İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayalimdeki forma renkleri bunlar. keşke böyle olsa formalarımız
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ikisinin arasi olmali
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi sen mavi yapmamışsın ki resmen buz olmuş seninki.
Bi de buna bakar mısın?
Yorum
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Bu değilde bundan önceki sezon kullandıklarına bak
Yorum
-
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
biraz daha acik olabilir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu cok daha iyi
biraz daha acik olabilir
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz daha açığı senin buz rengi oluyor abicim
cok zahmet olmasa bize birde armamizi bu renklerle sergileyebilirmisin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman simdilik en güzeli bu
cok zahmet olmasa bize birde armamizi bu renklerle sergileyebilirmisin
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forma daha once bordo mavi giyen herhangi bir takima yapildiysa evet olma olasiligi var ama bu formanin bordo mavisini hc bir takimda gormedim yineliyorum scunthorpe unitedin 2012 2013 cubuklusu bizim 2011 formasina benziyor o olabilir zira bu takimla bi cok kez ayni formalari giymisiz incelemeni oneririm
ortadakini diyorsun sanırım keşke bu olsa özel tasarıma falan gerek yok buna razıyım
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum