İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
[MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION] siyahtan 1 aston villadan eskime ihtimaline karşı 2 tane alırım
eline sağlık umarım böyle formalar çıkarEn son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 13.10.2015, 16:28.
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@trabzonsporkits siyahtan 1 aston villadan eskime ihtimaline karşı 2 tane alırım
eline sağlık umarım böyle formalar çıkarTeşekkür Ederim
Yorum
-
bence hemen bu baslıgı kapatıp adıdas baslıgını acalım sozlesme fesh edilmiş durumda sonucta hemde tasarımlarımızı yonetım ve fırmaya ulastırmaya baslayalım busefer ısımızı garantıye alalım ısı yonetımlere bırakmayıp kendı ısımızı kendımız cozelımTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdidas ile söylenene göre sadece tedarik anlaşması yapmışız.Sezon sonu buralarda yine isyan çıkar.Yazın bir kenaraBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak Sinan Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]7496[/ATTACH]BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
-
Fenerle ayni markayi giymek değil ayni ligde oyanamaktan bile miğden bulaniyor bu seneki parçali forma bile adidasin fenere yaptiği formalara bin basardi ah yönetim ah allah seni bildiği gibi yapsin biz tüm harpleri cefalari sefalari nike ile yaptik sanki bizimle harmanlanmiş gibiydi ne kadarda istenilen kalite tasarimlar tatmin edici olmasada nike eydi yaahim şaHim bir tasarim yapmadiği sürece adidas benim göndlümü feth edemez hele bide fenere iyi tasarim yapip bizi geçiştirirse ozaman sen seyret curcunayi
Yorum
-
Hayırlı olsun adidas olmasına sevindim
Her türlü nike dan görsel olarak güzel forma verecekler
Düz bordo veya mavi formaya beyaz üç çizgi vermeyeceklerine göre nike ın düm düz tasarım harikası (!) formalarından kat ve kat güzel olur...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum