Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar formaları görmedim sadece duyduklarıma göre çizim yaptım. Çubukluyu zaten çizip paylaşmıştım. Yine paylaşıyorum.
    2016-2017 Çubuklu formamız.
    Evet bence de çubuklumuz bu,hemde bire bir bu

Çoğumuzun dillendirdiği gibi beyaz şortla kullanırsak efsane olur...

(özür olsun unutmuşum,teşekkürler renktaş,ellerine sağlık)
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• bordeaux-16-17-kit (3).jpg
      Bordeaux un 3. forması değişik olmuş

Yorum

• İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]9291[/ATTACH]
        Bordeaux un 3. forması değişik olmuş
        forma degil kartpostal mübarek
        Forvete: Tencere Hill
        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Ne kartpostalı, lc waikiki yaz sezonu tshirti.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          MCMLXVII

Yorum

• Yorum

• Emirates te yakıştı gavur hep onu kullanıyoruz tasarımlarda
              bugün yarın gerçek sponsorumuz açıklanacak söylentileri var alemin sanalında.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Abi bu da efsane olmus. Boyle formalarimiz olursa forma satislari patlar. Tabi emirates ayri bi hava katiyor kesinlikle.

Yorum

• 2 sezondur adam akıllı sponsorumuz yok. 3 gün içinde açıklanacak denildi, 5 ay oldu halen birsey yok.....Ben şahsen Fly Emirates olacağına ihtimal vermiyorum . Resmî açıklama gelmedi süre ,burda formalardaki resimlerde kullanmayın tavsiyesinde bulunacam . Sonra Ramiz Köfte vs vs.... oldumu çığrış daha büyük olur.

Yorum

• fly emirates ismine kendimizi çok kaptırdık olmassa büyük yıkım olur

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fly emirates ismine kendimizi çok kaptırdık olmassa büyük yıkım olur
                      niye yikim olsunki
                      takima iyi para kazandirsinda isterse hella markasi olsun
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fly emirates ismine kendimizi çok kaptırdık olmassa büyük yıkım olur
                        Emirates tarafından mı bizim yönetim tarafından mı hatırlayamadım,yalanlandığını söylemişti bi renktaş,yani o iş bitti aslında da göze hoş geliyor vaz geçilmiyor bence,yoksa olma ihtimali yok gibi bişi.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emirates tarafından mı bizim yönetim tarafından mı hatırlayamadım,yalanlandığını söylemişti bi renktaş,yani o iş bitti aslında da göze hoş geliyor vaz geçilmiyor bence,yoksa olma ihtimali yok gibi bişi.
                          Ben söylemiştim Renktaş... Emirates yalanlamıştı.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben söylemiştim Renktaş... Emirates yalanlamıştı.

Yorum

şöyle bir forma istiyorum hep güney amerika takımları kullanıyor genelde şeritli formayı başka bir havası var bunun çıkartsalar keşke bu dizayn bi forma
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X