Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Harbiden ama Nike bayağı takım kaybetti bu ara. United, Juventus, PSV, Celtic, Arsenal ve tabi en önemlisi biz
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Kusura bakmayın da katalog formalarındaki çubuklu forma LEŞ atıyor
      İğrenç ötesi yani öyle böyle değil ...

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Harbiden ama Nike bayağı takım kaybetti bu ara. United, Juventus, PSV, Celtic, Arsenal ve tabi en önemlisi biz
        Bu takımlardaki düşüşlere dikkat ettiniz mi?
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Adidas ne ya.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike 2016/2017 sezonu forma modelleri belli oldu.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ustten asagi cubuklu guzelmis

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunlar iyiymiş ...

[ATTACH=CONFIG]7520[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7521[/ATTACH]
                  bu modeleri bize vermeyeceklerdi nasil olsa adidas her yönüyle daha güzeldir
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu modeleri bize vermeyeceklerdi nasil olsa adidas her yönüyle daha güzeldir
                    Adidas'ın kataloğundan iyi olduğu kesin ...

Yorum

• burda hala nıke yi savunanlara hayretle bakıyorum bu takım 6 senedir nıke giyiyor bir tane adam gibi forma yapmadılar

Yorum

• Ben de gecen seneki formalari bile begenmeyenleri hayretle izliyorum umarim adidas daha iyisini yapar

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          burda hala nıke yi savunanlara hayretle bakıyorum bu takım 6 senedir nıke giyiyor bir tane adam gibi forma yapmadılar
                          renktas katiliyorum sana bir tane Adam gibi forma yapmadilar ,biraz formaya benzeyen forma icin cildiriyorduk neden biliyormusunuz : Adam gibi formayi özledik görmeye biraz formaya benzeyen forma oldugunda seviniyorduk aslinda kendimizi kandiriyorduk bunuda biliyorduk ...nike sirketi baktiki bunlara biz atlet versekte sevinecekler sonunda atlete benzeyen formayida bu yil yaptilar ve gercekten nikeyi seven daha var ilginc bir durum NIKE bize cöp verse yine NIKE diyecekler suanki formalarimiz CÖP bunuda begenenler var ..ben begeniyorum bordo mavi oldugu icin ama bu formayi istesem of sehirinde satiliyor bu formalar KOCA TRABZONSPORUMUZA BÖYLE OFSPORUN GIYINDIGI FORMAYI LAYIK GÖRENLERE YAZIKLAR OLSUN SUANKI GIYINDIGIMIZ FORMALARI ALMANYADA AMATÖR BILE DIYEMEYECEGIMIZ KASABA KÖY TAKIMLARI GIYINIYORLAR DÜN IZLEDIM ..sinirden karistirdim cok seyi yanlisim olduysa kusura bakmayin saygilarla
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Nike'yi çok ararız.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Hemde baya baya arariz.Ayrica istedim markayi savunurum, keyfim bilir......
                              Bize güzel forma yapmadi diyenlere soruyorum...gecen sezon picamaylami sahaya cikdik???

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X