İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAldığım bilgiler Fly Emirates olacağı yönünde.
Yönetim iyi bir sponsor bulmak adına reklamını iyi yapıyor spekülasyonlarla kasasına girebilecek parayı yükseltiyor helal olsun.
Aklımın ucundan bile geçmedi, Fly Emirates'in ne işi var Trabzon'a sponsor olsun. Hele Samsung!
Yani eğer giderler de bunları sponsor yaparlarsa, neden bilinmez adamlara teşekkür etmek yerine İHO'yu bulup yüzüne tükürmek geliyor.
Ama hala bana çok uzak geliyor, bir şey bildiğimden değil, inanamıyorum sadece. Mantığım basmıyor!
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam sen söyleyene kadar, düşündüğüm tek bir şey vardı:
Yönetim iyi bir sponsor bulmak adına reklamını iyi yapıyor spekülasyonlarla kasasına girebilecek parayı yükseltiyor helal olsun.
Aklımın ucundan bile geçmedi, Fly Emirates'in ne işi var Trabzon'a sponsor olsun. Hele Samsung!
Yani eğer giderler de bunları sponsor yaparlarsa, neden bilinmez adamlara teşekkür etmek yerine İHO'yu bulup yüzüne tükürmek geliyor.
Ama hala bana çok uzak geliyor, bir şey bildiğimden değil, inanamıyorum sadece. Mantığım basmıyor!Bu arada Socar ı bilmeyenler için açıklayayım. Azerbaycan merkezli enerji şirketi.
Socar ın sitesi : http://www.socar.com.tr/En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 02.04.2016, 14:11.
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forma çok güzel ama renklerin tam olarak bu şekilde kullanılması lazım. Ki bu da pek mümkün görünmüyor. Ama yine de güzel forma bence. Katalog falan takılmamak lazım.
Yorum
-
İlk olarak of82lu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]8895[/ATTACH]müthiş forma , bence gelmiş geçmiş en iyi olur beyaz şort bordo veya beyaz tozluklarla
gelecek sezon için gerçek olma olasılığı nedir bu formanın
Yorum
-
-
Ayrım yapmak istemem ama çubuklu sever renktaşlarım Sarıyer Akhisar Tekirdağ Demelerine pek anlam veremiyorum ne olacaktı ki çubuklu formalar genelde düz olur sade olur yaka değişir ve bir çok takım giyer
Sizin tarihinizdeki ilk forma olan türkiye’de kimsenin giymedigi nike n hiç bir takıma yapmadığı astonvilla modeli var madem öyle bunu daha cok dillendirin en özel formaları her sene giyelim
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrım yapmak istemem ama çubuklu sever renktaşlarım Sarıyer Akhisar Tekirdağ Demelerine pek anlam veremiyorum ne olacaktı ki çubuklu formalar genelde düz olur sade olur yaka değişir ve bir çok takım giyer
Sizin tarihinizdeki ilk forma olan türkiye’de kimsenin giymedigi nike n hiç bir takıma yapmadığı astonvilla modeli var madem öyle bunu daha cok dillendirin en özel formaları her sene giyelim
Yukarıdaki Tekirdağ Sarıyer Akhisar formaları ile şu formalar arasında sadece rötuş farkı görüyorsan, söyleyecek söz bulamıyorum:
Yorum
-
İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce hangi takımın giydiği önemli değil.Sonuçta bize yakışacak bir forma
Katalogtan eski püskü 8. sınıf formaları giyeceğiz.
Ha bordo mavi, tahtaya boyasan güzel durur. Ama bu demek değildir ki bizim formalarımız en güzel formadır. Adam gibi forma var paçavra var, bizimkiler paçavra olacak.
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim için en önemli şey daha önce hangi takımın giydiği. Sonra yakışması. Evet sarıyerin mavi beyazından daha güzel olacak bordo mavi, ama sonuçta 8. sınıf takım muamelesi görüyor muyum? (bunun sebebiyle ilgilenmiyorum eski salak yönetim vs) Görüyorum! Bitti...
Katalogtan eski püskü 8. sınıf formaları giyeceğiz.
Ha bordo mavi, tahtaya boyasan güzel durur. Ama bu demek değildir ki bizim formalarımız en güzel formadır. Adam gibi forma var paçavra var, bizimkiler paçavra olacak.En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 02.04.2016, 18:02.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum