Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adidas asla olmayacak, Adidas'ın daha öncesinde bizi zaten istememelerinin üzerine Hacıosmanoğlu dönemindeki ilişkiler sonrası asla bizimle çalışmak istemiyorlar. Under Amor fiyatları bizim taraftar profiline uygun değil. Döviz kurları, yurtdışı tekstil kotaları bu işi en ekonomik yapan Nike. Kulüp bu işten para kazanıyor. Forma modellerinin seçimi markalarla ilgili değil, kulüp kültürü ve yönetim istikrarı ile ilgili. Kimse zorla size ürün yollamıyor. Böyle büyük bir sisteme dahil olduğunuzda o sistemin kuralları işliyor. O formaları güzelleştiren seçilen modeller kadar o formayı ve ruhu taşıyacak futbolcular.

AFS abicim tabiki de Dünyanın en güzel formasını da giysen başarı olmadıktan sonra kıymeti yok 2013 de fenere kaybettiğimiz kupa finalinde giydiğimiz Barça modeli çubuklumuz çok güzel forma olmasına karşın anlamsızlaştı.Juve yıllardır İtalya ligini istila etti milana intere juve den güzel formalar yapılıyor görüyoruz ama çar çaput giy juve gibi kupalara ambargo koy itirazımız yok dediğine.Ama abicim bu taraftar bu kadar paraları verip ürün alıyorsa eğer güzelini iyisini istemek en amaaaa en doğal hakkı ben 150 lira verip nike 'ın katalog formasını giyiyorum gs 160 a elit kategorisi forması giyiyor 240 liraya maç forması var adamların daha bizim sahadaki futbolcuların giydiği forma maç forması değil store forması adamlar maç forması dahi satıyor..Böyle bir sisteme dahil olduğunda o sistemin kuralları işliyor dedin bu nasıl bir sistem canım abicim?? Antrenman kitlerimiz el yakıyor 219 liralık mavi eşofman üstü 370 e çıkarıldı elit kategorisi takımlarının kullandığı modeller bile 180 lira ve bunun gibi bütün ürünler yüzde 40 -50 civarı artırıldı..Bir hafta önce İstanbula gezmeye gittim eşimle Mall Of İstanbul da açılan Ts Club a uğradım büyük bir şefkle,istekle dükkandan içeri girer girmez duvarda asılı Onur forması gördüm çalışana sordum açılışta getirmiş Onur 2000 liraya satıyorlarmış.Aldım elime formayı başladım incelemeye maç formaları gören birisi olarak bildiğin store forması koca klübün kalecisinin giydiği formanın store olmasına mi yanayim yoksa bu ürünü bize 2000 liraya çakmaya çalışan sistememi..Her sene forma alan yetmezmiş gibi koleksiyonerlerden hatırı sayılır paralar verip forma alan birisi olarak bu düzenin değişmesini istemek taraftar olarak benim en doğal hakkım.10 liralık çocuk zıbınını 70 e 80 e satıyorlar bide ürün olsalar...Mağazada çalışan kadına bu sorunları söyledim ve aldığım cevap fiyat politikasının bizle alakasının olmadığı Nike la alakalı olduğunu söyledi yan ürünlerinin fiyatını da mı Nike belirliyor dediğimde bana verdiği cevap aslında olayın iç yüzünü tamamiyle özetliyor.Bir laf var AFS abicim "HATIR İÇİN BOK YENMEZ" diye ama biz sürekli yiyoruz..10 sene Trabzonspor ürünü almasam elimdekileri giyerim abartısız ve hepsi sıfır gibi kullanmamla alakalı buna rağmen hala güzel olsun iyi çıksın diye bu forumda muhabbet döndürüyoruz.Her Ts Club a gittiğimde çocuksu duygularla gidip muhakkak bir şey alıp çıkıyorum 50 -100 herneyse ama Bok Yemekten Sıkıldık artık

