Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cumhurbaşkanını zannetim,
    açılış yaptığı maçlardan birisi heralde dedim ama dövmeler kafamı karıştırdı
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• fena olmadı sanki

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

fena olmadı sanki
        bordo detay eklemelisin
        böyle cok fazla jimnastik, maviye ragmen
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bordo detay eklemelisin

aslında bi kolu bordo yapabilirdim ancak temayı siyah istediğim için böyle oldu
          En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 15:31.

Yorum

• [MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION] siyah yerine kuyu bordo da olabilirdi

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eline emeğine sağlık ikisi de mükemmel bunları beğenmedim diyebilecek taraftar olduğunu zannetmiyorum
              İkinciyi beğenmedim o çizgilere gerek yok hoş değil. Geçiş de olmasın ayrıca
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

@trabzonsporkits siyah yerine kuyu bordo da olabilirdi

son yıllarda siyah çok konuşuluyordu uygun gibi geldi bana

Yorum

bordo detay eklemelisin
                  Çok rahat 3. forma olur bu hiç dokunmaya gerek yok. Beyaz yerine siyahtan yanayım. Deplasman kiti mavi ağırlıklı bir forma olur. Bordo ağırlıklı çubuklu veya A.Villa tarzı ev sahibi forma. Senelerce kullanırız işte. Çoraplar siyah oldu mu olay tamamdır.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    son yıllarda siyah çok konuşuluyordu uygun gibi geldi bana
                    olabilir
                    zevk meselesi
                    bence her formada bordo mavi olmali

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok rahat 3. forma olur bu hiç dokunmaya gerek yok. Beyaz yerine siyahtan yanayım. Deplasman kiti mavi ağırlıklı bir forma olur. Bordo ağırlıklı çubuklu veya A.Villa tarzı ev sahibi forma. Senelerce kullanırız işte. Çoraplar siyah oldu mu olay tamamdır.
                      Ben de beğendim man city nin o efsane siyah formasına benziyor armayı bu sekilde farklı kullanırsan bence bordo mavi detay olmasa da sırıtmıyor nitekim city ninkide öyleydi

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben de beğendim man city nin o efsane siyah formasına benziyor armayı bu sekilde farklı kullanırsan bence bordo mavi detay olmasa da sırıtmıyor nitekim city ninkide öyleydi
                        Alternatif forma da asıl renge takılmamak lazım. Alternatif forma dediğin sokakta giyebileceğin tipte güzel bir tekstil ürünü olmalı bir yerde. Çok sevilen turuncu formalarımız da bordo mavi değildi sonuç olarak. Küçük detay olmak zorunda değil. Ayrıca sürekli kullanacağın kombinasyonun yanında taraftara sunabileceğin farklı bir alternatif de oluyor. Hem istikrar hem değişim on numara strateji.

Yorum

Alternatif forma da asıl renge takılmamak lazım. Alternatif forma dediğin sokakta giyebileceğin tipte güzel bir tekstil ürünü olmalı bir yerde. Çok sevilen turuncu formalarımız da bordo mavi değildi sonuç olarak. Küçük detay olmak zorunda değil. Ayrıca sürekli kullanacağın kombinasyonun yanında taraftara sunabileceğin farklı bir alternatif de oluyor. Hem istikrar hem değişim on numara strateji.
                          aynı fikirdeyim

Yorum

İkinciyi beğenmedim o çizgilere gerek yok hoş değil. Geçiş de olmasın ayrıca
                            Buldunda bunuyon sende [emoji5] sanki bunları yapacak yönetim var.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• PSV PHILIPS E VEDA ICIN FORMA YAPMIS VAY BE NE KADAR SPONSORLA ÖZLEŞMİŞLER

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Buldunda bunuyon sende [emoji5] sanki bunları yapacak yönetim var.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Ben beklentileri en üst seviyede tutuyorum. Şu işleri becerebilsem ben de atacağım üç beş bir şey ama maalesef

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X