Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kaplan işi sanırım hamsi dalgasından kurtulmak için ortaya atılan bir şey fakat ben de hiç hoşnut değilim bu durumdan ce asla benimsenebilecek bir şey değil bence gereksiz de zaten.
    degil
    burda bir arkadas belgelemisti, istanbul medyasinin bizim üzerimize yapistirmaya calistigi bir tema

kanarya, kartal, aslan sanirim hayvanatbahceleri icin yetmediginden bizide bu görgüsüzlüklerine alet etmeye calisdilar, büyüklerimiz batil olarak gördügü icin uymadi

kaplanin neyi uyuyor bize
    o yalnizligi sever, biz milliyetciyiz
    o rakibinin en zayifina saldirir, biz devleri yikmayi kendimize görev edindik
    o aslanin artiklarini yer, biz aslana kafa tutariz

böyle karektersiz bir hayvani bize yakistiracak kim olabilir
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Mt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu yazdıkların bana geçen seneden tanıdık geliyor
      Valla ben bir taraftar olarak merak ettim sordum bunları öğrendim, hatta iftardan sonra Muharrem Usta toplantıya gidecek dedi formalar için bakalım neler çıkar

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          degil
          burda bir arkadas belgelemisti, istanbul medyasinin bizim üzerimize yapistirmaya calistigi bir tema

kanarya, kartal, aslan sanirim hayvanatbahceleri icin yetmediginden bizide bu görgüsüzlüklerine alet etmeye calisdilar, büyüklerimiz batil olarak gördügü icin uymadi

saydığın şeylerin yarısı kaplan da yok olanları da yanlış yorumlamışsın bence. hayvanın yanlızlığı sevmesi Trabzonspor un ligde ki diğer 17 takıma ihtiyacı olmadan kendi ayakları üzerinde durabileceğini simgelemesi olarak düşünüyorum ben . vatan millet sakarya yapmaya gerek yok . kaplan ile aslan aynı coğrafya da bulunmaz , bulunsa da aslan kaplana diş gösterebilecek bir hayvan değildir . 20 saat uyur dişisi avlanır , elde edilen yemeğe el koyar . kaplan rakip olarak kendinin 2-3 katı cüssesine diş gösterebilir ve timsahlar ile tek mücadele edebilen hayvandır .

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            saydığın şeylerin yarısı kaplan da yok olanları da yanlış yorumlamışsın bence. hayvanın yanlızlığı sevmesi Trabzonspor un ligde ki diğer 17 takıma ihtiyacı olmadan kendi ayakları üzerinde durabileceğini simgelemesi olarak düşünüyorum ben . vatan millet sakarya yapmaya gerek yok . kaplan ile aslan aynı coğrafya da bulunmaz , bulunsa da aslan kaplana diş gösterebilecek bir hayvan değildir . 20 saat uyur dişisi avlanır , elde edilen yemeğe el koyar . kaplan rakip olarak kendinin 2-3 katı cüssesine diş gösterebilir ve timsahlar ile tek mücadele edebilen hayvandır .
            kendi türüne karsida yalnizligi seciyor
            aslan sürüsünlen oldugundan kaplan ona hic saldirmaz, komsu olduklari, kuraklik döneminde ayni topragida kullandiklarida bir gercek
            disisi avlanmasi, yiyecege el koymasida diger karektersizlikler

Ünal Karaman

Yorum

degil

abi aslanın artıklarını yer, rakibinin zayıfına saldırır falan 7-8 sene önce sagopa ceza kavgası edenleri hatırlattı bana kaplan bana görede karakteristik olarak bize benziyor ama coğrafi olarak bizle alakası yok uygun değil ancak kaplanın yedirmem
              En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 18.06.2016, 19:39.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• [MENTION=45577]Ege Kum[/MENTION]
                bunlar hep transfersizlikden

Ünal Karaman

Yorum

@Ege Kum
                  bunlar hep transfersizlikden
                  istemiyorum transfer çöpler gitsin kafi
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                  Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                  Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İspanya'ya 3-0 yenilerek EURO 2016'da 2. tura çıkma şansını mucizelere bırakan A Milli Takımımız'da en çok eleştirilen olaylardan biri, futbolcularımızın giydiği formalardı.

