Nike ile devam edilecekse Bordo-Mavi konçları rüyamızda bile göremeyiz. Turkuaz şort- düz turkuaz konç - düz bordo konça devam. Sanırım 6 sene önce toplu sipariş verilmiş her sene aynı şort aynı konçlara devam. Yok böyle bir aymazlık.
Turkuaz eleştirinde haklısın bizim gerçek renklerimiz basketbol takımımızın formaları tam anlamıyla yansıtıyor ama genel olarak turkuaz kullanıyoruz neredeyse. üstteki forma da gecen senekinden iyi değil beyaz formadaki zevksiz seçimleri de düşünürsek elde kaldı bordo forma
bordo formanında adidas vari omuzdan mavi kalın tek çizgi seklinde olacağını düşünüyorum
çubuklumuz eğer bu forma olacaksa bence gayet makul bir forma,renkler çok yakışmış.
ayrıca formada sponsor reklamı olması, formaya ayrı hava katıyor.Samsungda çok yakışmış.
Short'un beyaz olmasi formayi bir nebze kurtariyor, cubuklu forma vasat bile olsa beyaz shortla kombinasyon olarak goze hos geliyor. Short kesinlikle beyaz olmasi lazim.
Güzel bir tanıtım yapılırsa taraftar bu formayı alır
bu seneye göre satışlarımız kesinlikle artar ama gecen seneki rekor satan çubukluyu yakalayamayız zaten bariz fark yaka ve sponsor
o forması olan taraftar bunu da alır mı almayabilir bir de nevzat aydında forma seçiminde söz sahibiyse benzer formalar seçmez diye düşünüyorum kendisinin her sene çubuklu niye çıkmıyor diye sorulan bir soruya o zaman kimse almaz cevabını hatırlıyorum mutlaka başka bir ayrıntı daha vardır
En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 24.03.2016, 16:03.
bu seneye göre satışlarımız kesinlikle artar ama gecen seneki rekor satan çubukluyu yakalayamayız zaten bariz fark yaka ve sponsor
o forması olan taraftar bunu da alır mı almayabilir bir de nevzat aydında forma seçiminde söz sahibiyse benzer formalar seçmez diye düşünüyorum kendisinin her sene çubuklu niye çıkmıyor diye sorulan bir soruya o zaman kimse almaz cevabını hatırlıyorum mutlaka başka bir ayrıntı daha vardır
Normalde bu sezon forma seçemiyorduk nike borcunuzu ödeyin yoksa forma yok demiş adidas ise hiç yaklaşmamış nike a baskı kurmuşlar zorla forma seçmişiz zaten usta da kendisi dedi bu sezon formaları zorla seçtik felan diye bir daha ki sezona güzel formalarımız olabilir dedi
normalde bu sezon forma seçemiyorduk nike borcunuzu ödeyin yoksa forma yok demiş adidas ise hiç yaklaşmamış nike a baskı kurmuşlar zorla forma seçmişiz zaten usta da kendisi dedi bu sezon formaları zorla seçtik felan diye bir daha ki sezona güzel formalarımız olabilir dedi
doğrudur zaten demek istediğim tam bu değil ama mavi yakalisi gelir çubuklu mavi ağirlikli olmus olur 2.forma da bordo dengeli bir set
Yorum