Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu Macronla ne diye devam edersin niye ısrar edersin anlamam bu sene rezalet bir koleksiyon sundular. Macron ne ya anlaşsana doğru düzgün bir firmayla arkadaş.
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu Macronla ne diye devam edersin niye ısrar edersin anlamam bu sene rezalet bir koleksiyon sundular. Macron ne ya anlaşsana doğru düzgün bir firmayla arkadaş.
      Yıllardır farklı farklı sponsorlarla çalıştık ve sorunun hala sponsorlarda olduğunu mu düşünüyorsunuz?
      "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Canım adidas.

Yorum

• İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Canım adidas.
            bize ayni 8tas formasi yapar adidas. Macron iyi iyi.

Yorum

• Basel Formasina BA YIL DIM!
              Okadar Sade ama Okadar ince detayli ve güzel ki!
              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Canım adidas.

Yorum

• Fontu beğendim harfleri de hallederlerse güzel olur
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çıkartacaklardı şöyle kaliteli güzel şampiyonluk forması 1500 liraya alacaktık. Ömür boyu saklayacaktık.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Siyah forma rezaletini aşamıyorum.
                      Siyah böyle bir renk iddia ettikleri koyu gri gibi değil

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Endonezyalılarla mı çalışsak, n'apsak?

Yorum

• Burada firmaları konuşup duruyoruz ama her şey firmada bitmiyor tabii.

Gençlerbirliği'nin 3 katalog formasını nasıl özelleştirdiğine bakmak, feyz almak şart.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siyah forma rezaletini aşamıyorum.
                            Aynen.

Yorum

• Footy Headlines, bu sezonki çubuklu formamızı sezonun en iyi 10 forması listesine 10. sıradan sokmuş.

Gel gör ki biz yanlış forma arkası-şort-konç tercihlerinden dolayı şu formayı giymekten kaçınıyoruz.

With pre-season done and the 22-23 season underway, we've had the chance to see plenty of new shirts in action.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Footy Headlines, bu sezonki çubuklu formamızı sezonun en iyi 10 forması listesine 10. sıradan sokmuş.

Gel gör ki biz yanlış forma arkası-şort-konç tercihlerinden dolayı şu formayı giymekten kaçınıyoruz.

https://www.footyheadlines.com/2022/...23-season.html
                                Mizuno da girmiş piyasaya. Türkiye ligini de bizimle açsın.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X