Nike'ın genel çizgisini beğensem de bazen sadeliğin suyunu çıkartmaları beni sinir ediyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu garanti gelir.
Şunun da kolları mavi gövdesi bordo olanını yapsalar gerçekten çok iyi olur.
Şunun da bordo ağırlıklı çubuklusu olursa üç tane güzel formamız olur.
Forumdaki arkadaşlar bunları bize uyarlayabilir mi?ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
kanımca bize uygulayabilecekleri 5 güzel model var;
1-nike striped division (üst düz alt çubuklu geçişli)
2-nike sash jersey (sol omuzdan sağ aşağı çapraz şerit)
3-nike striker jersey( düz omuzları kalın şeritli)
4-nike laser jersey (gs city vs elit takımların 3.forması)
5-nike challange jersey ( polo yaka omuz ve yanlardan şeritli)
tabi bunların hiçbiri bana göre 2014-2015 formalarının (çubuklu ve mavi) yerini tutmaz ama geçiş döneminde hiç yoktan iyidir.
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleikinci resimdeki forma şu anda gsnin kullandığı forma.bu nedenle bize uygulanmaması daha iyi olur diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleikinci resimdeki forma şu anda gsnin kullandığı forma.bu nedenle bize uygulanmaması daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bir de artık ne olur beyaz forma olmasın, en azında bordo ve mavi detayların birlikte kullanılmadığı beyaz forma olmasın.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen enine çizgili olsun isterim
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION]
bir zahmet 3. formayi bordo omuz mavi gögüslen yapabilirmisin
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyur
tsk ettim
sondan 2 forma rekor satis yapar benceEn son selcuk tarafından düzenlendi; 09.02.2016, 20:09."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Nike kataloğuna yeniden bir göz attım yeniden arattım ve striped versiyonuna güncelleme gelmiş. Kataloğa bu linkten ulaşabilirsiniz: http://www.bsnsports.com/pdfs/nike-m-soccer-16_co.pdf ve bu linkten de indirebilirsiniz: http://www119.zippyshare.com/v/F9BECQsw/file.html
Yani formalar bu şekilde görünecek:
En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 09.02.2016, 21:13.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum