Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tabiki değil geçen sezon giydiğimiz çubuklu çok güzeldi atletico Madrid giydi aynı sene ben de farklı şey söylemiyorum aslında yakışmışsa kimin giydiğiniz önemi yok illede kimsenin giymedigini isteyenlere sadece öneri sundum
    Eyvallah. Benim için en önemli konulardan biri forma ya. Çok canımı sıkıyor. Nike geldiğinden beri, yönetimlerden de kaynaklı asabım bozuluyor. Kappa döneminde çekerdim formamı sırtımda Ankara sokaklarında millet bana bakardı o nasıl bir forma öyle diye. Yani geçen gün Panora'da fenerium'un önünden geçtim, adamlar her yerine işlemişler. Beğen beğenme "ÖNEM VERİLMİŞ" bir forma.

Milleti susturacak bir tasarım yapılmalı. Bu sene zaten katalog da umarım USTA başarılı manevralarını bu alanda da gerçekleştirir...

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eyvallah. Benim için en önemli konulardan biri forma ya. Çok canımı sıkıyor. Nike geldiğinden beri, yönetimlerden de kaynaklı asabım bozuluyor. Kappa döneminde çekerdim formamı sırtımda Ankara sokaklarında millet bana bakardı o nasıl bir forma öyle diye. Yani geçen gün Panora'da fenerium'un önünden geçtim, adamlar her yerine işlemişler. Beğen beğenme "ÖNEM VERİLMİŞ" bir forma.

Milleti susturacak bir tasarım yapılmalı. Bu sene zaten katalog da umarım USTA başarılı manevralarını bu alanda da gerçekleştirir...
      Kesinlikle bu forma olayına ben de çok kafayı takıyorum sırf forma da değil diğer ürünler de de öle

Millet belki kızacak ama fenerium daki ürünlerin tasarımı modelleri filan hakikaten iyi sarısi olmayan her lacivert ürüne arma çak ts clubta yok satar biz niye yapamıyoruz bilmiyorum inşallah duzelir

Yorum

• Sanki Adidas bize Madrid yada Bayern muamelesi yapacak. Bekliyorlar sirada, Nike sözleşme bitsinde biz Trabzonsporu giyindirek.....tövbe tövbe , 2 yıldır bu takimin göğüs sponsoru yok.Daha bunu idrak edemedi taraftarimiz, özel muamele istiyor....

Yorum

• Arkadaşlar tam olarak yeri değil belki ama malum passolig kullanıyoruz, bende spor ayakkabı bakıyordum 100-120 tl civarı, passoligle markaparkta %20 indirim var. Hummel'in 1-2 modelini gözüme kestirdim 140'tan 112'ye düşüyor. İnternette baktım öven de var gömen de. Kullanan oldu mu içinizde Hummel ayakkabı? Ya bunu alacağım ya da Puma'nın markafoni tarzı yerlerde indirimle güzel ayakkabıları oluyor ya da onlardan alacağım, kararsız kaldım, Hummel ya da Puma kullananlardan yorum bekliyorum.

Bahsettiğim Hummel modeller:

Türkiye'nin ilk multi brand ayakkabı mağazalarından olan Marka Park, online alışveriş sitesi markapark.com ile orijinal ayakkabı, çanta, valiz, giyim ve aksesuar ürünleriyle fark yaratmak için sizlerle!

Türkiye'nin ilk multi brand ayakkabı mağazalarından olan Marka Park, online alışveriş sitesi markapark.com ile orijinal ayakkabı, çanta, valiz, giyim ve aksesuar ürünleriyle fark yaratmak için sizlerle!

Bu da Puma modelleri:

En son paylaştığım favorim.
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sanki Adidas bize Madrid yada Bayern muamelesi yapacak. Bekliyorlar sirada, Nike sözleşme bitsinde biz Trabzonsporu giyindirek.....tövbe tövbe , 2 yıldır bu takimin göğüs sponsoru yok.Daha bunu idrak edemedi taraftarimiz, özel muamele istiyor....
            Adidas formalarımız çok iyimiş öyle deniyor
            fotoğrafları paylaşılacakmı acaba

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adidas formalarımız çok iyimiş öyle deniyor
              fotoğrafları paylaşılacakmı acaba
              ...miş muş. Elle tutulur ne var ortada ? Varsayımlarla ben yola çıkmam. Varsa bi resim varsa bi bize has forma ,buyursun paylaşsın herkimse. Her sene ayni tantana.
              Yahu tamam , bende taraftarım , bende bu takima aşığım, ama avrupa futbolunda Trabzonspor kim, ve nerde şu an. İçerde dışarda başarısı ne ? Bunları yazarken benim gücüme gidiyor , ama gerçek bu. Ne adam akıllı forma satışımız var nede taraftarımız stada geliyor. Neymiş forma iğrenç almazmış, neymiş takim başarısız maça gelmezmiş.....Dortmund kümeye oynarken 64.000 bin taraftar geldi her maçına. Bizim futbol kültürümüz ilen avrupadaki daglar kadar fark var.Çuvaldizi ilk önve kendimize batircaz. Sözüm meclisden dışarı....

