Tamam işte bende aynı şeyi diyorum nike ve ürünleri.
Forma sponsporumuz nike ve ürünleri demek hem nike ın kendi kurumsal kimliğiyle ilgili projeler olur haberler olur hemde çorabından tut formasına kadar ne ürün yelpazesi varsa konuşulabileceği anlamında. Sen kendin tasarlayıp üstüne nike logosu koyuna nike ürünü olduğunu iddaa ediyorsan hayırlı olsun.
Sen kendi yaptığın tasarımı nike ürünü diye çok fazla kabullendirmişsin kendine. Sahi madem öyle hangi mağazada satılıyor ya söyle de alalım.
En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 13.03.2017, 15:35.
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Tamam işte bende aynı şeyi diyorum nike ve ürünleri.
Forma sponsporumuz nike ve ürünleri demek hem nike ın kendi kurumsal kimliğiyle ilgili projeler olur haberler olur hemde çorabından tut formasına kadar ne ürün yelpazesi varsa konuşulabileceği anlamında. Sen kendin tasarlayıp üstüne nike logosu koyuna nike ürünü olduğunu iddaa ediyorsan hayırlı olsun.
Sen kendi yaptığın tasarımı nike ürünü diye çok fazla kabullendirmişsin kendine. Sahi madem öyle hangi mağazada satılıyor ya söyle de alalım.
Diğer arkadaşlarda atmasınlar o zaman tasarım filan. Elalem atınca ooo süper biz atınca nike ürününü çok fazla kabullendirmişsin kendine. Hadi ordan. İşinize bakın. İstesem kendi logomu koyarım tasarımlara ama yapmıyorum. İnsan gibi güzelce tasarım paylaşıyoruz ama malesef senin gibiler ne anlar?
Şu forumdaki çekememezlik nedir Allah aşkına. Hala çözmüş değilim. Çözemeyeceğimde öyle görünüyor.
En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 13.03.2017, 17:43.
Diğer arkadaşlarda atmasınlar o zaman tasarım filan. Elalem atınca ooo süper biz atınca nike ürününü çok fazla kabullendirmişsin kendine. Hadi ordan. İşinize bakın. İstesem kendi logomu koyarım tasarımlara ama yapmıyorum. İnsan gibi güzelce tasarım paylaşıyoruz ama malesef senin gibiler ne anlar?
Şu forumdaki çekememezlik nedir Allah aşkına. Hala çözmüş değilim. Çözemeyeceğimde öyle görünüyor.
Aslında mantıken bence de sizin açmış olduğunuz şu başlıkta yapılan tasarımların konuşulması gerekiyor.
Ama yıllardır da gelenek olmuş bu başlıkta konuşulması.
Hadi oradan ? İşinize bakın ?
Hayırdır ? Bu ne şiddet bu celal ? Böyle konuşma yetkisini nereden alıyorsun ?
Çok uzakta değil kendi imzanda ilgili başlık ama baktım son mesaj 2016 nın 8. Ayında atılmış daha çok hit alsın diye vur üstüne nike logosunu at bu başlığa ondan sonra istesem öyle yapardım.
Üslubuna dikkat et burası dingonun ahırı değil bende senin askerlik arkadaşın değilim bu platformun da bir saygınlığı var.Böyle popülist senin gibiler ne anlar falan bunlar yanlış şeyler.
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Aslında mantıken bence de sizin açmış olduğunuz şu başlıkta yapılan tasarımların konuşulması gerekiyor.
Ama yıllardır da gelenek olmuş bu başlıkta konuşulması.
Hayır benim derdim konu başlığı filan değil. Burda o kadar kişi tasarım paylaştı kime ne dendi? Ben yapıncamı gözlerine battı anlamıyorum? Neyse sorun yok ben paylaşımlarıma itina ile devam edeceğim. İzleyecekler.
Yorum