Millilerimiz Nice kentindeki karşılaşmaya turkuaz üst, siyah şort ve kırmızı çorapla çıktı. Birbiriyle ilgisi olmayan bu renklerin yarattığı uyumsuzluk sosyal medyada büyük tepki çekti. Çok sayıda kişi ay yıldızlı ekibimizin bu görüntüsüne sosyal medya yoluyla tepki gösterdi.

Normalde ise milli takımımızın İspanya karşısında giydiği formaların altında turkuaz renkte şort olması gerekiyordu . Bu maçta neden siyah şort seçildiğini anlamaya çalışırken, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan da herhangi bir açıklama yapılmadı.

Herkesin merak ettiği bu sorunun cevabını Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol verdi. Demirkol, turkuaz şorta Sırp hakem Milorad Mazic'in izin vermediğini belirterek, şunları yazdı:

"Üstümüzdeki çok uzun süredir Milli Takım forması değil. Öte yandan, bu seferki durum daha da enteresandı. Hakemin İspanya formasıyla karışacağı gerekçesiyle mavi şort giymemize izin vermemesiyle iki forma karma edilince ortaya ‘Vallahi seyahatten geldim, her şey kirli. Artık ne bulduysam giydim’ modeli bir şey çıktı..."

Kaynak: Hürriyet
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Herkesin merak ettiği bu sorunun cevabını Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol verdi. Demirkol, turkuaz şorta Sırp hakem Milorad Mazic'in izin vermediğini belirterek, şunları yazdı:

"Üstümüzdeki çok uzun süredir Milli Takım forması değil. Öte yandan, bu seferki durum daha da enteresandı. Hakemin İspanya formasıyla karışacağı gerekçesiyle mavi şort giymemize izin vermemesiyle iki forma karma edilince ortaya ‘Vallahi seyahatten geldim, her şey kirli. Artık ne bulduysam giydim’ modeli bir şey çıktı..."

Kaynak: Hürriyet
                      [/FONT][/COLOR]
                      Bu sözüm hakeme gelsin, madem formalar karışacaktı İspanya şu formasıyla çıksaydı, biz de spiderman ile:

Yorum

• Forma sponsoru belli olmus dun itibariyle, uluslararasi bi firma ile lansman tarihini de belirlemisler.

Uluslararasi firma olmasi cok iyi oldu. Bakalim Emirates falan mi yoksa adi gecmeyen surpriz bi firma mi olacak

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Forma sponsoru belli olmus dun itibariyle, uluslararasi bi firma ile lansman tarihini de belirlemisler.

Uluslararasi firma olmasi cok iyi oldu. Bakalim Emirates falan mi yoksa adi gecmeyen surpriz bi firma mi olacak
                          Ne zaman aciklanir??

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne zaman aciklanir??
                            Bilmiyorum valla ama baskanin konusmasindan anladigim kadariyla bayramdan once forma sponsorlari aciklanir.

Yorum

• Sponsorluk Görüşmeleri Bitti

18.06.2016 23:10

Trabzonspor'un başkanı Muharrem Usta, sponsorluk görüşmeleriyle alakalı açıklamalarda bulundu.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nin iftarına Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta katıldı.
                              Sponsorluk görüşmeleriyle alakalı konuşan Usta, "Bizim stadtan önemli bir gelir beklentimiz var. Loca kombine satışmarı var. Locaları birebir eşleştirmiş durumdayız önemli bölgeler bitmiş. Kombine ve diğer satışlar ramazan sonrasında olacak. Formalarda da bizim ilk etapda 150 bin sayısına ulaşmamız gerekiyor. Sponsorluklarla işi bitirmiş durumdayız. Dün itibari ile göğüs reklamı konusunda uluslararası bir firma ile lansmanının gününü de belirlemiş durumdayız. Trabzonspor'un iyi günleri gelecek. Hayalsiz olmaz ama hayal dünyasında ada olmamanız gerekiyor." dedi.

bence gercekten finansbank

Ünal Karaman

Yorum

• 150 bin forma için
                                1 ) Biraz daha kaliteli forma
                                2 ) Makul bir fiyat
                                3 ) Takıma destek olunması gerektiğinin farkında olan taraftar...
                                Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X