Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kendimi keseceğim.

1- Nevzat Aydın kendi seçtiği formalara bakmadan konuşuyor. Oooof...

2- Önceki sayfada paylaşılan düz renk adidas formaları beğenenler var!
    Nevat Aydın'ın da tercihleri gerçekten çok kötüydü, daha doğrusu onun zamanındaki, özellikle de ilk iki sezondaki katalogda adam gibi formalar yoktu.

Taraftarın beklentisini yine çok yükseltiyorlar.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nevat Aydın'ın da tercihleri gerçekten çok kötüydü, daha doğrusu onun zamanındaki, özellikle de ilk iki sezondaki katalogda adam gibi formalar yoktu.

Taraftarın beklentisini yine çok yükseltiyorlar.
      Büyük ego büyük iticilik getiriyor.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Milan 16-17 Home Kit

ac-milan-16-17-kit-2.jpg

Yorum

• Sorunlar bir tane değil. Biliyorum. Ama bu konu da önemli hızlı ve akıllı hareket etmeliyiz.
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• Adidas bu yıl resmen çağ atladı, milan forması da çok güzel. Eğer Adidas olayı doğruysa ben çok umutluyum formalardan.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Milan 16-17 Home Kit

[ATTACH=CONFIG]7924[/ATTACH]
              Gülmekten yerlere yatan bir "Smiley" vardı bulamadım onu
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Yalnız forma Adidas ise, 3 çizgiyi omuzda isterim yanda değil :P
                t @Selim_Turan

Yorum

• Adidasa kac sene dayanmaliyiz ?

2 sene dogruysa yazik. Jübile formamizin güzel olmasini isterdim...

Yorum

• Beyler bi sorum olacak tsclupten isim numara yazdirip aldigim formanin isim numara sini cikarttirmak istiyorum mağazalarda bu işlem yapilir mi acaba?

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyler bi sorum olacak tsclupten isim numara yazdirip aldigim formanin isim numara sini cikarttirmak istiyorum mağazalarda bu işlem yapilir mi acaba?
                      Çıkarttırsan da gölge olarak kalır isim. Uğraştığına değmez.
                      Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyler bi sorum olacak tsclupten isim numara yazdirip aldigim formanin isim numara sini cikarttirmak istiyorum mağazalarda bu işlem yapilir mi acaba?
                        TS Club'da böyle bir işlem yapmıyorlar ama tiner ile kazırsan isim ve numara kısmını çıkarabilirsin çok az bir iz kalır, eğer amblem yapışkan olanlardan ise ambleme değdiğinde amblem de sökülür. Arkadaşım aynı işlemi yaptı amblem de çıktı ama TS Club'da amblemi tekrar bastılar.

Yorum

• Marka ve model ne olursa olsun en uzaktan görenlerin bile , "bu Trabzonspor formasıdır" diyeceği formalar olsun lütfen.
                          Tek renk formalarda arma dışında renklerimiz hiç bir arada kullanılmadığı için ne izleyenin ne giyenin Trabzonspor forması giymenin hissini tam yaşayabildiğini düşünmüyorum. (tek renk formalarda yaka kol uçları ufak tefek çizgi desen vs olarak bile kullanılsa eyvallah)
                          çubuklununsa kesinlikle karakteristik bir modelde sabitlenmesi gerektiğini düşünüyorum. 1996-97 , 2010-11 gibi bir forma
                          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Trabzonsporumuzun yeni Mali İşler Koordinatörü ve TS Club Sorumlusu Emre Aksoy oldu.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Marka ve model ne olursa olsun en uzaktan görenlerin bile , "bu Trabzonspor formasıdır" diyeceği formalar olsun lütfen.
                              Tek renk formalarda arma dışında renklerimiz hiç bir arada kullanılmadığı için ne izleyenin ne giyenin Trabzonspor forması giymenin hissini tam yaşayabildiğini düşünmüyorum. (tek renk formalarda yaka kol uçları ufak tefek çizgi desen vs olarak bile kullanılsa eyvallah)
                              çubuklununsa kesinlikle karakteristik bir modelde sabitlenmesi gerektiğini düşünüyorum. 1996-97 , 2010-11 gibi bir forma
                              Bir kere bizim klasik formamız çubuklu forma değil Aston Villa forması.
                              Bence sabitlenmesi gereken forma bu.
                              Evet forumda geçmiş şampiyonluklardan dolayı çubuklunun üzerine çok gidiliyor ama bizanslıların karakteristik formaları var. Çubuklu, düz beyaz ve parçalı.
                              Bizim karakteristik formamız birinin kopyası olmamalı.
                              Bence bu tip küçük detaylara dikkat etmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir kere bizim klasik formamız çubuklu forma değil Aston Villa forması.
                                Bence sabitlenmesi gereken forma bu.
                                Evet forumda geçmiş şampiyonluklardan dolayı çubuklunun üzerine çok gidiliyor ama bizanslıların karakteristik formaları var. Çubuklu, düz beyaz ve parçalı.
                                Bizim karakteristik formamız birinin kopyası olmamalı.
                                Bence bu tip küçük detaylara dikkat etmeliyiz.
                                kesinlikle doğru ve biz 2008 den beri aston villa giymiyoruz hatta arada 2-3 kere ajax-psg andıracak modeller bile denedik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X