Aynı şekilde Juve'nin yeni logosunu görünce pek beğenmemiştim de uygulamaları muazzam. Bizim logonun da bir revizyona ihtiyacı var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bizim logonun değil tasarım anlayışının değişime ihtiyacı var. Logomuz gayet güzel. Sakın!
TS Club yeni yönetimle birlikte ünlü markaların tasarımlarını yapan ekiplerden destek alıyor. Mart ayı itibari ile bu değişimi gözlemleyebileceğiz.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim logonun değil tasarım anlayışının değişime ihtiyacı var. Logomuz gayet güzel. Sakın!
TS Club yeni yönetimle birlikte ünlü markaların tasarımlarını yapan ekiplerden destek alıyor. Mart ayı itibari ile bu değişimi gözlemleyebileceğiz.
Abi her sene sanki bir prof. ekip bir bi şey ekip TS Club'a uğruyor ama değişen bir şey olmuyor. Bence ismiyle başlayalım değişime.
Yorum
-
Allah affetsin juve nin yeni kurumsal kimlik yapılanmasını aşırı kıskandım ileriye dönük muazzam bir hamle ve tasarımlar çok modern. Logoda ilk başta düz "jj" gibi geliyor fakat biraz inceleyince aslında hayali kalıpların içinde hem çubukluyu hemde klübü tanıtan ince fikirli güzl bir logo olmuş yakında birçok klübün bu yola gireceğine eminim. Bence bizde esas logoyu korumakla beraber tasarımsal olarak böyle bir 2. seçenek düşünebiliriz.
Yorum
-
Belki bu kadar keskin bir geçiş olması ve yeni logonun tasarım içeriği olarak birden fazla soyutlama içermesi eleştirilerin sebebi olabilir.
Juventus taraftarının yorumu olan aşağıdaki görsel kullanılıp yine [MENTION=11506]a f s[/MENTION] nin gösterdiği diğer yan ürünler aynı şekilde pazarlanmaya devam edilebilirdi.
IMG_20170119_014629.jpgEn son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 19.01.2017, 01:49.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Evet bu logoyu cok begendim bu yapilsa dunyanin en guzel logolarindan biri olabilirdi
Urun bazinda juventus ve inter kanimca bu kategoride en iyiler hic ugrasmayip kopya cekseler bile yok satilir bizim Ts clubta
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 19.01.2017, 21:39.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Juventus'un logo degisimi ile hedeflenen J harfi ile Juventus'u ozlestirmek. Tipki M harfi ve McDonalds gibi.
Eski logolarini demode bulduklari icin degil yeni ve basit bir dizaynla Juventus markasini daha bilinir ve hatirda kalir hale getirmek adina yapilmis bir degisiklik. Aliskanliklari terketmek zor oldugu icin baslangicta tepki cekiyor olmasi normal ama uzun vadede marka degerine buyuk katki saglayacak, cok guzel dusunulmus bir detay
Sent from my VFD 700 using TapatalkEn son ESER tarafından düzenlendi; 22.01.2017, 11:51.
Yorum
-
İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJuventus'un logo degisimi ile hedeflenen J harfi ile Juventus'u ozlestirmek. Tipki M harfi ve McDonalds gibi.
Eski logolarini demode bulduklari icin degil yeni ve basit bir dizaynla Juventus markasini daha bilinir ve hatirda kalir hale getirmek adina yapilmis bir degisiklik. Aliskanliklari terketmek zor oldugu icin baslangicta tepki cekiyor olmasi normal ama uzun vadede marka degerine buyuk katki saglayacak, cok guzel dusunulmus bir detay
Sent from my VFD 700 using Tapatalk
arma cin yazisina benzedi, agnelli ailesinin fiattanda ünlü durmadan markayi farkli konumlandirma ugrasi
fiat gibi dünyanin en kalitesiz arabalarindan birini böyle ayakta tutan bir ailedende bu adim beklenirdi zaten
kulübün gelenegini, tarihini resmen ayaklari altina aldilar
önce hakemleri satin alarak sike lekesi simdide kulübün tarihi yok ediliyor, juve taraftari olsam bende isyan ederim
kulübün ici disi, ... lafin Türkce dogru tercümesini bulamadim, ingilizcede "commerce" denilen ucur ticari siradan unsura cevirdiler
bir futbol asigi olarak böylesine bir kulübün kendini böyle satisi sadece üzücü benim icin
o takimda buffon ve dybala olmasa direk sikebahce 2 diyecegim bir kulüp haline geldiler"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Juventus taraftarı olsam bu logo değişikliğini kulübe ihanet olarak görürdüm.
