Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Planlamayı yapan ben değilim. Formaların hazır olması konusundaki ilk duyuru BMN'nin düzenlediği panelde işin yetkilisi tarafından açıklandı. Beyaz formanın üretim süreçlerini takip ettiğim için yine yetkili kaynaklardaki bilgileri aktarmıştım. Ama yine yanlış anlaşılmaya devam ediyorum.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Satışta olacak yerine, satışta olabilir denilseydi bu kadar insan beklentiye girmezdi. Neyse olan olmuş. Yine her zaman ki gibi bir yönetim sorunu. Şaşırdık mı? Kesinlikle hayır.

Yorum

• Afs abinin üzerine gitmek anlamsız. adam geçmişte yaşadığı yanlış anlaşılmalar yüzünden burada kısıtlı bilgiler vermeye başlamış, şu an verdiği kısıtlı bilgi yüzünden de suçlu duruma düşürüyorsunuz. adam gayet iyi niyetle bildiklerini söylemiş, kendisinin de dediği gibi kendisi yürütme değil, aktarıyor. bu gidişle o bilgiyi de alamayacaksınız eğer böyle davranırsanız. gerçekten yanlış yaptığınız. adamın hatalı olduğu bir konu yok.
        En son Savage Dante tarafından düzenlendi; 30.05.2017, 23:37.

Yorum

• Arkadaşlar forma konusunda değil hayatta her alanda evdeki hesap çarşıya uymaz..Fikret Orman vodefone arena yapımında şu gün bitecek bugün bitecek diye diye taraftarı oyaladı durdu Afs abiye gereksiz yüklenmeyin adam sonuçta duyduğunu söyledi ama bi aksilik olmuştur hayatın içinde olan şeyler.Zaten 1. Ağızdan açıklama yapıldı Haziran ortası 'na tüm formalar hazır.Lansman yapılacak ve en geç Bayrama kadar formalar satışta olacak.Bi diğer söyleyeceğim şey de geçenlerde Ankara da Trabzon Günleri etkinliği vardı başkan yöneticiler siyasiler iç işleri bakanı da dahil herkes oradaydı.1 haftaya yakın binlerce kişinin katıldığı etkinliklerde satılan forma sayısı 250 haberi oldu bugün taraftar olarak verdiğimiz değer bu işte

Yorum

• Yoo biz kimseyi suçlu durumuna düşürmüyoruz. Önceden dediği bir şey yönetimin hatasıyla olmadı bu kadar basit. Bu bilgiyi orada açıklamışlar oda geldi sağolsun bize söyledi olacak varsayılarak ama olmadı. Burada suç yönetimde. Zaten ne zaman verilen sözler tutuldu ya da zamanında yerine getirildi ki bu kulüpte? Olan burada ki o kadar insana oldu mayıs sonu gelsede forma satışa çıksada görsek ama ne gördük koca bir hiç. Saygılar.

Yorum

• Diyeceğim şu ki;fazla beklentide olmayalım.Her zamanki gibi katalog formalarını giyeceğiz.Beyaz forma da nike logosu siyah olur.Nike ile devam ettiğimiz sürece memnun olmayacağız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• yeni sezon formalari konusunda almanlar gibisi yok. her sezonun son lig maci olan 34. hafta´da tüm takimlar yeni sezon formalari giyerek sahaya cikiyor

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yeni sezon formalari konusunda almanlar gibisi yok. her sezonun son lig maci olan 34. hafta´da tüm takimlar yeni sezon formalari giyerek sahaya cikiyor
                  Bizimkilerde devlet sırrı gibi forma saklıyorlar. Aman vizyonumuz çizilmesin

