Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir sayfa formanın bu oldugunu iddia ediyor

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hafızam beni yanıltmıyorsa, bu forma bu sayfada paylaşılmış tahminlerden biriydi

Tutarsa ben demiştim diyecek o arkadaş da
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Bordo-Beyaz forma kanımca kulüpten birileri tarafından seçilmiş bir forma değil. Çünkü hiçbir aklı evvel böyle bir formayı Trabzonspor'a lâyık görmez. Nike "bu sezon bunu giyorsanız giyin, giymiyorsanız başka markayla anlaşın" deyip bunu yöneticilerin önüne atmıştır. Kulübün başka bir markayla anlaşma gücü olmadığı için yöneticiler de nike'nin bu tavrını mecburen kabul etmek zorunda kalmışlardır. Yoksa bu kadar alakasız bir formayı hiçbir Trabzonspor yöneticisi seçmezdi. İşin kötüsü şu ki bugüne kadar gülüp geçtiğimiz Puma markası bile hem dizayn hem de kumaş kalitesi olarak nike'nin bize dayattığı bu fanilalardan daha iyi.

Yorum

• Bordo formada ne zamandan beri beyaz şerit var? Daha önce farketmedim mi ne?

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bordo formada ne zamandan beri beyaz şerit var? Daha önce farketmedim mi ne?

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
            En başından beri var. Formalar tanıtıldığı zaman uzun uzun konuşuldu.

Yorum

• Valla şu formalar son 2-3 sezonun en iyileri bence, Usta yönetimi bu konuda bile farkını gösterdi. Diğer takımların formalarına göre hele... Bir de bence eğer tarz, estetik konusunda otorite olduğunu düşündüğünüz biri varsa bu formaları gösterin her türlü bizimkiler 1. gelir abi.

Bordo forma yakasıyla ve beyaz şeritleriyle ok
              Beyaz forma da bordo-mavi şeritiyle ok
              Çubuklu zaten her türlü iyidir, klasik olduğu sürece.

Tek eleştirim beyaz formanın yakası.
              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 29.07.2016, 12:55.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne büyük adamsin, avrupanin göbeginde yasiyormus
                marifete bak
                Tabiki de marifet degil yanlis anlasilmasin. bir yorumuma dayanarak sizden buralarda cok var demesine karsilik tepkim di bu.
                En son Sinan Karadeniz tarafından düzenlendi; 29.07.2016, 12:54.
                “ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

• Bordo dediğin budur. Mavinin de bu olması gerekiyordu.

Bu arada Cavanda tesislerde çıplak gezdiği için kriz çıkmış Adamın kendine güveni var tabe
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bordo dediğin budur. Mavinin de bu olması gerekiyordu.

Bu arada Cavanda tesislerde çıplak gezdiği için kriz çıkmış Adamın kendine güveni var tabe
                    Trabzonspor tüzüğüne göre Trabzonspor'un renkleri koyu bordo-açık mavidir. Dolayısıyla sizin bordo dediğiniz pembeye çalan bu renk Trabzonspor'un bordosu değildir.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Büyük kupa tarihte ilk defa Karadeniz'e gelecek. Bravo Trabzonspor, bravo Trabzon'un mert çocuklarına. (1976)

Yorum

• İlk olarak boroxoroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor tüzüğüne göre Trabzonspor'un renkleri koyu bordo-açık mavidir. Dolayısıyla sizin bordo dediğiniz pembeye çalan bu renk Trabzonspor'un bordosu değildir.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      "pembeye çalan bu renk" dedin zaten harç bitti yapı paydos
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "pembeye çalan bu renk" dedin zaten harç bitti yapı paydos
                        Valla harç bitti mi bitmedi mi bilmiyorum ama kusura bakma paylaştığın formadaki rengi koyu bordoya pek benzetemedim.
                        En son boroxoroni tarafından düzenlendi; 29.07.2016, 16:32.
                        Büyük kupa tarihte ilk defa Karadeniz'e gelecek. Bravo Trabzonspor, bravo Trabzon'un mert çocuklarına. (1976)

Yorum

• Gelmiş geçmiş formaları falan birleştirince bu oldu

Yorum

• design is my passion

Yorum

• İlk olarak Sinan Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Beni senin oradakilerle karistirma. avrupanin göbeginde yasiyorum ben. Dogal olarak bu tür olaylara daha farkli daha modern acidan bakiyoruz. sen anlamazsin kocum
                              Vay beeeee..........Neyin kafasi bu?

Yorum

• Gs formalari 159'dan satisa cikarmis heralde.

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X