Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir cümlede anlatayim meramimi.

Düpedüz kopya kokuyor örnekleriniz.
    Simdi sadece bir rengin tonunun benzemesine kopya demek ne kadar mantikli Allahtan siyah beyaz degil renklerimiz o zaman omru hayatimiz boyunca kopya forma giyerdik forma forumunda yeni moda tahammulsuzluk renk tonu oldu kirmiziyi laciverti gectim bordo ya maviye bile takar olduk Allah sonumuzu hayir etsin

Yorum

• Trabzonspor un ilk kadrosunun fotoğrafına bakarak yorum yapamayız çünkü sonradan renklendirildiği için renkler farklı olabilir.

Yorum

• Renk tonlarımız resmi sitedeki armamızda mevcuttur çok oraya buraya atmaya gerek yok. Arkadaş çabalıyor tasarımlar üretiyor ben farklı renk uygulamalarında da bi yanlışlık görmüyorum

Yorum

• nike bence en iyi forma üreticisi ama elit takımlar göz önüne alınırsa.puma ise bursaspora bile güzel forma yapıyor.keşke puma ile anlaşsak.özel forma işini kesin kabul ederler.

Yorum

• New Balance Türkiye pazarına bizle girse keşke...
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Trabzonspor Turuncu.jpg
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                New Balance Türkiye pazarına bizle girse keşke...
                bursayla onlar anlamamismiydi, yanlismi hatirliyorum
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bursayla onlar anlamamismiydi, yanlismi hatirliyorum
                  ondan haberim yoktu ama bursa pumayla değil miydi?
                  önümüzdeki sene için anlaştılarsa da eğer, iyi bir hamle yapmışlar.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

ondan haberim yoktu ama bursa pumayla değil miydi?
                    önümüzdeki sene için anlaştılarsa da eğer, iyi bir hamle yapmışlar.
                    simdi biraz arastirdim
                    görüsüyorlarmis daha

devam arastirdim
                    yine pumaylan devam edilecekmis
                    anladigim nb biraz pahali oldugundan kar payi cok azmis

adi das bursayada yanasmamis, nike da katalog degilde stoklardan secilmesini teklif etmis (kaynak google)
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.04.2016, 02:26.

Ünal Karaman

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Ahahaha,bende renklerimizin kodları tüzükde bellidir, resmi sitede var falan gibi bisey bekliyorum,adamın derdi kendi begendigi mavi tonuymuş meğersem.

Yorum

tesekürler yönetime
                          biraz gec kalmis olsakda

Ünal Karaman

Yorum

• Birde 3.forma icin lacivert uzerine bordo mavi parantez içinde "bence" guzel olur dedik diye ne cahilligimiz ne saygisizligimiz kaldı.Şimdi fenerbahce kullaniyor diye lacivert kullanmak neden saygisizlik yada bilinçsizlik olsun.
                            Birincisi;fenerbahceyi simgeleyen renkler lacivert degil açık sarı dır,oyle olmasa sari kanaryalar degil lacivert tavus kuşları falan olurlardı,lacivert bi onlarin babasının malı degil.
                            . İkincisi; iyi ki bi Barcelona nın beyaz kullanmadığını biliyorsun ama o da real in renklerinde beyaz olduğu icin degildir,beyaz kraliyetin rengi oldugu icindir ha real madrid de kraliyetin takimidir ama o ayrı.Biz once fenerbahcenin yarisi kadar sahada mucadele edelim,rekabet edebilelim ondan sonra formaya falan bakarız.Ayrıca merak etme Trabzonspor un resmi formaları bu sayfalarda dizayn edilmiyor kimsede renklerimizi falan sabote etmeye calismiyor yani relax.

Yorum

• "Artık bütün resmi işlemler tamamlandıktan sonra sıra gelmişti Trabzonspor'un renklerine. Renk bulmak öyle kolay olmadı. Trabzon'da uzun yıllar süren İdmanocağı-İdmangücü rekabetinde Sari-Kırmızı ve Yeşil-Beyaz renkler hakimdi. Trabzonspor'un renkleri bu renklerin dışında olmalıydı. Trabzon'u ve Karadeniz'i simgeleyen renkler aranıyordu. Bu konuda yarışma açılması da gündeme geldi ancak sonra vazgeçildi. Renk için geceli gündüzlü toplantılar düzenleniyordu. Dört toplantıdan sonuç alınamamıştı. Beşinci toplantıda her şey bitecekti. Artık taraftarın da sabrı kalmamıştı. Dönemin Federasyon Başkanı Orhan Şeref Apak sorunu çözmeye çalışırken Federasyon Genel Müdürü Ulvi Yenal'ın makamında toplanan taraflar iki kulübün renklerinden farklı bir rengin seçilmesi üzerinde yoğun tartışmalar gerçekleştirirler. Yaşanan gelişme üzerine sabrı taşan Yenal iki kulübün temsilcilerinden birer renk seçmesini talep eder. Böylelikle İdmanocağı grubu "koyu bordo", İdmangücü ise "açık mavi" üzerinde görüş bildirir. Sonuçta Trabzonspor'u kuran iki köklü kulüp renk konusunu "BORDO-MAVİ" diye karara bağlarlar.

Böylece bir haftadır şehirde süren renk kavgası sona erer ve Trabzonspor Bordo-Mavi renklerine kavuşur."
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• millet tartışıp karar veriyormuş ne güzel, şimdi sadece tartışıyorlar, karara bağlanan birşey yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X