Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Çekildiği açıyla mı alakalı bilmiyorum ama logoda bordonun tonu ve sarının yoğunluğu çok rahatsız edici

Beşiktaşın bordo formasının bizimkinden hem renk tonu hem tasarım olarak daha güzel olduğunu düşünüyorum. Küçük oynamalarla bize çok yakışacak hale gelir. Sorun renklerimizde değil tasarımlarda.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    En son furkanaltuncu tarafından düzenlendi; 14.07.2016, 13:16.

Yorum

• Forma sponsoru görüntüyü çok fark ettiriyor gerçekten. Boş olunca hangi forma olursa olsun kötü duruyor.
      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Beyazı çok beğendim. Beğenmeyenlere cidden şaşıyorum.

Bordonun da bence alınası var.
        Twitter Adresim

Yorum

• "LOGO KENDİ RENKLERİNDEKİ ZEMİNLERDE KULLANILDIĞINDA ARMA ETRAFINDA BEYAZ KONTUR KULLANILMALIDIR." kurumsal kimlikte böyle yazıyo ama adamlar sarı renk kullanmış
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Real Madrid-Barcelona formalarıyla kendimizi kıyaslamayalım arada dağlarca fark var...formalardan çok birşey beklemiyordum ama bi üst seviye olabilirdi,Çubuklu sonra tanıtılıcak galiba.
            ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• QNB'nin Xavi için hazırladığı reklamda ki forma bizim formadan 10 gömlek üstün..

"Turist" Okur Yazar..
              Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• Beyaz forma güzel armadan sonra omuza doğru şeritler devam etse daha şık gorunurdu bence

Yorum

• Beyaz formadan alacağım eşime ve kendime.
                  https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• bordoda beyaz şeritler mavi olsa 1967 den bu yanaki en güzel bordo forma olurdu açık ara ..
                    61

Yorum

• Tek ümidimiz çubuklu kaldı. Diyecek birşey bulamıyorum.

Yorum

• Herkes ayrı görüşte formalar konusunda ama yapılacak tek şey var. FORMA ALMAK!!!

Yorum

• İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İki forma da tam bir rezalet.

Beyaz hakkında bir şey demeyeceğim.Bordo forma katalog forması ama internette arayın bakalım o formanın beyaz şeritlisini bulabilir misiniz?Nike'ın kataloğundaki forma siyah şeritli.Yani şeritleri mavi yapmak o kadar da zor değil.

Hadi onu da geçtim.Forma kötü demiyorum.Güzel ama logonun etrafını sarı yapmak nedir?Bunun adı resmen amatörlüktür.
                          logonun etrafını sarı yapmak amatörlük değil . bizim yıllarca istediğimiz birşeydi ..
                          61

Yorum

• Formaları görünce ne güzelliklerinden bayıldım,ne de bu ne rezalettir dedim.İyi yanları da kötü yanları da var.Formaları yorumlarken bir kaç etkiyi göz önünde bulundurmak lazım bence.Bunlardan en önemlisi forma seçimleri önceki sezon başında yapılır,ki biz o zaman başka firma arıyorduk forma yaptırmak için hatta aldığımız formanın parasını da vermemiştik.

Beyaz formadan ne bekleniyor anlamıyorum.Yani ne tarz bir beyaz forma göze güzel gelebilir ki? Bizimkinden daha 'boş' olan beyaz forma Real Madrid'e yapılınca ağzımız açık kalıyor Göğüsten yatay şerit çekilse o da beğenilmezdi.Ben beyaz formaya komple karşıyım,simsiyah bir forma seçip bu bordo-mavi çizgileri çeksek on numara olurdu.Ki son senelerdeki en iyi beyaz formamız oldu.

Bordo formanın da tek kötü yanı yandaki şeritlerin beyaz olması.Her iki formada da arma boyutu ve yıldızın boyutunun büyük olması güzel düşünülmüş.

Önceki sezonlarda da hiç bir zaman ikinci ve üçüncü formalarımız güzel olmadı bence.Çok güzel bir çubuklu olan eleştirileri de götürür diye düşünüyorum.

Ayrıca sponsorun formaya kattığı hava yadsınamaz..
                            En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 14.07.2016, 13:31.

Yorum

• @Arda' doğru tespit etmiş:

Ekli dosyalar
                              En son merdeme tarafından düzenlendi; 14.07.2016, 13:31.

Yorum

• İlk olarak küplüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence son 5-10 yıl içinde ki en iyi formalarımız bunlar.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Katılıyorum ama hatırlarsanız bu çubuklu bile ilk çıktığında beğenilmedi yok çamaşır suyuna batırılmış rengi solmuş vs vs formalar gayet güzel favorim beyaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X