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

Yorum

...miş muş. Elle tutulur ne var ortada ? Varsayımlarla ben yola çıkmam. Varsa bi resim varsa bi bize has forma ,buyursun paylaşsın herkimse. Her sene ayni tantana.
                Yahu tamam , bende taraftarım , bende bu takima aşığım, ama avrupa futbolunda Trabzonspor kim, ve nerde şu an. İçerde dışarda başarısı ne ? Bunları yazarken benim gücüme gidiyor , ama gerçek bu. Ne adam akıllı forma satışımız var nede taraftarımız stada geliyor. Neymiş forma iğrenç almazmış, neymiş takim başarısız maça gelmezmiş.....Dortmund kümeye oynarken 64.000 bin taraftar geldi her maçına. Bizim futbol kültürümüz ilen avrupadaki daglar kadar fark var.Çuvaldizi ilk önve kendimize batircaz. Sözüm meclisden dışarı....

aynen abi
                bizim taraftar anca kendini kandiriyor. ne basarimiz varki özel muamele bekliyoruz? nike'in elit kategorisindeki takimlarla bizim aramizda ucurum var. okadar trabzonsporlu var dünyada. rekor forma satisi 100.000 bikere bile gecmedi. 2 sene önce efsane forma yapti nike bize. noldu? onlara bile burun kiviranlar oldu. her sene 100.000 üzeri forma sat bak nike nasil muamele yapiyor sana. en iyi örnek galatasaray. türkiyede avrupada nereye gidersen git nike'larda gs formasi bulunuyor. her yerde alicisi var diye. trabzonspor formasini adamlar niye magazalarina koysunlarki? formayi trabzonda bile zor satiyoruz.
                adidas'la yine ayni olacakati. hem adidasin katalogunu giymektense nike'i bin kere tercih ederim.
                2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Önemli olan bence markalar değil kulübün ve taraftarın profesyonelleşmesi lazım. Örnek olarak taraftarımız takım kötü diye stada gitmiyor, ürün almıyor vs. Kulüp ise yıllardır taraftarın istediği ürünleri yapmamakla beraber fahiş fiyatlarla ürünleri satışa sundu.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Önemli olan bence markalar değil kulübün ve taraftarın profesyonelleşmesi lazım. Örnek olarak taraftarımız takım kötü diye stada gitmiyor, ürün almıyor vs. Kulüp ise yıllardır taraftarın istediği ürünleri yapmamakla beraber fahiş fiyatlarla ürünleri satışa sundu.

Sana bir taraftarin istedigi ürünleri üretilmedine katiliyorum......
                    Fahiş fiyat derken....TSClubda original Nike antrenman t shirt 30 TL Nike Polo 45TL , daha ne kadar ucuz olcak?
                    Forma 120-130TL . Katalogdan alis fiyati 35-40TL...... TSClub bayisi hayrina satis yapmadina göre kulüpde kazanacana göre bu fiyatda normal. Yönetimden yildiz futbolcu isterken herkes en ön sirada ama. Erdinhoda almanyada kaliyor .sor bakim Bayern Münih formasi kac Euro?
                    Almamak icin kimse bahane üretmesin......imkanim yok diyene canim feda, ama cok pahali mesajini buraya Tapatalk ile 3500TL lik iphone 6S ile attinmi , beni dahil kimseyi inandiramazsiniz.
                    Birbirimizi tesvik edecemize birbirimize gaz veriyoruz almamak icin........
                    Basariyi biz daha coook bekleriz cok.

Yorum

Fahiş fiyat derken....TSClubda original Nike antrenman t shirt 30 TL Nike Polo 45TL , daha ne kadar ucuz olcak?
                      Forma 120-130TL . Katalogdan alis fiyati 35-40TL...... TSClub bayisi hayrina satis yapmadina göre kulüpde kazanacana göre bu fiyatda normal. Yönetimden yildiz futbolcu isterken herkes en ön sirada ama. Erdinhoda almanyada kaliyor .sor bakim Bayern Münih formasi kac Euro?
                      Almamak icin kimse bahane üretmesin......imkanim yok diyene canim feda, ama cok pahali mesajini buraya Tapatalk ile 3500TL lik iphone 6S ile attinmi , beni dahil kimseyi inandiramazsiniz.
                      Orjinal nike ürünlerine lafım yok. Misal son çıkan Ts club taraftar formaları o tasarım harikaları 80 tl eder mi?

Yorum

• Onlari bende begenmiyom renkdas......o yüzden dedim ya, haklisin. ISTEDIMIZ ürünleri sunmuyorlar. Ama bende gidip Tshirt alirim, antrenmanlik alirim , forma alirim ......

Yorum

Hocam nerdeyms o nike urunleri polo tshirtler gram nike urunu yok istanbuldaki ts clubta olan bir iki taneyide aldim hatta ve hatta simdi duz nike polo tshirt alip arma diktirsemmi diyorum nabalim yok

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam nerdeyms o nike urunleri polo tshirtler gram nike urunu yok istanbuldaki ts clubta olan bir iki taneyide aldim hatta ve hatta simdi duz nike polo tshirt alip arma diktirsemmi diyorum nabalim yok
                            Gecdimiz agustos ayinda Kadıköy TSClub dan bunu aldim

Bursa TSClubda bunu

Yorum

• Bende hem bordosu hem mavisi var eski urun zaten ayni tsortun en son bi kac tane ust esofman geldi woven jacket onlarda bir haftada bitti guzel urun olmayinca ozellikle istanbulda nike urunleri tutanin elinde kaliyor zaten az sayida geliyor ve cabuk tukeniyor aldigim bilgi iki uc ay once de soylemistim burda yeni nike esofman tshirtler gelecek umarim az sayida gelmez diyelim

Yorum

• TSClub bulamadiysaniz , Online mağazasi var... bu sezonun antrenman shirtleri zaten satisa cikmadi.Gecen sezon ürünleri her TSClubda bulunuyor.En azindan bahsettim gibin online magazasinda var.
                                En son El_Matador tarafından düzenlendi; 02.04.2016, 21:15.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X