Bordo-Beyaz forma kanımca kulüpten birileri tarafından seçilmiş bir forma değil. Çünkü hiçbir aklı evvel böyle bir formayı Trabzonspor'a lâyık görmez. Nike "bu sezon bunu giyorsanız giyin, giymiyorsanız başka markayla anlaşın" deyip bunu yöneticilerin önüne atmıştır. Kulübün başka bir markayla anlaşma gücü olmadığı için yöneticiler de nike'nin bu tavrını mecburen kabul etmek zorunda kalmışlardır. Yoksa bu kadar alakasız bir formayı hiçbir Trabzonspor yöneticisi seçmezdi. İşin kötüsü şu ki bugüne kadar gülüp geçtiğimiz Puma markası bile hem dizayn hem de kumaş kalitesi olarak nike'nin bize dayattığı bu fanilalardan daha iyi.
Valla şu formalar son 2-3 sezonun en iyileri bence, Usta yönetimi bu konuda bile farkını gösterdi. Diğer takımların formalarına göre hele... Bir de bence eğer tarz, estetik konusunda otorite olduğunu düşündüğünüz biri varsa bu formaları gösterin her türlü bizimkiler 1. gelir abi.
Bordo forma yakasıyla ve beyaz şeritleriyle ok
Beyaz forma da bordo-mavi şeritiyle ok
Çubuklu zaten her türlü iyidir, klasik olduğu sürece.
Tek eleştirim beyaz formanın yakası.
En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 29.07.2016, 12:55.
Bordo dediğin budur. Mavinin de bu olması gerekiyordu.
Bu arada Cavanda tesislerde çıplak gezdiği için kriz çıkmış Adamın kendine güveni var tabe
Trabzonspor tüzüğüne göre Trabzonspor'un renkleri koyu bordo-açık mavidir. Dolayısıyla sizin bordo dediğiniz pembeye çalan bu renk Trabzonspor'un bordosu değildir.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük kupa tarihte ilk defa Karadeniz'e gelecek. Bravo Trabzonspor, bravo Trabzon'un mert çocuklarına. (1976)
Trabzonspor tüzüğüne göre Trabzonspor'un renkleri koyu bordo-açık mavidir. Dolayısıyla sizin bordo dediğiniz pembeye çalan bu renk Trabzonspor'un bordosu değildir.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"pembeye çalan bu renk" dedin zaten harç bitti yapı paydos
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Beni senin oradakilerle karistirma. avrupanin göbeginde yasiyorum ben. Dogal olarak bu tür olaylara daha farkli daha modern acidan bakiyoruz. sen anlamazsin kocum
Yorum