Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalardan toplam 3 adet alacağım. Sonuçta günlük kıyafet almıyoruz bi amacımız da herkesin bütçesi dahilinde kulube destek olmak.

Ama daha önce yaptığım eleştirinin arkasındayım. Arma amblem büyüklüğünün uyumsuzluğu, beyaz formadaki siyah amblem, bordo formadaki beyaz çizgiler benim için kabul edilemez hatalar. Belki de işin içinde olmadığım için işin zorluklarını göremiyorum ama bu hatayı rize, eskişehir bile yapmıyorsa bizim de yapmamamız gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      80 liralık korsan formayı al ondan sonra burada "neden bize özel forma yapılmıyor" diye flood yap olur mu ?
      Benden bir hayli büyüksün ama gerçekten boş konuşuyorsun. İnsanları tanımadan etmeden, kimin bu kulübe ne kadar katkıda bulunduğunu bilmeden sallıyorsun. Beyaz ve bordo forma için 149 lira gerçekten çok yüksek meblağ, formanın ederi bu kadar değil. Takıma destek oluruz eyvallah da 15 avroya satılan formayı 149 liraya satmak az biraz vicdansızlık oluyor. Bizim taraftarın mali profili İstanbul takımlarınınkiyle aynı değil. Koskoca bir yılda ne değişti de 15 avroluk forma 149 lira oldu.

"80 liralık korsan forma al!" demişsin. Çok şükür bu formaları alacak durumum var, geçmiş yıllarda neredeyse tamamını aldığım gibi.

Son dört yıldakileri de koymuyorum buraya.

Yorum

• Bakalım Bakırköye ne zaman gelir ...
        [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
        [/COLOR]

Yorum

• Formalar iyi ya da kötü diye eleştirdik fikirlerimizi söyledik. Bu sezon çuval bile olsa sırf destek için almalıyız.
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benden bir hayli büyüksün ama gerçekten boş konuşuyorsun. İnsanları tanımadan etmeden, kimin bu kulübe ne kadar katkıda bulunduğunu bilmeden sallıyorsun. Beyaz ve bordo forma için 149 lira gerçekten çok yüksek meblağ, formanın ederi bu kadar değil. Takıma destek oluruz eyvallah da 15 avroya satılan formayı 149 liraya satmak az biraz vicdansızlık oluyor. Bizim taraftarın mali profili İstanbul takımlarınınkiyle aynı değil. Koskoca bir yılda ne değişti de 15 avroluk forma 149 lira oldu.

"80 liralık korsan forma al!" demişsin. Çok şükür bu formaları alacak durumum var, geçmiş yıllarda neredeyse tamamını aldığım gibi.

Son dört yıldakileri de koymuyorum buraya.
            Ben senin maddi gücünü değil mantaliteni eleştirdim zaten Aslına bakarsan senin şahsında bu düşünceyi eleştirdim desek daha doğru. Orayı tam anlamamışsın. Seninle şahsi ne alıp veremedğim olabilir ?
            Olaya formanın ederi 10 lira, Trabzonspor logosunun ederi 140 lira diye bakarsan sorun kendiliğinden çözülür zaten.
            Geçen yıla göre 20-30 lira zam gelmiş. Evet taraftar profilimizin maddi olanakları çok uygun olmayabilir. Buna kimsenin itirazı ve eleştirisi olamaz. Ama o zaman taraftar da gücü kadar taleplerde bulunacak. Bu da bir gerçek.
            Yazdığım cümlenin boş olmadığı verdiğin uzun cevaptan zaten belli ama yine de kelimelerimizi dikkatli seçelim

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formalar iyi ya da kötü diye eleştirdik fikirlerimizi söyledik. Bu sezon çuval bile olsa sırf destek için almalıyız.
              Kesinlikle forma alacağız beyaz düz tshirt bile çıkarsalar destek için alacağız ama eleştiriler önemli. Özellikle eleştirilere ilk defa bu kadar açık, taraftar görüşlerine bu kadar önem veren bir yönetimimiz var. Eleştirilerin hatalardan ders alabilmek için açıkça dile getirilmesi gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak Zeki Akyol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bakalım Bakırköye ne zaman gelir ...
                Çarşamba diye haber geçti Bakırköy mağaza az önce.

Değerli Taraftarlarımız Mağaza telefonlarımız çok fazla arandığı için belirtme gereksinimi duyduk.
                Yeni sezon formalarımız Sadece Trabzon mağazasında satışa sunulmuştur. İstanbul mağazalarımızda satışı ÇARŞAMBA gününe yetiştirilmeye çalışılıyor.

Yorum

• Tişört olarak giymek için bordo yu
                  Maçlarda giymek için çubuklu yu
                  Halısahada giymek için beyazı alacağım inşallah
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• 80 liralık korsan formayı al ondan sonra burada "neden bize özel forma yapılmıyor" diye flood yap olur mu ?
                    [MENTION=47179]BunyaminEraslan[/MENTION]

Benim mesajımı alıntılayıp üstteki mesajı yazarsan için dolu olmayan bir mesaj yazmış olursun. Derdini herhangi bir mesajı alıntılamayıp da yazabilirdin.

Yorum

• online satışla ilgili bilgisi olan varmı çubuklu alıcam

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bayer Münchenin formasi 90 €
                        Dortmundun Formasi 80 €
                        Barcelonanin mac formasi 140 €
                        Barcelonanin Taraftar formasi 80 €

150 Tl - 150 € anlamina geliyor ve benim gözümde orada yasayan insanlar icin cok pahali. Ben almanyada hicbir formaya 150 € vermezdim. Ondan ziyade Bayern, Dortmund ve Barcelonanin forma kalitesi bizimkilerden kat kat üstün. Yani verdigin paranin karsiliginda aldigin ürün denklemi daha uygun.

Suda bir gercekki yönetimin hamleleri forma alma acisindan taraftarimiza cazip firsat sunuyor. Kombine alirsan forma hediye ediliyor, kasimpasadaki mac biletinin bedeli yeni forma icin indirim sagliyor, aynisini avni akerde yaparsalar sana bir firsat daha sunuyorlar. Bence üye kayiti yapanlarada bir promosyon yapabilir yönetim, veya klübe üye olanlara ts clublarda yüzde 10-15 civari indirim gibi.

Yani kisaca demek istedigim taraftarlarin pahalilik konusunda yaptigi elestiriyi kabul edip saygi göstermek lazim. Durumu olan alsin ama durumu olmayanlarada Trabzonspora aidiyeti sorgulanmasin. Bu belirtmis oldugum sartlar altinda ben forma alacakmiyim? Tabiki alacagim insallah, biri kombineden hediye gelecek digerlerinide satin alacagim [emoji4]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        En son Salpazarli tarafından düzenlendi; 20.08.2016, 14:03.
                        ...imza...

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çubuklu efsaneeeeee

Helal sana kardes, zamaninda ciksaydi bende 3 tane alirdim. Malesef erken dondun Trabzondan.

Yorum

• Çubuklu cidden iyiymiş baya. Armanın büyüklüğü memnun edici

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Helal sana kardes, zamaninda ciksaydi bende 3 tane alirdim. Malesef erken dondun Trabzondan.
                              O zaman benim gibi internet üzerinden sipariş yapıcaksın dostum. Bakalım ne zaman Internet üzerinden sipariş yapilacak...

Yorum

• 61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X