Yorum

• Arkadaşlar mevcut yönetimi yapmış oldukları çoğu politikadan ötürü eleştirmiş bir taraftarım.Saha içi olsun saha dışı olsun.Ürün forma konusunda olsun.Ama çalışmaları da görmemezlikten gelemeyiz.Biz taraftar olarak gördüğümüzü deriz Ama herşeyin bir süreci vardır.Ben mevcut yönetimin ts clublarda kurumsallaşmaya gittiğini görüyorum takdir de ediyorum.Ama bir anda sihirli değnek yok vurasın da düzelsin.Bu forum da çoğu muhabbeti konuşmak için konuşuyoruz Ben zengin olduğu halde alım gücü olduğu halde ne kendine nede çoluğuna çocuğuna ürün almayan insanlar tanıyorum.Defalarcada şahit oldum Adamın aylık geliri 15 bin lira tanıyorum şahsen oğlunu almış gelmiş mobil araca 59 liralık taraftar forması giydiriyor onuda almıyor çekip gidiyor Çok örneklerim var böyle içinde olacak insanın ben şuan bile Face de milletin yorumlarına bakıyorum da oooo diyorum biz nerdeyiz bunlar nerede taraftarlığımdan soğuyorum.Bizde enayi gibi yok şurası şöyle olsun burası böyle olsun alalım diye kendimizi hırpalıyoruz..Amatörüz arkadaşlar kim ne derse desin Yönetim de kulübe para kazandırmak için alan kitleye pahalı pahalı satıyor Kulübün cebine girecek paraya bakıyor. HER ikisi de yanlış aslında Ama biz taraftar olarak zihniyetimizi bi değiştirebilsek bazı şeyler bizim yararımıza daha iyi olacak ama biz görebilecezmi o günleri bakalım dediğim gibi geçenler de Ankarada Trabzon Günleri etkinliklerinde 250 tane forma satılmış 1 hafta boyunca binlerce insanın akın ettiği bir yerde.Trabzon ne öldürür ne güldürür bu anlayış olduğu sürece o yüzden çok aşırı bir beklenti içine girmemek lazım

Yorum

• Valencia yeni sezon forma tanıtımı
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar mevcut yönetimi yapmış oldukları çoğu politikadan ötürü eleştirmiş bir taraftarım.Saha içi olsun saha dışı olsun.Ürün forma konusunda olsun.Ama çalışmaları da görmemezlikten gelemeyiz.Biz taraftar olarak gördüğümüzü deriz Ama herşeyin bir süreci vardır.Ben mevcut yönetimin ts clublarda kurumsallaşmaya gittiğini görüyorum takdir de ediyorum.Ama bir anda sihirli değnek yok vurasın da düzelsin.Bu forum da çoğu muhabbeti konuşmak için konuşuyoruz Ben zengin olduğu halde alım gücü olduğu halde ne kendine nede çoluğuna çocuğuna ürün almayan insanlar tanıyorum.Defalarcada şahit oldum Adamın aylık geliri 15 bin lira tanıyorum şahsen oğlunu almış gelmiş mobil araca 59 liralık taraftar forması giydiriyor onuda almıyor çekip gidiyor Çok örneklerim var böyle içinde olacak insanın ben şuan bile Face de milletin yorumlarına bakıyorum da oooo diyorum biz nerdeyiz bunlar nerede taraftarlığımdan soğuyorum.Bizde enayi gibi yok şurası şöyle olsun burası böyle olsun alalım diye kendimizi hırpalıyoruz..Amatörüz arkadaşlar kim ne derse desin Yönetim de kulübe para kazandırmak için alan kitleye pahalı pahalı satıyor Kulübün cebine girecek paraya bakıyor. HER ikisi de yanlış aslında Ama biz taraftar olarak zihniyetimizi bi değiştirebilsek bazı şeyler bizim yararımıza daha iyi olacak ama biz görebilecezmi o günleri bakalım dediğim gibi geçenler de Ankarada Trabzon Günleri etkinliklerinde 250 tane forma satılmış 1 hafta boyunca binlerce insanın akın ettiği bir yerde.Trabzon ne öldürür ne güldürür bu anlayış olduğu sürece o yüzden çok aşırı bir beklenti içine girmemek lazım
                        15 bin lira aylık gelirim olsa eve bir Ts Club açacak kadar ürün alırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Yönetimden şu zamanda formalar satışa çıkacak açıklaması yapılmışsa, o tarihin üzerine en az bir ay ekleyin. Şu ana kadar ne zaman doğru tarih verdiklerini gördünüz.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Valencia yeni sezon forma tanıtımı

Neyimize yetmiyor böyle tanıtım.

Yorum

• Her zaman şunu söylerim, bir formaya güzelliğini sezon başındaki hali değil, sezon sonundaki başarı ve başarma duygusu verir. Çubuklu formayı seviyoruz, neden, ilk şampiyonluklarımız onunla gelmiş ve hatta elimizden alınan şampiyonluklar da.

Bu sezon Liverpool'ın düz kırmızı forması, eski başarılı günlerindeki tasarıma yakındı ve direkt bu sayede ilgi odağı oldu.

Yorum

• Bizim Monaco tarzı formamız da varmış yaaaaa bir yaşıma daha girdim bu kadar formalarla ilgili olan ben bunu bilmiyordum]
                                Ekli dosyalar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X