Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Forma Tasarım Çalışmaları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Forma Tasarım Çalışmaları

Merhaba renkdaşlarım. Bu bölümü açarken Halit M. MOLLASALİHOĞLU abimizden izin aldım. Düşündüm ki Trabzonspor ile ilgili forma tasarım çalışmalarımızı burada paylaşırız. Şöyle birşey de yapacağım geçmişten günümüze Trabzonspor formalarımızı buraya koyacağım. Böylece geçmişteki formalarımıza bakarak yeni dönemde o efsane formalarımızdan izler taşıyan yeni tasarımlar yapabiliriz. Sadece ben değil bu tasarım işini yapabilen tüm renkdaşlarımı abilerimi kardeşlerimi bu konuya davet ediyorum. Herkes yapabildiğini yapsın. Çok beğenilen olursa birlik olup kulübe bile gönderebiliriz. Neyse lafı fazla uzatmadan ben Bismillah diyip ilk tasarımlarımı paylaşıyım. Konu için ilgilenen ve izin veren Halit M. MOLLASALİHOĞLU abime çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İyi forumlar renkdaşlarım.

En son Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından düzenlendi; 07.03.2013, 13:47. Sebep: büyük foto

Siyah forma 10/10

Yorum

Siyah forma benim hayalim,
      Hatta keşke şike olayı çözülene kadar sürekli siyah forma giyilse...

İlginç ve neşeli bir konu olacağa benziyor;
      Bir de fotoğraf ebatlarını mümkün oldukça sayfa sınırlarından taşmayacak şekilde çalışırsak
      izlenmesi ve beğenilmesi daha kolay olacaktır.
      "Trabzonspor bir çember gibi,
      her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
      - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Siyah forma 10/10
        Teşekkür ederim kardeşim.

İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Siyah forma benim hayalim,
        Hatta keşke şike olayı çözülene kadar sürekli siyah forma giyilse...

İlginç ve neşeli bir konu olacağa benziyor;
        Bir de fotoğraf ebatlarını mümkün oldukça sayfa sınırlarından taşmayacak şekilde çalışırsak
        izlenmesi ve beğenilmesi daha kolay olacaktır.
        Evet abim bende siyah formamızın kesinlike yapılmasını isterdim açıkçası. İlgin ve desteğin için çok teşekkür ederim abim. Foto ebatları ile ilgili uyarını dikkate alacağım.

Yorum

Trabzonspor forma tarihi geçmişten günümüze Trabzonspor formalarımız...

Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.

Forumu kasmaması amacı ile link olarak attım. Tüm fotoğraflar formalarimiztertemiz.com' dan alınmıştır.
          En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 07.03.2013, 14:18.

Yorum

Dün yaptığım formanın tam hali şort vs.

Yorum

Ebat yine notbooklar için olmamış, şöyle 800x600 gibi garantili bir ebat kullanırsan muazzam olur.
              "Trabzonspor bir çember gibi,
              her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
              - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

Abi işe gideceğim için aceleye geldi. Şuan yoldayım işe gidiyorum hatta eve gelince hallederim.

Yorum

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Merhaba renkdaşlarım. Bu bölümü açarken Halit M. MOLLASALİHOĞLU abimizden izin aldım. Düşündüm ki Trabzonspor ile ilgili forma tasarım çalışmalarımızı burada paylaşırız. Şöyle birşey de yapacağım geçmişten günümüze Trabzonspor formalarımızı buraya koyacağım. Böylece geçmişteki formalarımıza bakarak yeni dönemde o efsane formalarımızdan izler taşıyan yeni tasarımlar yapabiliriz. Sadece ben değil bu tasarım işini yapabilen tüm renkdaşlarımı abilerimi kardeşlerimi bu konuya davet ediyorum. Herkes yapabildiğini yapsın. Çok beğenilen olursa birlik olup kulübe bile gönderebiliriz. Neyse lafı fazla uzatmadan ben Bismillah diyip ilk tasarımlarımı paylaşıyım. Konu için ilgilenen ve izin veren Halit M. MOLLASALİHOĞLU abime çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İyi forumlar renkdaşlarım.

inanılmaz güzel bi forma bak inanılmaz çok güzel seneye forma bu şekilde olmalı gerçekten

Yorum

Siyah formayı çok beğendim.Bize yapılan haksızlıklar ortadan kalkana kadar bu forma harika olur.
                    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

Beğenmenize sevindim renkdaşlarım.

Yorum

Nike' ın bu sezon barça dış saha formasına uyguladığı Precision II forması 13-14 kataloğunda artık var. Bende bunun üzerine Trabzonspor' umuz için 2 deneme forması yaptım çokta güzel oldu. Bordo-beyaz olan çok şık durdu bence. Sizlerinde görüşlerini alalım renkdaşlarım.

Striker III Kalıp

En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 08.03.2013, 14:12.

Yorum

Ynt: Trabzonspor Forma Tasarım Çalışmaları

:thumbup:

Tapatalk
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

valla hepsi çok güzele benziyor avrupalı gibi olmuşuz...Seneye bank asya da oynarken hangisini giysek acaba?

Şaka bir yana siyah forma çok şık

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              valla hepsi çok güzele benziyor avrupalı gibi olmuşuz...Seneye bank asya da oynarken hangisini giysek acaba?

Şaka bir yana siyah forma çok şık
                              Teşekkür ederim renkdaşım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X