Logoya sadece logo olarak bakarsak güzel. Bir araba markası olsa, bir şirketin logosu olsa harika logo derdim. Ama futbol ayrı. Futbolu ayrı yapan şeyler var. Futbol kulüplerinde normal bir şirket yönetir gibi gelip böyle bir değişikliği yapamazsınız. Öyle olduğu zaman futbolun anlamı kalmaz, kalmıyorda zaten. Umarım kulüpler böyle bir akıma kapılmaz. Şu olay bence olumlu farklılık değildir http://www.underconsideration.com/br...er_logos_b.gif
Yine futbol takımı dışında bakarsak yapılan çalışma çok güzel. Ürünler harika. Özel font çok iyi. 1 senelik böyle bir şey olsa yine kabul edilebilir. Örneğin 50. yıl gibi. Biz de 50. yıla özel böyle bir çalışma yapsak kabul edilebilir olurdu. Juvestore'un logosu bu olsa mesela. Bu logo üzerinden Juvestore ürünler tasarlasa yine olurdu. Ama şu logo bir futbol takımının logosu olmasın be.
Şunlar mesela http://www.footyheadlines.com/2017/0...sansolini.html Kulüp logosu olarak düşünmediğinde güzel. Milan'ın M harfini beğendim mesela. Yine aynı mantıkla çok güzel ürünler de çıkar. Ama kulüp logosu olmaz.
Bizim logoya gelirsek. Denildiği gibi çok sade ve her döneme uygun. Logoyu değil logonun etrafını değiştirmek lazım. Logonun kullanılacağı ürünleri değiştirmek lazım. Kısaca afs abinin dediği gibi tasarım anlayışını değiştirmemiz lazım.
Ayrıca bizim logoda son bir kaç yıl içerisinde duyurulmasa da ufak değişiklikler yapıldı. Zaten en fazla bu tarz düzeltmeler yapılır. Sırayla; http://i.hizliresim.com/zakOW7.png http://i.hizliresim.com/d8dDzp.png http://i.hizliresim.com/NlBNVg.png
1 numaralı logoyu uzun yıllardır kullanıyorduk. değiştireli ve kulüp tarafından kullanılmayalı çok oldu ama bir çok yerde hatta yayıncı kuruluşda bile hala bu logo kullanılıyor. 2 numaralı logonun formada kullanıldığını hatırlamıyorum ama TS Club'ın bazı ürünlerinde kullanıldı ve basketbol takımının formasında kullanılıyor. Bir süre çeşitli yerlerde de kullanıldı. 3 numaralıda kulübün son açıkladığı logo. Forma dahil çoğunlukla bunu kullanıyor artık kulüp. 1 numarada yıldız ve top orantısız. 2 numarayla kıyasladığınızda 2 numaranın daha orantılı olduğu net olarak görülüyor. İkisini kıyaslayınca 1 numaralı logo yamuk gelmeye başlamıştı bana. Önceki senelerde formada küçük yıldız olmasının sebebi de sonuncu logo. Neyseki sonradan sadece formaya özel yıldızı büyük yaptılar. Bunlar arasında bana kalsa açık ara 2. logo derdim. Gözüme en düzgün gelen o.
TS Club'dan sorumlu yeni yönetici göreve başladığında vermişti coşkuyu bir kaç ayda çok şeyin değiştiğini göreceksiniz diye. Sonrası da malum. Taraftarın paintten yaptığı ürünün birebir basıldığını gördük● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum