Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar size kaç seneden beri yapilan yanlislarla ilgili sorular sormak istiyorum cevaplarsaniz sevinirim.
    1. Beyaz formada nike işareti ve sponsor yazisi neden bordo yada mavi yerine siyah renk tercih ediliyor. hadi sponsoru biz ekliyoruz onu degisebiliriz peki nike logosu neden siyah anlayamadim?
    2. Bordo formamizda yanlardan gecen çizgiler neden beyaz? Biz elazigspor muyuz? Bordonun yanina en çok yakisan renk olan mavi neden kullanılmaz anlamıam. Ayni şekilde bordo formanin arkasina isim ve numaralarda hep beyaz yaziliyor bunu da anlayamiyorum . 2010 2011 de bordo formamiza bakinca ne kadar güzel gozuktugunu görebilirsiniz. ayni sekilde nike logosuda bordo formamizda beyaz renkte ve sponsorda beyaz renkte. Bunlarin mavi olmasi bence formayi daha guzel yapardi

Yorum

• İlk olarak Mt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar size kaç seneden beri yapilan yanlislarla ilgili sorular sormak istiyorum cevaplarsaniz sevinirim.
      1. Beyaz formada nike işareti ve sponsor yazisi neden bordo yada mavi yerine siyah renk tercih ediliyor. hadi sponsoru biz ekliyoruz onu degisebiliriz peki nike logosu neden siyah anlayamadim?
      2. Bordo formamizda yanlardan gecen çizgiler neden beyaz? Biz elazigspor muyuz? Bordonun yanina en çok yakisan renk olan mavi neden kullanılmaz anlamıam. Ayni şekilde bordo formanin arkasina isim ve numaralarda hep beyaz yaziliyor bunu da anlayamiyorum . 2010 2011 de bordo formamiza bakinca ne kadar güzel gozuktugunu görebilirsiniz. ayni sekilde nike logosuda bordo formamizda beyaz renkte ve sponsorda beyaz renkte. Bunlarin mavi olmasi bence formayi daha guzel yapardi
      İlk soruna cevap vereyim. Bu formalar Nike'ın katalog formaları. Beyaz formadan belki de senede 500 bin tane yapıyordur Nike. Bunlar halihazırda Nike'ın elinde olan formalardı. Bizim için özel üretim yapmadılar yani. Sebebi bu.

Yorum

• beyaz formada nike logosu siyah olmasa kol ve yaka ayrıntılarına önem verilse ; bordo formada beyaz yerine mavi tercih edilse iki formada efsane olabilirmiş.cardozonun ilk yılı formalar son 10 yılın en iyileriydi ve orada bile ilk gün inanılmaz eleştiriler vardı ve genel kanı olumsuzdu.daha sonra içine siniyor formalar taraftarımızın.ben sabah lansmanda gördüm bordo formada hayal kırıklığına uğradım akşam geldiğimde hoşuma gitmeye başladı.beyaz formayı sık sık girip qnb paylaşımı altında bakıyorum ve her baktığımda etkileniyorum etkilenmek istiyorum.öyle veya böyle bize düşen forma satışından klübe para akıtmak.yönetimin muharrem usta'nın buna ihtiyacı var.gelecek sene formalarının sözünü de bugün bizzat o verdi.öyleyse bize de ona o mesajı vermek düşüyor.
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ekletmiyor. Düz katalog formalarını alıyor Nike'tan. Logosunu ve o motifi kendi basıyor forma üzerine...
          O zaman bordo üstüne beyaz yapacak kadar düşeceğimize, alsaydık düz bordoyu üstüne mavi yapıştırsaydık bizde

Sent from my iPhone using Tapatalk
          En son furkanaltuncu tarafından düzenlendi; 15.07.2016, 01:06.

Yorum

• katalog formalara osmanlı spor gibi uygulama yapılabilirdi işin kolayına kaçmak en basiti

Yorum

• Önceden katalog formalarını renk değişikliğiyle alabiliyorduk ama bu kez zaman darlığından olduğu gibi almışız anladığım kadarıyla logo dikişli de gelmedi..

Yorum

• Kaç senedir söylüyoruz. Nike ile olmuyor olmuyor olmuyoorr!
                181' PARS Squadron

Yorum

• En kaliteli ve en güzel formayı çıkarmak imkansız. Renkler ve zevkler tartışılmaz öyle değil mi? Hersene aynı konular hersene aynı tartışmalar. Boşa nefesinizi yormayın...gidip forma alın ve kulübe katkı sağlayın.
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• forma mı bu?
                    En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 14.07.2016, 23:48.

Yorum

• GS'nin beyaz formasına azıcık da olsa özenilmiş.

galatasaray-16-17-away-kit-1.jpg

Yorum

• İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kaç senedir söylüyoruz. Nike ile olmuyor olmuyor olmuyoorr!
                        Kac kere söylüyoruz nikela ilgili bir durum yok ! Hep Nikemi suclu?
                        ...imza...

Yorum

• Suçlu biziz beyler. Ne olursa olsun hep destek tam destek diyip alıyoruz formaları. Bunlarda nasıl olsa alıyorlar diyip önem vermiyorlar. Almıcan aslında bi sene boyunca toplu olarak bak o zaman nasıl taraftarın istediğini yapmak zorunda kalıyorlar.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Anlamakta zorlukmu cekiyorsunuz yoksa anlamakmi istemiyorsunuz? Eski Yönetim nike sirketine 2015-2016 sezonu formalarinin secimlerini iletmedi. Iletmemekle birlikte nikedan vazgecip 2016-2017 sezonu icin adidas la anlasmak istediler. Ayrica nike sirketine paralarini ödemediler. Adidasla anlasamayinca 2016-2017 sezonu formalari icinde geri bildirim olmadi. Haliyle bu yüzden yine bu sezon icin adam gibi formalarimiz yok. 2014-2015 sezonuna bakin, istenildimi adam gibi planlandimi güzel formalar yapiliyor nike tarafindan. Birakin güzel formayi nikenin bizden alacaklarindan dolayi tekrar bizimle anlasmasi bile büyük sans.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                            ...imza...

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kac kere söylüyoruz nikela ilgili bir durum yok ! Hep Nikemi suclu?
                              Valla aslinda nike suclu 2014 2015 te citayi oyle bir yukselttiki atletico nun giydigi cubuklu tarihimizde en cok satilan forma lillenn gydigi bence tarihimizin en guzel mavi formasi ve bordo mavi detayli beyaz forma psv bunun yaninda bir sevdadir Trabzon yazilari filan kendimizi elit kategoride sandik bian ondan sonra yikama talimatli sokulen armali formalar ne koyarsan koy kimse begenmiyor bisey isin ozeti bu

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• BEYAZ FORMA Nike 2016-2017 katalogundan (şeritleri biz çekmişiz)

BORDO FORMA Nike 2016-2017 katalogundan (siyah yerine beyaz çizgi yapılmış)

Tasarlanan ve beklenen ÇUBUKLU yerine katalogdaki çubukludan bir renk gelir mi dersiniz?

Aynı katalogdaki tek çubuklu forma tasarımı bu. Bu sene mavi formamız yok zaten. Beyazları bordo yaptık mı tamamdır.
                                En son merdeme tarafından düzenlendi; 15.07.2016, 00:57.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X