İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO mu? O daha farklıydı sanki...
yeni bir taraftar formasi ciksaydi tanitimida olurdu bence"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Muhammed Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun kollusu vardır umarım.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Merhaba arkadaşlar. Bugün bakırköy tscluba gittim. Yeni sezon formaları gelmiş ama bilet indiriminin cuma gününden itibaren uygulanacağını söylediler. Forma indirimi için Sürenin dolduğunu söylediğimde uzatılacağını da söylediler. Telefon bağlatılmamış henüz. En son çıkarken cumartesi gelirseniz kesin olur dediler. Tabi bu kadar şeyden sonra nasıl güvenilir bilemicemhaberiniz olsun
Yorum
-
Yorum
-
Celal KADIOĞLU © @celalkadioglu
Kombine satışı 61CELL ile başlıyor.Kombine + forma + 61CELL'li numara.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen normalde M giyiyorum. Cokta bol olmasin desem M alabilirmiyim? Ayni olurmu?
Almanyada deneme sansim pek yok. Internetten siparis vermem lazim malesef
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleci forması satılıyor mu?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum