eğer linç edilmeyeceksem ben bizim beyaz formayı beğendim
geçen buradaki arkadaşlar bir çubuklu paylaşmış eğer o çubukluyu üretirlerse kendime iki forma alacam
tabi burada yine yukarıda bir arma mevzusu dönmüş.
eğer sezon içerisinde bize o arma yapılır ise leş bildiğin çakma formadan bir farkı olmaz
ancak sezon öncesi olması ve forma satışlarına halihazırda yüklenilmemesi göz önüne alındığında armanın dönem içerisinde nakışlı hale döneceğini tahmin ediyorum.
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Özellikle bu elazığspor formalarından sonra.. tamam bi yere kadar kendimizi kandırıyoruz içimizdeki sesi bastırıyoruz ama güzel açık bi mavi varken o beyaz şeritler ne alaka ne alaka ????
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
millet hatali 1-2 detaya bakmiyor, toplam görünüse bakiyor
biz formanin nike logosunun rengi yalnis oldugundan bütün formaya cöp muamelesi yapiyoruz
Diğer formaların hepsinde kol ve yakada takım renginden detaylar var. Bizde hiç biri yok he formanın ortasında duble yol tadında bordo Mavi şerit var, şahsen ben o detayları bu duble yola tercih ederdim ama geçen seneki fanilaya göre daha iyi tabi bu..
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Özellikle bu elazığspor formalarından sonra.. tamam bi yere kadar kendimizi kandırıyoruz içimizdeki sesi bastırıyoruz ama güzel açık bi mavi varken o beyaz şeritler ne alaka ne alaka ????
ayni seyleri yazacaktim tebrikler bordo formamiz tam olarak elazigspor formasi olmus
bir renktasimiz elazigsporun formalarini paylasabilirmi?? önümüzdeki sezon ve gecen sezonun
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
millet hatali 1-2 detaya bakmiyor, toplam görünüse bakiyor
biz formanin nike logosunun rengi yalnis oldugundan bütün formaya cöp muamelesi yapiyoruz
Sorun Nike logosunda degil, foma secimi icin siyah nike logolu düz beyaz formanin yapilmis olmasi ve bunu düzeltme cabasiyla uydurma bordo mavi serit.
Diger Takimlarin formalari güzel mi cirkin mi orasini bilmem ama kendilerine özeller.
“ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”
Sorun Nike logosunda degil, foma secimi icin siyah nike logolu düz beyaz formanin yapilmis olmasi ve bunu düzeltme cabasiyla uydurma bordo mavi serit.
Diger Takimlarin formalari güzel mi cirkin mi orasini bilmem ama kendilerine özeller.
Millet formasının yanına iki çizgi çekiyor, kendine özel oluyor. Biz yapınca uyduruk iki bordo-mavi şerit oluyor. Tabi haklısın. Sizden çok var buralarda.
Millet formasının yanına iki çizgi çekiyor, kendine özel oluyor. Biz yapınca uyduruk iki bordo-mavi şerit oluyor. Tabi haklısın. Sizden çok var buralarda.
Millet formasinin yanina kafasina göre iki cizgi cekmiyo, özel tasarlayip ona göre göre nike, adidas, puma ve ya diger markalara üretiyo. Asil meselede burda iste. Belliki forma isyle kim ilgilenmisse becerememis, yüzüne gözüne bulaastirmis. O kadar kötü secim yapilmiski gecen sene dahil kasitli yapilmis denecek nitelikte.
Beni senin oradakilerle karistirma. avrupanin göbeginde yasiyorum ben. Dogal olarak bu tür olaylara daha farkli daha modern acidan bakiyoruz. sen anlamazsin kocum
En son Sinan Karadeniz tarafından düzenlendi; 29.07.2016, 06:03.
“ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”
sana sadece çok pozitif birini olduğunu söylemek istiyorum...ayrıca diğer takımların formalarının da berbat olması bizim formaların vasat üstü olmasını gerektirmiyor...
Beyaz şeritli Elazığ formaların seçimini yapan arkadaşa büyük bir alkış istiyorum.Kardeşim göz var nizam var bu ne aymazlıktır.Gerçi o şeridi mavi de yapsan yine birşeye benzemiyor forma.Bizimkilerin Aston Villa ya da West Ham formaları gibi formalar yaptığını görmeden ölürsem gözüm açık giderim.
En son madredeus tarafından düzenlendi; 29.07.2016, 10:01.
Millet formasinin yanina kafasina göre iki cizgi cekmiyo, özel tasarlayip ona göre göre nike, adidas, puma ve ya diger markalara üretiyo. Asil meselede burda iste. Belliki forma isyle kim ilgilenmisse becerememis, yüzüne gözüne bulaastirmis. O kadar kötü secim yapilmiski gecen sene dahil kasitli yapilmis denecek nitelikte.
Beni senin oradakilerle karistirma. avrupanin göbeginde yasiyorum ben. Dogal olarak bu tür olaylara daha farkli daha modern acidan bakiyoruz. sen anlamazsin kocum
ne büyük adamsin, avrupanin göbeginde yasiyormus
marifete bak
sana sadece çok pozitif birini olduğunu söylemek istiyorum...ayrıca diğer takımların formalarının da berbat olması bizim formaların vasat üstü olmasını gerektirmiyor...
yapici demek daha dogru
bardagin dolu tarafini degerlendirmek önemlidir
En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.07.2016, 10:15.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Bordo forma kim ne derse desin çok güzel... Sahada görünce beğenmeyenlerin bir çoğunun fikrini değiştireceğine inanıyorum. Ve artık bir standardımız olması gerektiğini düşünüyorum forma konusunda çubuklu ve düz bordo küçük detaylar eklenerek her sene olmalı.
Yorum