İlk olarak merdeme tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuçlu biziz beyler. Ne olursa olsun hep destek tam destek diyip alıyoruz formaları. Bunlarda nasıl olsa alıyorlar diyip önem vermiyorlar. Almıcan aslında bi sene boyunca toplu olarak bak o zaman nasıl taraftarın istediğini yapmak zorunda kalıyorlar.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok zekisin. nike adidas vs de hiç forması satılmayan takımla anlaşacaktı o en güzel formalar için.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlla nike ve adidasla çalışmak zorunda değilsiniz dimi?
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu onlar örnekti. forması satmayan takıma kim forma yapar?!
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Güzel forma yapılırsa satılır. 14-15 sezonundaki çubuklu forma baya satıldı neden çünkü forma güzeldi ve taraftar beğendi. Ama geçen sezonki formayı kimse almadı neden çünkü beğenilmedi.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Formanın tasarımını felan geçtik yıllardır hatalı formalar giyiyoruz. Siyah Nike logosu, Bordo beyaz forma, mavi beyaz konç gibi. Bu işin b.ku çıktı artık. Kendi çizgisine sahip forması olamayacak kadar aciz durumdayız. Kendi çizgisi derken tasarımından bahsetmiyorum. Bordo formada, şortta, konçta mavi Nike amblemi mesela.
Kulübün kendi çıkardığı kurumsal katalog mudur nedir ona uymaması gibi şeyleri söylemiyorum bile.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çok beğendim. Sunuş falan da on numara. Ben bu tarz bi sunum bekliyordum açıkçası. Ne olduğunu anlamadan içeriye giren iki modelin üzerinde görünce şaşırdım. Çubuklu da umarım bu tarz bir şey görürüz.En son Murat' tarafından düzenlendi; 15.07.2016, 09:11.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle110. yıla özel forma yapmışlar. Gerçekten muhteşem olmuş, sunumu falan şahane. Mesela biz Nike'tan 50 yıl böyle nostaljik bir forma bekleyebilir miyiz? İnşallah şimdiden bunun çalışmalarını yapıyorlardır.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum