samsung türkiyede öyle böyle satmıyor muhtemelen türkiyedeki reklam atılımının ilk talihlisi biz olduk inşallah hayırlısı olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesamsung türkiyede öyle böyle satmıyor muhtemelen türkiyedeki reklam atılımının ilk talihlisi biz olduk inşallah hayırlısı olur.
ceo sunun secimiyiz
kendi insanimizi nekadar kötülesekde böyle samar gibi yüzümüze tek dostumuz kendimiz oldugunu vuruyor
tudors, vestel vs gibi markalari yerel oldugundan kötüleyenlere bi tokat daha olacak bu insallah"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Yani Samsung olduğunu düşünmüyorum. Düşünmeme sebebim de şu, yani İHO'dan sonra USTA'nın yaptıkları mucize gibi geliyor. Samsung değildir o, yoksa o konuda da mı mükemmel bir iş çıkardı? Allah benim gibi değerini zamanında anlayamayanlara ne yapsın bilemiyorum USTA binlerce kez özür senden.
Yorum
-
bu sezon şampiyonlar ligine gidecek olan ve oynadığı top bütün ülkece takdir edilen çıkış evresindeki beşiktaş 4,6 mn dolar alırken dibi görmüş biz 3 mn dolar alacağız.büyük bir başarı.umarım samsıng olur biliyorsunuz formayı forma yapan sponsor oluyor.samsung logosu da inanılmaz karizma duruyor.samsung olursa bir tane samsung mavisi forma yaptırmak lazım aslında chelsa tarzı.bu yönetim sayesinde formamızda boş alan kalmıyacak inşallah.
acaba forma ile stad sponsoru aynı mı olacak?
Yorum
-
-
-
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İyi ki Nike olmuş, iyi ki Nike kalmış.
Zevk meselesi.En son a f s tarafından düzenlendi; 26.03.2016, 16:35.
Yorum
-
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületalihli degiliz
ceo sunun secimiyiz
kendi insanimizi nekadar kötülesekde böyle samar gibi yüzümüze tek dostumuz kendimiz oldugunu vuruyor
tudors, vestel vs gibi markalari yerel oldugundan kötüleyenlere bi tokat daha olacak bu insallah
samsungun türkiye ceosu japon bir adammış bizle ne alakası var ki ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum