Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike nhayet barcaya guzel bir forma yapti
    Baskanin 200 bin hedefi bana zayif bir ihtimal gibi geldi ama guzel forma sponsor transfer yeni stad hoca faktoruyle beraberde 100 bini geceriz

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muharrem Usta'nın 200 bin forma hedefini çok önemsiyorum. Eğer gerçekleşirse gelecek sene Nike'a istediğimiz tasarım ve kalitede forma yaptırma konusunda elimiz ciddi oranda güçlenir. Hem nike nezdindeki izlenimimiz düzelir hem de ticari potansiyelimiz realize olur.

Bu arada, gelecek yıl katalog forma giymemizin forma başı kar anlamında bi artısı olur mu? Atıyorum normal bize özel bi tasarımda forma başı net kar 50 lirayken, katalog formada bu rakam artar mı?

Eğer artarsa bu denklemde 200 bin forma muazzam bi gelir demek. Önceki yönetimin şerrinden bi hayır çıkmış olur.
      eskidende yazmistim, 200 bin forma nike dan sponsorluk anlasmasi demek oluyor
      ondan bu hedef önemli
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Barca formasına baktığımda Fc Basel ve steau bukres geldi aklıma

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        MCMLXVII

Yorum

• Şimdiye kadar en fazla ne kadar forma sattık ki? İHO'nun ilk dönemi sanırım rekor kırılmıştı.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdiye kadar en fazla ne kadar forma sattık ki? İHO'nun ilk dönemi sanırım rekor kırılmıştı.
            80bin 2010- 2011

2014- 2015 100bin denilmisti, ama resmi hic aciklanmadi

son sezon bisey satilmamis olusuda ömümüzdeki sezon icin avantaj olabilir

En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.05.2016, 22:56.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              80bin 2010- 2011

2014- 2015 100bin denilmisti, ama resmi hic aciklanmadi

son sezon bisey satilmamis olusuda ömümüzdeki sezon icin avantaj olabilir
              200 bin yüksek bir hedef. Bu sayıya ulaşabileceğimizi de sanmıyorum aslında ama böyle bir hedefin konulmuş olması bile satışları artırır. Bunun dışında dediğin gibi geçen sene neredeyse hiç forma satılmamış olması formalar güzel olursa bu seneki satışlar artırır.
              www.x.com/zykmda

Yorum

200 bin yüksek bir hedef. Bu sayıya ulaşabileceğimizi de sanmıyorum aslında ama böyle bir hedefin konulmuş olması bile satışları artırır. Bunun dışında dediğin gibi geçen sene neredeyse hiç forma satılmamış olması formalar güzel olursa bu seneki satışlar artırır.
                bende öyle bir alim gücümüz oldugunu düsünmüyorum henüz

100bin zenginlere aldirtip okullara dagiltilirsa ancak gerisini taraftarlar karsilar

uzun vadeli planin nike elite sponsorluk kontratini cepe indirip gs gibi formalari sezon sonundan itibaren giris fiyatina satmak olabilir

Ünal Karaman

Yorum

• Halen Nike'mı sponsporumuz hani Adidas olacak anlaşma yapıldı diyordu? Nike berbat doğru düzgün forma yok Adidas ya da kappa,puma bunlar olmalı
                  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• He arkadaş Nike ın düzgün forması yok geçen seneki çubukluyu ben yaptım zaten Allah Allah

Yorum

• 2014-15 sezonunda baya forma sattık hatta herkeste o sezonun çubuklusu var kimse bu sezonun formasını almamış ben dahil.
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Duyuru anlamında zaten alın demek istiyorlar

Yorum

• 100 bin de başarıdır bana göre ama 200 bin Avrupada yoksun,yıldız yok sıkılmış yorulmuş taraftar için çok yüksek bir sayı
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• bence baskanin hedef 200 bin demesinin nedeni nike'i yaniltmak. Boylece onlar daha ozen gosterip guzel forma ornekleri sunacaklardir. haliyle guzel formanin alicisi cok olur. 100 bin satmis olursun.

Yorum

• Bı zahmet 200bın satalım.Bıraz zor gorunuyor ama satmamız lazım.
                              Geçen sene çok ıyı forma sattık.Yonetım ıyı reklam yaptı.Bu senede ıyı reklam yapmamız lazım.En kotu Temmuzun basında formalar çıkartılsın

Yorum

• 50. yıla özel forma içinde olabilir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X