Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan adidas bizle masaya oturmak istemedi, yetiştirme durumu yoktu dedi. Nike ise önce borcunuzu ödeyin sonra görüşelim demiş Gerçi isim vermedi ama ben böyle çıkarım yaptım. Bir çubuklu forma seçimi yapılmış bu arada...
    "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• adidas sikeci
      biza yanasmaz demiyordukmu
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Katalogdan en azından gelecek seneyi götürebilecek formalar var, inşallah üç tane düzgün forma seçmişlerdir. Artık umutlar 2017/2018 sezonuna kaldı.

Yorum

• %90 diyorum ve bu formayı bu sene akhisar ve eskişehirspor kullandı.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            %90 diyorum ve bu formayı bu sene akhisar ve eskişehirspor kullandı.
            Yakasıda beyaz olabilir

Yorum

• İlk olarak Burak DERYA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yakasıda beyaz olabilir
              Bence olmaz olursa bu şekil olacak Keşke yaka ve kol uçları beyaz olsa.

Yorum

Bence olmaz olursa bu şekil olacak Keşke yaka ve kol uçları beyaz olsa.
                Ben öyle duydum da hani tanıtılmıştıya formalar

Yorum

Ben öyle duydum da hani tanıtılmıştıya formalar
                  olabilir ne diyim onuda yaparız yanyana koyarız

Yorum

olabilir ne diyim onuda yaparız yanyana koyarız

Yorum

Buyur...

Yorum

Buyur...
                        İsterim ki kolları ve yakası beyaz olan olsun ama tahminim yakası beyaz olacak bu arada yapıyorsun tasarımları tebrikler

Yorum

İsterim ki kolları ve yakası beyaz olan olsun ama tahminim yakası beyaz olacak bu arada yapıyorsun tasarımları tebrikler
                          İşimiz bu teşekkür ederim

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike ile devam edilecekse Bordo-Mavi konçları rüyamızda bile göremeyiz. Turkuaz şort- düz turkuaz konç - düz bordo konça devam. Sanırım 6 sene önce toplu sipariş verilmiş her sene aynı şort aynı konçlara devam. Yok böyle bir aymazlık.

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              %90 diyorum ve bu formayı bu sene akhisar ve eskişehirspor kullandı.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nike ile devam edilecekse Bordo-Mavi konçları rüyamızda bile göremeyiz. Turkuaz şort- düz turkuaz konç - düz bordo konça devam. Sanırım 6 sene önce toplu sipariş verilmiş her sene aynı şort aynı konçlara devam. Yok böyle bir aymazlık.
                                Şort ve konçlar öylesine yapıldı forma tahminim bu şekilde.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X