Aston villa tarzında forma görecekmişiz serkan genç den öğrendim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Beyaz formanın kumaş kalitesi önemli olan
Geçen senki bordo veya mavi forma gibi bir kesim ve kumaşta beyaz forma kötu dururu ancak dar kesim ve lazerli formalarda bence beyaz forma güzel olur.
Gönül ister ki kollara ve yakalarada bordo mavi eklemeler yapılsın ama yapılmazsa da fazla önemi yok bence.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Cemil Çiçekli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi güzel hoş reklamlarla ilerleyip marka değerini yükseltme girişimi güzel.. Ama galatasaray formalı (Podolski) formalı çocuğu o kadraja sokmayacaksın.. Trabzon şehrinde tek forma giyilir o da TRABZONSPOR formasıdır..En son Erkin tarafından düzenlendi; 14.07.2016, 11:17.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklumuz buna benziyormuş
"Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"
Yorum
-
çubuklu ihtimali olan resmi tekrardan yükleyebilirmisniz.
Kurumdaki bilgisayar paylaşılanı göstermiyordaÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum