Sorunlar bir tane değil. Biliyorum. Ama bu konu da önemli hızlı ve akıllı hareket etmeliyiz.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Beyler bi sorum olacak tsclupten isim numara yazdirip aldigim formanin isim numara sini cikarttirmak istiyorum mağazalarda bu işlem yapilir mi acaba?
TS Club'da böyle bir işlem yapmıyorlar ama tiner ile kazırsan isim ve numara kısmını çıkarabilirsin çok az bir iz kalır, eğer amblem yapışkan olanlardan ise ambleme değdiğinde amblem de sökülür. Arkadaşım aynı işlemi yaptı amblem de çıktı ama TS Club'da amblemi tekrar bastılar.
Marka ve model ne olursa olsun en uzaktan görenlerin bile , "bu Trabzonspor formasıdır" diyeceği formalar olsun lütfen.
Tek renk formalarda arma dışında renklerimiz hiç bir arada kullanılmadığı için ne izleyenin ne giyenin Trabzonspor forması giymenin hissini tam yaşayabildiğini düşünmüyorum. (tek renk formalarda yaka kol uçları ufak tefek çizgi desen vs olarak bile kullanılsa eyvallah)
çubuklununsa kesinlikle karakteristik bir modelde sabitlenmesi gerektiğini düşünüyorum. 1996-97 , 2010-11 gibi bir forma
Marka ve model ne olursa olsun en uzaktan görenlerin bile , "bu Trabzonspor formasıdır" diyeceği formalar olsun lütfen.
Tek renk formalarda arma dışında renklerimiz hiç bir arada kullanılmadığı için ne izleyenin ne giyenin Trabzonspor forması giymenin hissini tam yaşayabildiğini düşünmüyorum. (tek renk formalarda yaka kol uçları ufak tefek çizgi desen vs olarak bile kullanılsa eyvallah)
çubuklununsa kesinlikle karakteristik bir modelde sabitlenmesi gerektiğini düşünüyorum. 1996-97 , 2010-11 gibi bir forma
Bir kere bizim klasik formamız çubuklu forma değil Aston Villa forması.
Bence sabitlenmesi gereken forma bu.
Evet forumda geçmiş şampiyonluklardan dolayı çubuklunun üzerine çok gidiliyor ama bizanslıların karakteristik formaları var. Çubuklu, düz beyaz ve parçalı.
Bizim karakteristik formamız birinin kopyası olmamalı.
Bence bu tip küçük detaylara dikkat etmeliyiz.
Bir kere bizim klasik formamız çubuklu forma değil Aston Villa forması.
Bence sabitlenmesi gereken forma bu.
Evet forumda geçmiş şampiyonluklardan dolayı çubuklunun üzerine çok gidiliyor ama bizanslıların karakteristik formaları var. Çubuklu, düz beyaz ve parçalı.
Bizim karakteristik formamız birinin kopyası olmamalı.
Bence bu tip küçük detaylara dikkat etmeliyiz.
kesinlikle doğru ve biz 2008 den beri aston villa giymiyoruz hatta arada 2-3 kere ajax-psg andıracak modeller bile denedik
Yorum