burda hala nıke yi savunanlara hayretle bakıyorum bu takım 6 senedir nıke giyiyor bir tane adam gibi forma yapmadılar
renktas katiliyorum sana bir tane Adam gibi forma yapmadilar ,biraz formaya benzeyen forma icin cildiriyorduk neden biliyormusunuz : Adam gibi formayi özledik görmeye biraz formaya benzeyen forma oldugunda seviniyorduk aslinda kendimizi kandiriyorduk bunuda biliyorduk ...nike sirketi baktiki bunlara biz atlet versekte sevinecekler sonunda atlete benzeyen formayida bu yil yaptilar ve gercekten nikeyi seven daha var ilginc bir durum NIKE bize cöp verse yine NIKE diyecekler suanki formalarimiz CÖP bunuda begenenler var ..ben begeniyorum bordo mavi oldugu icin ama bu formayi istesem of sehirinde satiliyor bu formalar KOCA TRABZONSPORUMUZA BÖYLE OFSPORUN GIYINDIGI FORMAYI LAYIK GÖRENLERE YAZIKLAR OLSUN SUANKI GIYINDIGIMIZ FORMALARI ALMANYADA AMATÖR BILE DIYEMEYECEGIMIZ KASABA KÖY TAKIMLARI GIYINIYORLAR DÜN IZLEDIM ..sinirden karistirdim cok seyi yanlisim olduysa kusura bakmayin saygilarla
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Hemde baya baya arariz.Ayrica istedim markayi savunurum, keyfim bilir......
Bize güzel forma yapmadi diyenlere soruyorum...gecen sezon picamaylami sahaya cikdik???
Yorum