Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baskan dıyorki bu sene icin gec kalınmış , eski yönetim seçdi bunları.....

Burda halen yönetimi vs vs..... eleştiriliyor. Hangi organlan basın acıklamasını izliyorsunuz?

Yorum

• Forma modelleri seçimi ve üretimi bir sezon öncesinden yapılıyor. Geçmiş yönetimin plansızlığı, mevcut sponsoru varken başka arayışlara girmesi, yönetim değişikliği sonucu modeller böyle oldu.

Çubuklu formanın tek özel forma olacağı belli. Forma seçimi konusunda önlerinde fazla seçenek olduğunu sanmıyorum. Bugün forma sponsurumuzun olması bile mucize, forma sponsoru isi mucize ötesi.

2016/2017 sezonu modelleri seçilmiştir ve istenildiği gibi olacaktır.

Formayı forma yapan o ruhu taşıyan futbolcularla buluşması. Sahada ve futbolcular üzerinde nasıl duruyor bakmak lazım. Asıl sürpriz çubuklu olacaktır.

QNB Türkiye'de sadece Trabzonspor'a sponsor oluyor.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bordo da niye beyaz var diye eleştiren katı olumsuz mu oluyor? Renklerimiz bordo mavi hatırlatalım üzerinde biraz durulsa o beyazlar maviye çevrilir veya başka uygun bir model seçilirdi.

Sponsor güzelleştirmiş formaları uygulaması güzel. Sponsor vb. işlerinden formalarla çok uğraşılamamış sanıyorum çizgiliyi bekleyelim ondan yana umutluyum. Formalar kesinlikle daha iyi olabilirlerdi
        Barcelonanın formaları da Daha iyi olabilir real Madrid formaları da. Biz yılda 10 bin tane satmayla özel forma isteyemeyiz. Ayrıca alan yine alacak formasını forma şahane olsa daha mı fazla satılacak? Hayır. Takım başarılı olsun o formalar zaten satılır.

Ha bu arada bordo formaya beyaz şerit sponsor ile gayet uyumlu oldu ve ilk gördüğümde hoşuma gitti. Elime alıp üstüme giymeden de hiç bir giysi için olmuş olmamış demem. Bunu çocukken öğrendim..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Valla sizi bilmem ama ben iki formayı da beğendim. Bu gözler geçen sene ki formalara bakarak kör olmadıysa bunlara bakarak da kör olmaz. Keza 2008-2009 senesinin formaları da çok basit ve çok kötüydü geçen sene ki gibi. Bordo formada özellikle yaka ve armanın etrafında ki altın çerçeve çok güzel durmuş. Alıp kot pantolonun üstüne de giyilir. Beyaz şerit'in illa mavi olması bence şart değil. Ayrıca burda turuncu ve bizi temsil etmeyen renkler de yazıldı. Onlara gelince iyi ama beyaz olunca mı kötü. Beyaz forma da gayet şık duruyor. Kollarda detaylar olabilirmiş ve şeritler de aşağıya kadar inebilirmiş. Hiç beklentim olmadığından ben memnunum. Beklentilerini göklere çıkanlara geçmiş olsun.
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Seneye bize özel formaların olacak olması güzel haber.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Baskan dıyorki bu sene icin gec kalınmış , eski yönetim seçdi bunları.....

Burda halen yönetimi vs vs..... eleştiriliyor. Hangi organlan basın acıklamasını izliyorsunuz?
              Hayır hocam, eski yönetimin adidasla anlaşmaya çalışıp sonra anlaşmazlığa düşmesi sonucu tekrar nike dönüldü, o sırada yeni yönetim geldi. Yönetim de, Nike'ın bu saatte artık bu modelleri yaparız dediği opsiyonlardan birini seçti.
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Beyazdan kesinlikle birtane alırım......... Seneye bize özel forma sözü verdi baskan

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyazdaki siyah logo, formanın kesimi standart beyaz formaya bordomavi baskıyla bir nebze Trabzonspor forması olmuş. On da da armamızın altındaki sponsorun üstünde kalan kısım fazlalık olmuş.
                  Bordo forma yine hazır olduğu için kenar çizgiler beyaz kalmış. Omuzlar daha koyu bordo ve şeritler mavi olsaydı daha şık ve Trabzonspor olurdu. Armalar kulübün yaptığı armalar Nike'dan gelen armalar dikişli. Dikiş formalar yapılırken yapılması daha pratik. Anlaşılan tek özel formamız çubuklu forma olacak. Sponsorluk anlaşması için acelece hazırlanmışlar belli. Şortlar konçlar yok ortada. Mankenlerin değil futbolcuların üzerinde ve sahadaki duruşu önemli.
                  Senin görüşlerine çok değer veriyorum Abi.
                  Ben Bordo formayı beğendim. Sezon başarılı olursa her forma güzel geliyor insana. Çubukluyu görelim bir de...
                  Hamiş

Yorum

• beyaz forma çok kötü bordo formada idare eder en azından beyaz şeritli olması iyi olmuş.
                    ayrıca qnb logosunun daha iyi olmasını beklerdim daha kaliteli qnb yazısı daha şekilli olabilirdi. arial çıktısı alınmış gibi
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Sponsordan yırttılar...

Rezalet.

Yorum

• bordo formadaki beyaz detaylar güzel ve tabiki sponsor güzellştirmiş birazda ,beyaz formanın çizgileri aşagıya kadar uzansa daha hoş dururdu bence eski turuncu formadaki gibi
                        ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                        Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hayır hocam, eski yönetimin adidasla anlaşmaya çalışıp sonra anlaşmazlığa düşmesi sonucu tekrar nike dönüldü, o sırada yeni yönetim geldi. Yönetim de, Nike'ın bu saatte artık bu modelleri yaparız dediği opsiyonlardan birini seçti.
                          Sonucda gec kalındımı forma secimine ??

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Forma modelleri seçimi ve üretimi bir sezon öncesinden yapılıyor. Geçmiş yönetimin plansızlığı, mevcut sponsoru varken başka arayışlara girmesi, yönetim değişikliği sonucu modeller böyle oldu.

Çubuklu formanın tek özel forma olacağı belli. Forma seçimi konusunda önlerinde fazla seçenek olduğunu sanmıyorum. Bugün forma sponsurumuzun olması bile mucize, forma sponsoru isi mucize ötesi.

2016/2017 sezonu modelleri seçilmiştir ve istenildiği gibi olacaktır.

Formayı forma yapan o ruhu taşıyan futbolcularla buluşması. Sahada ve futbolcular üzerinde nasıl duruyor bakmak lazım. Asıl sürpriz çubuklu olacaktır.

QNB Türkiye'de sadece Trabzonspor'a sponsor oluyor.
                            Tekrardan teşekkürler Abi açıklamaların için.
                            Hamiş

Yorum

• Yukarda arkadaşlar da bahsetmiş.
                              Yıldızı büyütmüşler.
                              Hamiş

Yorum

• Alıntıdır.

Formalar güzel yada değil... Önemli olan göğsündeki arma.... Şimdi o formaları alıp takımımıza destek olma zamanı....
                                MCMLXVII

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X