Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayir pisti olmayalim diye ofspora formalari degistirrmisler

Ofspor trabzonspor un formalarını biliyordu bu formayı gösterdi bizim formalar çok daha öncesinden belliydi

Yorum

• İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben yeni forma numaralarını merak ediyorum. Şu 88 67 94 73 gibi forma numaralarına ayar oluyorum. Bence Muhammet Demir 10, Ramil 9 giymeli, İbanez 3, Castillo 11 zaten vb.
      Almanyada 40 ta sinir koyuldu bir kac sezon önce bizim ligdede yapilabilir aslinda

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Beyaz forma Nike kataloğunda var mı? Varsa hangi yılında?

Yorum

• Fazla beklentim yoktu ama bu yönetim biraz idare eder diye düşünmüştüm. Belki de durum gerçekten de vahimdir maksimum bunlar çıkmıştır bilemem. Ama özellikle beyaz formada orantısızlık mevcut. QNB yazısı net bir şekilde orantısız. İmkanların kısıtlı olması sebebiyle Nike logosunun siyah olmasına bir şey yapılamıyor sanırım. O bordo mavi çizgi yapılabiliyorsa 2 tane de kollara çiziverselerdi Daraldım bu %90 oranında beyazdan oluşan formalardan. Geçen seneki beyaz formadaki logo uygulaması da devam etmiş. Ben ısınamadım bir türlü buna renkleri çok kötü gösteriyor.

Bu seneki katalogda NIKE STRIKER IV diye bir forma vardı. O seçilemez miydi acaba merak ettim ? Şu şekil olsa, bir de altına mavi şort. Şuankinden daha güzel olurdu bence.

Yalnız mevcut bordo formamızın katalogdaki adı da NIKE CHALLENGE JERSEY. Hem bu sene hem de geçen senenin kataloğunda var. Nike kataloğunda bu formanın şortunda kenarlarda çizgi var. Büyük ihtimalle o şort bize de gelir. Uzun zaman sonra çizgili şort göreceğiz en azından.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O mavi rengin ton farkı bence logonun üzerindeki malzemeden kaynaklı.
            Işığı farklı almışlar muhtemelen. Mesela bordo formadaki logonun mavisi daha açık duruyor beyaz olana göre.
            Ama geri kalanına katılıyorum. İnşallah bazı şeyler aceleye geldiği için böyledir. Mesela QNB logosunu ortalayamama gibi.
            Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Yine bordo-beyaz mavi-beyaz beyaz-siyah standart konçlar olur düz renk şortlar olur arkadaşlar adamlar bizlere özel Trabzonspor'a özel tek bir iplik bile harcamıyorlar ellerinde ne varsa onları kakalıyorlar görmüyor musunuz
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• atletico-16-17-home-kit-9.jpg

Atletico
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• [MENTION=46876]Ganzilis[/MENTION]

Enis, linkler kırık. Fotolar görünmüyor.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beyaz forma Nike kataloğunda var mı? Varsa hangi yılında?
                    katalogda tam aynısı yok yani beyaz forma bize özel oldu

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @Ganzilis

Enis, linkler kırık. Fotolar görünmüyor.
                      İmgur linki, bende görünüyor. Hızlıresim den deneyelim o zaman.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

Şimdi oldu.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• sana göre rezalet olan forma bana göre güzeldir değilmi kardeşim. Herkezi memnun edemeyeciğimize göre...Uzatmayalım iyi veya kötü bizim için önemli olan armadır...

Yorum

2. linkteki forma gayet hoş gözüküyor.
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sana göre rezalet olan forma bana göre güzeldir değilmi kardeşim. Herkezi memnun edemeyeciğimize göre...Uzatmayalım iyi veya kötü bizim için önemli olan armadır...
                              O armaya bu kalitesizliği ve amatörlüğü layık gören mi daha çok armayı önemsiyor yoksa yoksa görmeyen mi tartışmak lazım
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Garanti de İspanyollara satıldı. Ntvspor haber yaptı bu arada..
                                Evet, 3 saat geç girdiler haberi. Komplo teorisiydi zaten benimki.

Ama bankanın %10'u hala Doğuş'un. 40'ı satıldı 50'si borsada.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X