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      AFS abicim tabiki de Dünyanın en güzel formasını da giysen başarı olmadıktan sonra kıymeti yok 2013 de fenere kaybettiğimiz kupa finalinde giydiğimiz Barça modeli çubuklumuz çok güzel forma olmasına karşın anlamsızlaştı.Juve yıllardır İtalya ligini istila etti milana intere juve den güzel formalar yapılıyor görüyoruz ama çar çaput giy juve gibi kupalara ambargo koy itirazımız yok dediğine.Ama abicim bu taraftar bu kadar paraları verip ürün alıyorsa eğer güzelini iyisini istemek en amaaaa en doğal hakkı ben 150 lira verip nike 'ın katalog formasını giyiyorum gs 160 a elit kategorisi forması giyiyor 240 liraya maç forması var adamların daha bizim sahadaki futbolcuların giydiği forma maç forması değil store forması adamlar maç forması dahi satıyor..Böyle bir sisteme dahil olduğunda o sistemin kuralları işliyor dedin bu nasıl bir sistem canım abicim?? Antrenman kitlerimiz el yakıyor 219 liralık mavi eşofman üstü 370 e çıkarıldı elit kategorisi takımlarının kullandığı modeller bile 180 lira ve bunun gibi bütün ürünler yüzde 40 -50 civarı artırıldı..Bir hafta önce İstanbula gezmeye gittim eşimle Mall Of İstanbul da açılan Ts Club a uğradım büyük bir şefkle,istekle dükkandan içeri girer girmez duvarda asılı Onur forması gördüm çalışana sordum açılışta getirmiş Onur 2000 liraya satıyorlarmış.Aldım elime formayı başladım incelemeye maç formaları gören birisi olarak bildiğin store forması koca klübün kalecisinin giydiği formanın store olmasına mi yanayim yoksa bu ürünü bize 2000 liraya çakmaya çalışan sistememi..Her sene forma alan yetmezmiş gibi koleksiyonerlerden hatırı sayılır paralar verip forma alan birisi olarak bu düzenin değişmesini istemek taraftar olarak benim en doğal hakkım.10 liralık çocuk zıbınını 70 e 80 e satıyorlar bide ürün olsalar...Mağazada çalışan kadına bu sorunları söyledim ve aldığım cevap fiyat politikasının bizle alakasının olmadığı Nike la alakalı olduğunu söyledi yan ürünlerinin fiyatını da mı Nike belirliyor dediğimde bana verdiği cevap aslında olayın iç yüzünü tamamiyle özetliyor.Bir laf var AFS abicim "HATIR İÇİN BOK YENMEZ" diye ama biz sürekli yiyoruz..10 sene Trabzonspor ürünü almasam elimdekileri giyerim abartısız ve hepsi sıfır gibi kullanmamla alakalı buna rağmen hala güzel olsun iyi çıksın diye bu forumda muhabbet döndürüyoruz.Her Ts Club a gittiğimde çocuksu duygularla gidip muhakkak bir şey alıp çıkıyorum 50 -100 herneyse ama Bok Yemekten Sıkıldık artık
      Sonuna kadar katılıyorum.Ofspor'un 70 tl ye sattığı formamsı fanilaları 150 tl ye sattılar.350.000 forma satan kulüplerle fiyatlarımız aynı olamaz.Kaldı ki bu formalar katalog forması ve kalıpları modaya uygun değil.Man.City Player versiyonu formasını aldım,tişört gibi giyiyorum dışarıda.Bizim formalar 7 sezondur aynı kalıplarda.2004 yılındaki kappa formalar bile hala daha klas ve fit.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Hedef TS Club'a giren Trabzonspor taraftarı olmasa bile 'giyilebilir zevkli' ürünler alma isteği olmalı. Forma seçiminde, rengimizin zorluğundan dolayı, rengimize uygun modeller belli. TS Club ise o başlıkta konuşulmalı.

Yazacaklarım elbette var ama bugün değil.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hedef TS Club'a giren Trabzonspor taraftarı olmasa bile 'giyilebilir zevkli' ürünler alma isteği olmalı. Forma seçiminde, rengimizin zorluğundan dolayı, rengimize uygun modeller belli. TS Club ise o başlıkta konuşulmalı.

Yazacaklarım elbette var ama bugün değil.
          Abi mayıs ayında bir forma tanıtılacak diyorlardı doğru mı bu?
          Biz dar sokaklarında
          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• burda defalarca yazdım nıke forma felan yapamıyor ama bizim takım nedense 7-8 sezondur ısrarla nıke giyiyor

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              IMG_1011.jpgIMG_1012.jpgIMG_1013.JPG
              Buyurun örnek verdiğiniz takımların yakın zaman nike formaları maceraya gerek yok bence belki malzeme kaliteleri daha iyidir onu bilemem ama sizin örneğinizdeki formalar bu nike formalardan sonra bakınca klüpler küme düşmüş gibi bir his veriyor vallaha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Buyurun örnek verdiğiniz takımların yakın zaman nike formaları maceraya gerek yok bence belki malzeme kaliteleri daha iyidir onu bilemem ama sizin örneğinizdeki formalar bu nike formalardan sonra bakınca klüpler küme düşmüş gibi bir his veriyor vallaha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                Bu takımların eski formalarını koymanın bi anlamı yok eskiden iyi olabilir ama ben şu ana bakarım Nike'ın ürettiği formaları beğenmiyorum artık eskiden iyiydi. Ki bize böyle özel formalar yapmayacaklarını da biliyoruz ha katalogdan giymeyi çok seviyosanız o sizin kendi tercihiniz bişey diyemem ama ben takımımın orjinal kendine özgü formalar giymesini isterim Rizenin çubuklu formasıyla aynı formayı giymek istemiyorum belki de.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Yorum

• Parçalı forma sevmesem de gs'nin forma fena olmamış.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cinconun çıkardığı en berbat parçalı hatta öyle parçalı ki direk paramparça gözüküyor bu kadar berbat tasarım olamaz...

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cinconun çıkardığı en berbat parçalı hatta öyle parçalı ki direk paramparça gözüküyor bu kadar berbat tasarım olamaz...
                        Ben parçalı diye buna derim En.Giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
                        Ekli dosyalar

Yorum

• Bence de son yollardaki en berbat ğs formasi

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ben bu seneki formalardan umutluyum....ama bu şahsen nike ve kulubumuze son şans verişim

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Barcelona'nın seneye giyeceği deplasman ve alternatif formaları.

Mavi forma 2019 da kataloğa eklenir biz giyeriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              su bordo forma gıbı yapsak bı kere ya..hep hayalımdır..ama bızımkıler gıder yıne cıngen cevat modelı bulur

bu bordo formayı uyarlayabılecek olan arkadas varmıdır

Yorum

• Turuncunun bordoya kattığı hava gerçekten de inanılmaz. Keşke alternatif formamız beyaz yerine turuncu olsa. Barcelona'nın bordo forması gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X