Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    10 ton

Muradım gerçekten çok ilginç,trajikomik kelimesinin anlam bulduğu bi foto eklemişsin
    Abi harbiden felaket durumdayız. 2. lig 3. lig seviyesinde takımların dahi yapmadıkları amatörlük ve hatalar bunlar. Bir kurumsal firma düşün çalışanlarının hepsi kafasına göre firmasının renkleriyle logosuyla bilmemnesiyle oynasın, mümkün mü? Bezdim artık valla
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• l´pool da bizim gibi isi beceremiyor
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• galatasarayın formalarının kötü göükmesinin sebebi renkleri.çok çirkin renkler sarı-kırmızı.bu anlamda dünyanın en şanslı klüplerinden biriyiz.meela şu gs parçalı formasını bordo mavi yap efsane olur.
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          galatasarayın formalarının kötü göükmesinin sebebi renkleri.çok çirkin renkler sarı-kırmızı.bu anlamda dünyanın en şanslı klüplerinden biriyiz.meela şu gs parçalı formasını bordo mavi yap efsane olur.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bordo Mavi iyidir iyi
            "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• Mümkün olduğu kadar parçalı bordo-mavi forma paylaşmazsak hem kulübümüz için hayırlı bir iş yapmış oluruz hem de bu adileri taklit etmemiş oluruz.
              Saygılarımla.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Renklerimiz düzgün kullanılsın müthiş şeyler çıkar da... bu da çok fena olmuş be kardeşim
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Yazı tipi Arial embroidery olabilir arial olduğu için tff kuralına takılmıyor örnek

fst0134.jpg
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                  Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                  Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Süper lig as kurulmasıyla ligin özel fontu da yapılır diye düşünüyorum.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Adidas Fbye yaptığı tişörtün aynısını Bayern'e de yapmış
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Galatasaray formaları her anlamda kötü.. Bordo Mavi de kötü yapılsa yer yerinden oynar hele de fiyatıyla.. Kendimizi kandırmayalım

Yorum

• Formalar ağustosun 15 ini bulabilirmis renkdaslar

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formalar ağustosun 15 ini bulabilirmis renkdaslar
                            Hic cikmasaymis...
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Antreman ürünleride satışa cıkacakmı uzun kollu nike sweetler

Yorum

• Çıkacağı söylenmişti geçen sezon bitmeden. Bende çıkacağı kanaatindeyim. Sonuçta forma kadar Antrenman sweetleride çok talep görüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X