Amerikanın ki harbiden harika
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonsporumuzun yeni forma resimlerinimi bekliyoruz anlamadim..
Yorum
-
sonunda dayanamayip [MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION] sizdirir
dünkü lansmanda sizdiracak kisi cikmaz
plan ligin son haftasi yaziliyor twitterda
tarihimizdeki en erken tanitim olur bu
daha bi kac sene önce avrupa ligi elemesi gecen sezon formasinla oynamisligimiz var dogru hatirliyorsam"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonunda dayanamayip @trabzonsporkits sizdirir
daha bi kac sene önce avrupa ligi elemesi gecen sezon formasinla oynamisligimiz var dogru hatirliyorsam
Benden Sızmaz büyük ihtimal
Yorum
-
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Belli değil yani araştırıyorum ama
Yorum
-
bordomavi.jpg
Yeni sezon Forma - Sort - Tozluk kombinasyonu bizde nasil uygulanacak merak ediyorum. Özellikle cubuklu formada beyaz sort - beyaz tozluk yillardir giymedigimiz bir kombinasyon..
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelli değil yani araştırıyorum ama
adamlar rahatca pazarlama plani dolayinda aciklasinlar
lansmanda formalarin profesyonel sergilenmesi satis icin cok önemli
2 sene önceki cubuklu forma sizmasaydi bence en az %30 daha cok satardi
asiri isikli resim sizinca renkler soluk yansidi ve insanlarin hevesini yok etti, yanlis hareketin kulübe yüksek meblaglara patlayacaktir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirak
adamlar rahatca pazarlama plani dolayinda aciklasinlar
lansmanda formalarin profesyonel sergilenmesi satis icin cok önemli
2 sene önceki cubuklu forma sizmasaydi bence en az %30 daha cok satardi
asiri isikli resim sizinca renkler soluk yansidi ve insanlarin hevesini yok etti, yanlis hareketin kulübe yüksek meblaglara patlayacaktir
parasını biriktirip forma çıkar çıkmaz patlama yapılabilir hatta daha ileri gideyim sürekli söylediğim gibi 3 forma alana kale arkası kombine bedava tarzı kampanyalarla kombine satışlarına da başlanabilir vs
Yorum
-
ts club bir forma daha çıkarmışki evlere şenlik 353 kd 93-3 ler burdamı tam askerde yaptırdığımız formalardan
emre bey piyasaya sürdüğümüz her ürünü ölçüp biçip düşünüp süreceğiz demişti ürün piyasaya sürmek için sürmeyeceğiz demişti ama görüyorumki piyasada twitterda dolaşan bütün tasarımları forma yapıyor
allah rızası için burda afs abinin stormboyun trabzonsporkits in yaptığı güzel formalardan emre beye gönderebilecek yok muEn son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 21.03.2016, 17:57.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonunda dayanamayip @trabzonsporkits sizdirir
daha bi kac sene önce avrupa ligi elemesi gecen sezon formasinla oynamisligimiz var dogru hatirliyorsam
Bundesligada cogu takim öyle yapiyor ve forma satislari o hafta basliyor.
Yorum
-
İlk olarak trabzonapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülets club bir forma daha çıkarmışki evlere şenlik 353 kd 93-3 ler burdamı tam askerde yaptırdığımız formalardan
emre bey piyasaya sürdüğümüz her ürünü ölçüp biçip düşünüp süreceğiz demişti ürün piyasaya sürmek için sürmeyeceğiz demişti ama görüyorumki piyasada twitterda dolaşan bütün tasarımları forma yapıyor
allah rızası için burda afs abinin stormboyun trabzonsporkits in yaptığı güzel formalardan emre beye gönderebilecek yok mu
hocam ücüncü rengimiz turuncmu olacakBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum