Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence nike'nin forma tasarımlarında iş yok. Hep klasik formalar yapıyor bir tane farklı tasarımda forma görmedim. Puma ile yola devam edilmelidir diye düşünüyorum.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu lansmanın aceleye geldiğini düşünerek içten içe tanıtılan formada beyaz olsada taraftara çıkacak formanın mavi çizgili olacağını umut ediyorum. Umarım yanılmam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Formalar güzel

Yorum

• Çubukludan da çok şey beklemeyin.. Benim formalara dair beklentim yoktu şaşkınlık da yaşamadım. Süreci takip edenlerin de şaşırdığını sanmıyorum.

Yorum

• Bence son 5-10 yıl içinde ki en iyi formalarımız bunlar.

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu lansmanın aceleye geldiğini düşünerek içten içe tanıtılan formada beyaz olsada taraftara çıkacak formanın mavi çizgili olacağını umut ediyorum. Umarım yanılmam.

Yanılacaksın büyük ihtimal renktaş

Yorum

• Beyaz formada şeritteki mavi ile logodaki mavi farklı.. Te Allahım!

Yorum

• süreci bildiğimiz için öyle fazla bir beklentim yoktu zaten. ortalama olmuş formalar.
                  formaları doğru konbinlemeyi bilsinler ona fitim ben. misal şu beyaz formanın altına beyaz şort giyme huyundan vazgeçilmeli.

Yorum

• Bordo forma o kadarda kötü değilde,beyaz berbat.
                    ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İki forma da tam bir rezalet.

Beyaz hakkında bir şey demeyeceğim.Bordo forma katalog forması ama internette arayın bakalım o formanın beyaz şeritlisini bulabilir misiniz?Nike'ın kataloğundaki forma siyah şeritli.Yani şeritleri mavi yapmak o kadar da zor değil.

Hadi onu da geçtim.Forma kötü demiyorum.Güzel ama logonun etrafını sarı yapmak nedir?Bunun adı resmen amatörlüktür.

Yorum

• Yildizin büyümesi güzel olmuş ama niye dikişli değil ona ben takildim biraz basit durmuyor mu?
                        Bilgisi olan arkadaş var mi ?

Yorum

• Bu da barça forması
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• beyaz formamı gözüme güzel geliyor yoksa onu giyen sarışın hanım ablamız mı çözemedim.
                            bir arkadaş eski bir çekyatın üstüne formayı koyup pikseli düşük bir makıneyle çekim yapsın koysun o zaman anlarız
                            61

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu da barça forması
                              Klasik Nike forması işte. Zerre tasarım şekil güzellik yok. Firma resmen kısır döngü içinde. Puma arsenal ile birlikte ciddi bir forma kalitesi ve tasarımı ortaya çıkarmaya başladı ve başarılı da oluyor.

Yorum

• Komedi gibi resmen koskoca klubun dustugu hale bak bordo diye verilen forma koyu kırmızı üstünden bizimle alakasi olmayan beyaz bir şerit geciyor beyaz desen klasik beyaz forma üstüne sonradan bordo mavi cubuk baskisi yapilmis ve 3.ncu sinif bir amblem basilmis bunlarin aynilarini tum nike factory magazalarinda zaten kolay bir sekilde bulabilirsiniz resmen klup almis ts clubin imalathanesinde basmis gibi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X