Muradım gerçekten çok ilginç,trajikomik kelimesinin anlam bulduğu bi foto eklemişsin
Abi harbiden felaket durumdayız. 2. lig 3. lig seviyesinde takımların dahi yapmadıkları amatörlük ve hatalar bunlar. Bir kurumsal firma düşün çalışanlarının hepsi kafasına göre firmasının renkleriyle logosuyla bilmemnesiyle oynasın, mümkün mü? Bezdim artık valla
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
galatasarayın formalarının kötü göükmesinin sebebi renkleri.çok çirkin renkler sarı-kırmızı.bu anlamda dünyanın en şanslı klüplerinden biriyiz.meela şu gs parçalı formasını bordo mavi yap efsane olur.
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
galatasarayın formalarının kötü göükmesinin sebebi renkleri.çok çirkin renkler sarı-kırmızı.bu anlamda dünyanın en şanslı klüplerinden biriyiz.meela şu gs parçalı formasını bordo mavi yap efsane olur.
Mümkün olduğu kadar parçalı bordo-mavi forma paylaşmazsak hem kulübümüz için hayırlı bir iş yapmış oluruz hem de bu adileri taklit etmemiş oluruz.
Saygılarımla.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum