Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike bize kolay kolay aston villa formasi sunmaz bunu herhangi bir yoneticininde boyle bisey dusunup istekte buluncagni dusunmuyorum onumuzeki sene icin san lorenzonun forma setine dikkat onlar gibi giyinebiliriz

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nike bize kolay kolay aston villa formasi sunmaz bunu herhangi bir yoneticininde boyle bisey dusunup istekte buluncagni dusunmuyorum onumuzeki sene icin san lorenzonun forma setine dikkat onlar gibi giyinebiliriz

Bu sezon zaten çubuklu giydik seneye de çubuklu giymeyiz bence hacı San Lorenzo forması çubuklu. Neyse buda yeni çıktı fırından

Yorum

• Sanki her sene degisik giyoruz da😊

Yorum

• arkadaşlar kulüp sizi aradı mı
          atkı için?
          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
          Louis D. Brandeis

Yorum

• Bu seneki çubuklumuz 96daki ve 70lerdeki çubukluyu andırdığı için 50.yıl formamızın çubuklu olmasını beklemiyorum. (50.yıl forması yapılmasını da beklemiyorum)
            3ünden biri olmalı bence.
            1972-73_1568648481.jpg
            1974-75_3726423712.jpg
            1988-89_2134759412.jpg

Yorum

• Bir desende karar kılmalıyız. Çubuklu seviliyor ve iki senedir çubuklu forma çıkıyor bence artık bu seriden devam etmeli ve geleneğin temelini atmalı her sene ufak rötüşlar ile sürdürmeliyiz.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir desende karar kılmalıyız. Çubuklu seviliyor ve iki senedir çubuklu forma çıkıyor bence artık bu seriden devam etmeli ve geleneğin temelini atmalı her sene ufak rötüşlar ile sürdürmeliyiz.

Desen Aston Villa modeli olmalı nasıl fb çubuklu, gs parçalıysa biz de bu modeli gelenekselleştirmeliyiz.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Desen Aston Villa modeli olmalı nasıl fb çubuklu, gs parçalıysa biz de bu modeli gelenekselleştirmeliyiz.
                  Ama adı üstünde Aston Villa modeli Trabzonspor değil. Çubuklu daha anonim daha makul bu yönden.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Ama adı üstünde Aston Villa modeli Trabzonspor değil. Çubuklu daha anonim daha makul bu yönden.
                    Bu forma güzelmiş, her sene çıksa alınır.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

ona aston villa modeli diyen bir biz variz

ayrica her yil 3 model cikartabiliyorsun
                      yani her yil aston villa dedigimizide, cubukluyuda cikarabilirsin, + bir tane güncel modaya uygun

böylece herkes mutlu olur
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Mavi agirlikli cubuklu bordo agirlikli aston villa cikarirsin ucuncu formada bir sene gri olur bir sene beyaz bir sene siyah degstrrsin mis gibi olur cubukluda inter stripe diye gecer ayni mantikla gelenek olacaksa lig basi 8 10 takimin giydigi cubuklu yerine aston ve westham haricinde tr dahil hic bir takimin tercih etmedigi daha ozgun bu model daha mantikli

En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 29.01.2017, 01:11.

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mavi agirlikli cubuklu bordo agirlikli aston villa cikarirsin ucuncu formada bir sene gri olur bir sene beyaz bir sene siyah degstrrsin mis gibi olur cubukluda inter stripe diye gecer ayni mantikla gelenek olacaksa lig basi 8 10 takimin giydigi cubuklu yerine aston ve westham haricinde tr dahil hic bir takimin tercih etmedigi daha ozgun bu model daha mantikli

cubuk sayisi bence yil sayisinla bir olmali

yani 2017 7 cubuklu forma

2021 1 cubuklu ajax sekli...

her sene belli bir beklenti icinde
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Katılıyorum.Mavi,bordodan daha çekici bir renk.Ama turkuaz şeklinde açık mavi.2011 deki çubukluda olduğu gibi.Bordo formada aston villa şeklinde olursa belkide en iyi formalarımız olurlar.Nike bu sene aston villa tarzı formalar takmış durumda.Bize o formayı yapabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Rizespor'un çubuklusu bizle aynı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Çubuklu formamız bütün fotoğraflarda cidden çok güzel görünüyor.
                                Çubuklu formanın altına beyaz şort beyaz çorap ya da bordo şort bordo çorap giyilirse çok daha güzel görünüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X