Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tahminlerim bu yönde. Bakalım ne çıkacak
    Hadi inşallah diyelim,çok güzel bir set.Hepsi de alınır,çeyizlik olarak saklanır
    • Memento mori

Yorum

• Bence beyaz formanın kollarındaki bordo mavi detay imkansız..
      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• beyaz duyumu en belirsiz duyumlardan biri değiştirmiş olabilirler

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          La Liga'nın seçtiği fonta bakın bir de bizim TFF'nin seçtiklerine. Tipografi de bir kültür.

fontta çığır açılmış bu sene

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tahminlerim bu yönde. Bakalım ne çıkacak
            Bu formaları çıkarabilecek bir yönetim TS'ye gelmez. Bir de Finansbank yazısı nerden çıktı. Sadece QNB yazacaktır.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu formaları çıkarabilecek bir yönetim TS'ye gelmez. Bir de Finansbank yazısı nerden çıktı. Sadece QNB yazacaktır.
              Adamların Türkiye'deki markası QNB Finansbank, artık sadece QNB yazmayacak, demolardada QNB Finansbank'ın kullanıldığı görülüyor.

Yorum

• Bugün maça yeni formayla falan çıkılmaz. Çıkılacak olsa mutlaka sızardı. 30 kişinin elinden geçiyor forma, biri olmasa öbürü sızdırıyor zaten.

Yorum

• Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan kararı görmek lazım

Yorum

• Şu saate kadar eş güdüm toplantısı kararını çoktan bildirirdi kulüp, var bir iş
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İşi gücü bıraktık eşgüdüm bekliyoruz cidden yeni formayla çıkılırsa maça büyük bi iş becermiş olur yönetim üstelik hiç sızıntı olmamasıda cabası ama yinede umutlanmamak lazım bakalım vizyon akacak mı paçalardan

Yorum

• Nedir şu formaları gizli tutma teleşları bu yönetimin anlamadım. Alt tarafı bir forma ya bütün takımlar 1 hafta önceden ne güzel duyurdular formaları görsellerle. Bize eziyet ediyor bizimkiler de. O değil bu kadar beklemeye yine çöp tasarımlar çıkarsa seyredin işi.
                        Çünkü bu sene ki formalar için, biz seçmedik, yetiştiremedik, 2017-18 sezonunun formalarını biz seçeceğiz taraftarlarımız rahat olsun falan diyorlardı.
                        Göreceğiz şimdi

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nedir şu formaları gizli tutma teleşları bu yönetimin anlamadım. Alt tarafı bir forma ya bütün takımlar 1 hafta önceden ne güzel duyurdular formaları görsellerle. Bize eziyet ediyor bizimkiler de. O değil bu kadar beklemeye yine çöp tasarımlar çıkarsa seyredin işi.
                          Çünkü bu sene ki formalar için, biz seçmedik, yetiştiremedik, 2017-18 sezonunun formalarını biz seçeceğiz taraftarlarımız rahat olsun falan diyorlardı.
                          Göreceğiz şimdi
                          Bizdeki heyecan onlarda da varsa saklasınlar sıkıntı yok ama son 2 satırındaki söylemleri geliyor akla tabi. Ben umutluyum iyi bi forma setimiz olcak bu sene.

Yorum

• Yorum

• Ben bugün çıkması beklenilen beyaz formadan değilde 3. Formadan unutluyum daha çok onun dışında çubuklu bir kesmin çok beğenip bir kesmin hiç beğenmediği birşey olacaktır bu seneki gibi orta karar yani beyazda bu senekinin deseni başka şekil olanı olur illaki

Yorum

• İç sahada çubuklu forma giydik hep bugün beyaz giyersek yeni formalar olacaktır.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X