Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güzel forma yapılırsa satılır. 14-15 sezonundaki çubuklu forma baya satıldı neden çünkü forma güzeldi ve taraftar beğendi. Ama geçen sezonki formayı kimse almadı neden çünkü beğenilmedi.
    sizin bayağı satıldı dediğiniz rakamlar ne Nike için ne de diğer ülke takımlarının sattıklarının yanında yüksek rakamlar değil ne yazık ki.

Trabzonspor en yüksek satış yaptığında bile 100 bin bandını geçememiştir.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Hepsini geçtim bari bordo formanın beyaz olan şeritlerini bordo yapıp , beyaz formada siyah olan nike amblemini formayla uygun bir hale getirseydiniz.Bu kadar mı amatörce forma yapılır arkadaş.

Yorum

• Armanın altın sarısı kontürü insanları neden bu kadar rahatsız ediyor bir anlatabilir misiniz ?
        "finirbihçi ve gilitisiriy'di sırı rink vır" gibi basit bir gerekçesi olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
        Bir dönem çubuklu formamızdaki sarı numaralar da kaldırılmıştı. Çok klas duruyordu hal bu ki.
        Gerçekten nedir asıl sorun ? İnanın merakımdan soruyorum.

Yorum

• İlk olarak madredeus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hepsini geçtim bari bordo formanın beyaz olan şeritlerini bordo yapıp , beyaz formada siyah olan nike amblemini formayla uygun bir hale getirseydiniz.Bu kadar mı amatörce forma yapılır arkadaş.
          Arkadaşlar, suç bizde! Sistemı anlamadınız galiba!
          Nike hangi takima özel forma yapar? Geçen sene en az 50.000-60.000 Forma satan takıma yapar! Peki biz ne kadar satık geçen sene veya iki sene önce? Az forma satıyorsan, Nike'ın üretme hesabı çıkar, bunu da o Zaman Trabzonspor karşılaması gerek. Bunu Trabzonspor kabul etmedi, yoksa bu sponsorlukdan para çikmazdı.

işte sorun bu! Takımı desteklemesen, forma almasan, takımız bu duruma düşer!

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            zaman darlığı diyen arkadaşlara tekstil/konfeksiyon işiyle uğraşan biri olarak 6 ayın az olmadığını söylemek isterim....
            Cengiz'cim, az olan uretim icin olan sure degil, Nike'in tasarim icin ayirdigi sure.
            Nike bugunden gelecek senenin tasarim prensiplerini ve kaliplarini belirliyor.
            Sonra ozel kategoride olan takimlarla bunlarin uzerinden onlarin isteklerine gore sekillendiriyor.
            Simdi sen Ocak ayinda bana ozgu tasarim dediginde adamlar olmaz diyor.
            Bugunden 2017-18 sezonunu konusmak lazim...
            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
            You'll Never Walk Alone...
            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Armanın altın sarısı kontürü insanları neden bu kadar rahatsız ediyor bir anlatabilir misiniz ?
              "finirbihçi ve gilitisiriy'di sırı rink vır" gibi basit bir gerekçesi olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
              Bir dönem çubuklu formamızdaki sarı numaralar da kaldırılmıştı. Çok klas duruyordu hal bu ki.
              Gerçekten nedir asıl sorun ? İnanın merakımdan soruyorum.

Kurumsal kimlikte, amblemimizin kendi renklerimiz üzerinde kullanılması durumunda beyaz kontur uygulanır diye yazıyor.

Yorum

• Beyaz formadaki şerit böyle olsa daha güzel olurdu.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kurumsal kimlikte, amblemimizin kendi renklerimiz üzerinde kullanılması durumunda beyaz kontur uygulanır diye yazıyor.
                  O başka bir konu. Ama genel olarak sarı ile ilgili gözlemlediğim bir problem var.

Yorum

• s-5621d44c5c094fd893d24f03ca6019ab9b9b03cd.jpg

En soldaki çubuklu forma ne kadar sattı acaba öğrenebilir miyiz? Çünkü çoğu taraftarda o formadan var geçen seneki formayı alan kimse görmedim henüz ben.
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bu seneki formaların altından da iho çıktı iyi mi!

Adidas'la anlaşmaya çalış, adidas'la anlaşıcaz nasılsa diye nike'a sipariş verme, nike'ın parasını da ödeme, adidas'la anlaşmayı da becereme!

Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmuşuz. Dangalak bunlar ya!
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu seneki formaların altından da iho çıktı iyi mi!

Adidas'la anlaşmaya çalış, adidas'la anlaşıcaz nasılsa diye nike'a sipariş verme, nike'ın parasını da ödeme, adidas'la anlaşmayı da becereme!

Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmuşuz. Dangalak bunlar ya!
                        Doğru ama eksik.

Tüm bunların başlangıcı Nike'a "gs'ye para ödüyorsun, bize de ödeyeceksin." diyip Nike'ın teklifi reddetmesiyle başlamış
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH=CONFIG]9766[/ATTACH]

En soldaki çubuklu forma ne kadar sattı acaba öğrenebilir miyiz? Çünkü çoğu taraftarda o formadan var geçen seneki formayı alan kimse görmedim henüz ben.
                          hepsi galiba 50000 adet....

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Doğru ama eksik.

Tüm bunların başlangıcı Nike'a "gs'ye para ödüyorsun, bize de ödeyeceksin." diyip Nike'ın teklifi reddetmesiyle başlamış
                            Aslina bakarsan dogru tepki, ama sanada sorarlar, kardesim senin 2010-2011 den sonra basarin ne diye. Ancak adamlara salla salla dur.

Yorum

• yaa arkadaş tamam destek amaçlı her zamanki gibi forma alacağız ancak mecburmuyuz biz nike giymeye silah zoruyla mı anlaşıyorlar anlamadım ki..diğer firmalara neden yönelmiyorlar..neden bizim siyah, gri veya fosfor yeşili gibi alternatif formalarımız yok..anlamıyorlar herhalde elit kategori dışında çok sıradan formalar..elite kategoriye de çıkamayacağımıza göre..

mesela bornemuth "bormut" süper forma bana göre..
                              CnYxRDzUEAQpx6H.jpg

Yorum

• Formalar fena degil, onemli olan şu anki yönetimin bize eztra forma alıp bizi duşunmesi. Formalari alin takima sahip cikin, iyimiş kotuymuş, ben anlamam. Taraftarsan, alacaksin, nokta.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X