İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun da kapısında az yatmadılar da bi cacık çıkmadı. Bildiğin cimri çıktı koca swarovski
Agza bak agza!!
Kadin kacar gibi gitmistir.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak enes57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCounty of Essex
Yorum
-
Hertha Berlin yeni sezon formasi
Barcelonanin cubuklu modelinden cubuklu sevmeyen biri olarak bu cubuklu modeli gayet guzel
Sponsorlar yeni sezon formamizi daha guzellestirecek dusuncesindeyim ama insallah bu formalarin cikma surecini geciktirmez
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 23.06.2016, 01:16.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION] QNB değil de Fly Emirates çok şık duruyor bakalım
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResimdeki bu modeli ve rengiyle bu forma 150 bin satar
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSence bilse söylemez mi? Sonuçta gazeteci bu adam direk söyler bence. Hiç o değil bu değil çekmez yani
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyum almadım ancak dediği tutan bazı trabzon sayfaları paylaşıp duruyorlar
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm sponsor beklentilerim
STAD 153 MİLYON EURO
KOL 6 MİLYON EURO
Göğüs 15 Milyon euro
kac yil icin bu rakamlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum