Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet arkadaşlar sponsorlar formalarla birlikte açığa çıkacağı için bende duyumlarimi önceden paylaşma gereği duydum. Dediğim gibi bunlar sadece duyum. Doğru çıkabilir de çıkmayabilir de. Sponsor öylesine koydum.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 19.06.2016, 01:01.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet arkadaşlar sponsorlar formalarla birlikte açığa çıkacağı için bende duyumlarimi önceden paylaşma gereği duydum. Dediğim gibi bunlar sadece duyum. Doğru çıkabilir de çıkmayabilir de. Sponsor öylesine koydum.

Eger gercekten bunlarsa cok güzeller yani en azindan ben begendim

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Evet arkadaşlar sponsorlar formalarla birlikte açığa çıkacağı için bende duyumlarimi önceden paylaşma gereği duydum. Dediğim gibi bunlar sadece duyum. Doğru çıkabilir de çıkmayabilir de. Sponsor öylesine koydum.

Bordo formayı beğendim [emoji106]

Diğerleri de güzel tabi ama en iyisi bordo olanı.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Çubuklu ispanyada malaga nin, beyaz İtalya dan ınter in ve bordo da Almanya dan ausburg un. Geçen de yazmıştım ya hani ispanya,italya ve Almanya diye.

Yorum

• Eger bunlarsa keske malaga yerine baska bi cubuklu olsaydi, bence en kotu cubuklulardan biri model olarak, ama digerleri guzel

Yorum

• Yorum

Çubuklu ispanyada malaga nin, beyaz İtalya dan ınter in ve bordo da Almanya dan ausburg un. Geçen de yazmıştım ya hani ispanya,italya ve Almanya diye.

eminmisin juventus 14/15 olmadigina cubuklunun
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eminmisin juventus 14/15 olmadigina cubuklunun
                  Dediğim gibi sadece duyumlarimi aktardim. İnanıp inanmamak size kalmış.

Yorum

Efsane olmuş.Eğer bunlarsa üçü de almaya değer.Gerçi 14-15 formalarını bile beğenmeyenler bunlara ne der bilemem.

Yorum

• Ben 3'ünü de çok beğendim.

Çubuklu-Bordo-Beyaz sıralamasında alırım formaları inşallah.

Forma reklamı da güzel bir firma amblemi olursa tadından yenmez.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• 4 forma olacak deniyordu? Kalite düşük diye 4 forma seçildi diye duymuştum, yalanmış demek ki.

Yorum

• Başkanın ısrarla 150000 forma satmamız lazım demesi, sponsorluk anlaşması ile ilgili bir durum sanırım. Prim gibi. 150000 satarsanız seneye şu kadar gibi bir anlaşma yapılmış olabilir.

Yorum

• Adidas, puma gibi firmalar dururken Nike ile forma yapmak bence saçma. Nike kötü marka değil ancak forma konusunda çok düz,sade ve kıt bir tasarımları var. Kumaş kalitesi bile adidasta ciddi anlamda fark ediyor. Ben ts ile bjk forma kalitesine bakıyorum gerçekten fark var. Bence biraz daha kaliteli forma ile ciddi satışlar elde edebiliriz. Lakin şuanda en süper formaları puma yapıyor. Ben puma ile forma yapılsın derim.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• QNB iyi güzel hoşda, Nevzat Aydın Twitter hesabından QNB haberini yapan TS_Lovers'ı yalanlamıştı.. ��

Yorum

• Kendi tasarımlarım.Duyum falan aldım sanılmasın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X