Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Amerikanın ki harbiden harika

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      trabzonsporumuzun yeni forma resimlerinimi bekliyoruz anlamadim..
      Dün TS Club İlkbahar – Yaz Satış ve Pazarlama toplantısında tanıtılmış yeni formalar. Acaba sızar mı diye düşünüyoruz

Yorum

• Bakın ne buldum

[IMG]soccerbible.com/media/25242/nike-nyc-11.jpg[/IMG]

Yorum

• Fransa-ABD maçı olsa aynı takım kendi arasında maç yapıyor hissine kapılırım. Biri iç saha forması biri deplasman forması gibi.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• sonunda dayanamayip [MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION] sizdirir
            dünkü lansmanda sizdiracak kisi cikmaz

plan ligin son haftasi yaziliyor twitterda
            tarihimizdeki en erken tanitim olur bu
            daha bi kac sene önce avrupa ligi elemesi gecen sezon formasinla oynamisligimiz var dogru hatirliyorsam
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sonunda dayanamayip @trabzonsporkits sizdirir

daha bi kac sene önce avrupa ligi elemesi gecen sezon formasinla oynamisligimiz var dogru hatirliyorsam

Benden Sızmaz büyük ihtimal

Yorum

• @trabzonsporkits
                ama garanti veremem diyorsun yani

Ünal Karaman

Yorum

@trabzonsporkits
                  ama garanti veremem diyorsun yani

Belli değil yani araştırıyorum ama

Yorum

• bordomavi.jpg

Yeni sezon Forma - Sort - Tozluk kombinasyonu bizde nasil uygulanacak merak ediyorum. Özellikle cubuklu formada beyaz sort - beyaz tozluk yillardir giymedigimiz bir kombinasyon.
                    .

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Belli değil yani araştırıyorum ama
                      birak
                      adamlar rahatca pazarlama plani dolayinda aciklasinlar

lansmanda formalarin profesyonel sergilenmesi satis icin cok önemli
                      2 sene önceki cubuklu forma sizmasaydi bence en az %30 daha cok satardi
                      asiri isikli resim sizinca renkler soluk yansidi ve insanlarin hevesini yok etti, yanlis hareketin kulübe yüksek meblaglara patlayacaktir

Ünal Karaman

Yorum

birak
                        adamlar rahatca pazarlama plani dolayinda aciklasinlar

lansmanda formalarin profesyonel sergilenmesi satis icin cok önemli
                        2 sene önceki cubuklu forma sizmasaydi bence en az %30 daha cok satardi
                        asiri isikli resim sizinca renkler soluk yansidi ve insanlarin hevesini yok etti, yanlis hareketin kulübe yüksek meblaglara patlayacaktir
                        güzel bir görsel hazırlanıp insan heveslendirilebilir(gecen seneden sonra çıkacak her formayı beğeneceğimize eminim) parası olmayan o zamanda kadar

parasını biriktirip forma çıkar çıkmaz patlama yapılabilir hatta daha ileri gideyim sürekli söylediğim gibi 3 forma alana kale arkası kombine bedava tarzı kampanyalarla kombine satışlarına da başlanabilir vs

Yorum

• ts club bir forma daha çıkarmışki evlere şenlik 353 kd 93-3 ler burdamı tam askerde yaptırdığımız formalardan

emre bey piyasaya sürdüğümüz her ürünü ölçüp biçip düşünüp süreceğiz demişti ürün piyasaya sürmek için sürmeyeceğiz demişti ama görüyorumki piyasada twitterda dolaşan bütün tasarımları forma yapıyor

allah rızası için burda afs abinin stormboyun trabzonsporkits in yaptığı güzel formalardan emre beye gönderebilecek yok mu
                          En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 21.03.2016, 17:57.

Yorum

sonunda dayanamayip @trabzonsporkits sizdirir

Aslinda ligin son haftasinda tanitilmasi, hatta o hafta yeni formalar ile maca ciksalar cok güzel olur.
                            Bundesligada cogu takim öyle yapiyor ve forma satislari o hafta basliyor.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak trabzonapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ts club bir forma daha çıkarmışki evlere şenlik 353 kd 93-3 ler burdamı tam askerde yaptırdığımız formalardan

emre bey piyasaya sürdüğümüz her ürünü ölçüp biçip düşünüp süreceğiz demişti ürün piyasaya sürmek için sürmeyeceğiz demişti ama görüyorumki piyasada twitterda dolaşan bütün tasarımları forma yapıyor

allah rızası için burda afs abinin stormboyun trabzonsporkits in yaptığı güzel formalardan emre beye gönderebilecek yok mu

hocam ücüncü rengimiz turuncmu olacak
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Nike neden neredeyse her milli takıma "aynı" formayı yapmış... Birbirinin kopyası formalar. Tamam üzerindeki bir kaç yazı detay farklı olabilir ama bu formaların renklerinden başka farklı bir şeleri yok... Bizim Milli Takım forması bunlardan iyi bence... Karalar bağlamış biraz ama olsun
                                t @Selim_Turan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X