Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu arada internet sitesinde formaların s bedenleri tükenmiş. 2. partiyi mi bekleyecek almak isteyenler acaba?
    Mecburen bekleyeceğiz. Ben de internetten alacağım. Alamıyorum şu an...

Yorum

• Geçen ınternetten gördum formalara çok ilgi varmış.Ne kadar satıldıgını bılen varmı

Yorum

• Zordur bu takimi zor formalar lig başladikan sonra cikar.heveslenirsin yada katkim olsun diye almak istersin beden olmaz.forma almak için bile mücadele veren bir taraftar gurubuyuz

Yorum

• Çubuklunun renkleri filan çok güzel de o yaka yok mu o yaka

Takım zaten boğuyo bi de formaya boğduruyosunuz bizi

Bi de biraz uzun , M aldım ama biraz uzun . 4-5 santim daha kısa olsa güzel olurdu .

Yorum

• bence bize en kötü formaları puma yaptı.Renkleri bize uygun değil,tasarımları güzel değil.
            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Arkadaşlar ben dün akşam Ümraniye Ts club'a gittim orada biletler geçerli ancak çubuklu formada s beden yok, bordo formada hem s hem m beden yok beyaz formada bütün bedenler vardı gidecek arkadaşlar olursa bilgileri olsun.

Yorum

• arkadaslar umraniye ts clubu aradim.cubuklu s beden yok haftaya cuma gelir dedi fakar 8 eylul de biletlerin gecerliligi bitiyomus.oyuzden large alip sonra degisim olabilir dediler .forma sikintisi yasicaz muhtemelen.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                https://twitter.com/AlihanGedik

Yorum

• Bu akşamki Gaziantep maçında giyeceğimiz kombinasyon.

Yorum

• Nike ile bittikten sonra ya NB ya da Under Armour lütfen
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Formalar sitede tükenmiş.

Umarım az sayıda sipariş edildiği için değilde çok sayıda satıldığı için tükenmiştir.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Bugün alayım diye siteye girdim tükenmiş

Yorum

• Facebookta bir sayfada 11000 forma satildigini yazmislar

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• 11 bin forma satıılmış

Yorum

• 200 bin forma hedefi ile sezona giren bir yönetimin ilk parti olarak ortalama 20-25 bin (daha az da olabilir) forma siparişi vereceğini sanmıyorum.
                              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• EfsaneSpors ‏@Efsanespors 20 dk.20 dakika önce
                                Trabzonspor, 10 gün içerisinde 12 bin forma sattı. Hedefleri bu sezon 120 bin forma satmak.
                                61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X