Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Buradan çok güzel tasarımlar yapabilirsiniz..

Yorum

• Düz/sade formada 3 çizgi kötü durmuyor, ama çubuklu vs. işin içine farklı model girince biraz s.çıp batırıyorlar.

Yorum

• İLK DENEME

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu nasıl bir Türkçe arkadaş. İnsana zorla yazı yazdırsalar harfleri bu kadar yemez.
          Ben deşifre ettim. Aslında düzgün yazsa fena şeyler söylemiyor, destekliyorum bu arkadaşı.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Adidas'ın sitesinden sallama tasarım yaptım. Şuna yaklaşacak bir şey çıkar mı seneye?

Ekli dosyalar
            En son OnurKul tarafından düzenlendi; 13.10.2015, 01:22.
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• renktaslar elestirileri anlamiyorum ? ben avrupada yasiyorum Burda en güzel formalari adidas yapiyor büyük takimlar genelikle adidas giyinirler ?? nike bizi bu sezon rezil etmistir forma konusunda gecen seneki formalarda güzel degildi güzeldi diyenler ondan evelkileri begenmedikleri icindi sanirim ..adidas ile anlastiysan kötü mötüsü olmaz bu devirde adidas her yönüyle nikeden iyidir AYRICA UNUTMAYIN BIZIM RENKLERIMIZ BORDO MAVIDIR BEYAZDA VAR BORDO MAVI ADIDAS FORMA KÖTÜ OLMA IHTIMALI SIFIRDIR ..
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Adidas ın 2016-2017 formaları...
                The new Adidas 2016-2017 Teamwear Kits offer players three new teamwear kits for the new year as well as a new goalkeeper jersey.

Yorum

• Real Beit cheap soccer jerseys
                  014323535422135e2bb1516.jpg
                  Her zaman Adidas tarafından
                  En son LeoPiece tarafından düzenlendi; 14.10.2015, 09:55.

Yorum

• Bu anlaşma sadece forma tedariki boyutunda olacak diye tahmin ediyorum.

fb ve bjk gibi sponsorluk boyutunda olacağını sanmıyorum. Zira yakın geçmişti Adidas bu teklifimizi reddetmişti.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak özgür öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu nasıl bir türkçe arkadaş. Insana zorla yazı yazdırsalar harfleri bu kadar yemez.
                      telefondan yazinca bu kadar oluyor dostum içeriği anladiysan sikinti yok
                      [MENTION=50521]zaga[/MENTION] ben de türkiyede yaşiyorum yillardir avrupa liglerini ve formalarini takip ederim adidasle nike başabaş yarişirlar ama genel olarak ikiside vasattir yani cok iyi formalarda yapar
                      bize yaptiklari gibi çok kötü de

ama mesale umbro ve macronun az sponsor olduğu takim olsa da kötü forma yaptiğini görmedim

kişisel fikrim eğer çubuklu forma yapmazsa güzel formalar sunabilir adidas bize yine de gaza gelmeyelim tabi

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @a f s abi buralar karıştı Adidas iddiaları var ? Ne diyorsun...
                        Her an her şey olabilir. Herkese rağmen kulübümüz için hayırlısı diyelim. Şu İHO tayfasının ağzında bakla ıslanmaması da ayrı bir konu.

Bazı alınganlar ve benimle ilgili takıntıları olanlar yine bir kulp bulacak ama süreçle ilgili çok fazla şey biliyorum. Özelden yazayım sana.
                        Her şeyin hayırlısı
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• arkadaş hala Nike'ı bu seneki tasarımlarıyla değerlendirenler var.
                          Barcelonada Nike giyiyor ama formaları güzel.
                          Trabzonsporda Nike giyiyor ama formaları çirkin.
                          demek ki ikisinin tedarikçisi aynı ise farklı olan ne? yönetim ve zihniyeti.
                          Adidas denildiğinde aklıma ilk gelen Fransa takımlarına yaptıkları reklam panoları gibi formalar o yüzden hiç içime sinmiyor.
                          Şu kulüpte iyi giden tek şey formalardı onuda IHO gider ayak bozduda gitti. ne adammışsın be IHO elini attığın şeyi berbat ediyorsun.

Yorum

• adidasın çubuklu formaları 3 çizgisiyle cok boğuyor bence karma karışık bir görüntü oluşturuyor 3 çizgiye sade tasarımlar daha hoş duruyor kişisel fikrim tabi

ama mesela danimarkanın 2016 da giyeceği formayı bize uyarlasa en az 100.000 barajını gececiğmiz düşüncesindeyim
                            The new Adidas Denmark Euro 2016 Away Jersey boasts more black than any previous Denmark away kits, officially released on November 12.
                            En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 13.10.2015, 12:25.

Yorum

• PEIKİ ADİDAS BİZE GELECEK SEZON BJK MI YOKSA KAYSERİ FORMASIMI YAPACAK ???
                              2 forma arasında dağlar kadar hem kalite hemde görüş farkı var
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                PEIKİ ADİDAS BİZE GELECEK SEZON BJK MI YOKSA KAYSERİ FORMASIMI YAPACAK ???
                                2 forma arasında dağlar kadar hem kalite hemde görüş farkı var
                                Adidas ile söylenene göre sadece tedarik anlaşması yapmışız.Sezon sonu buralarda yine isyan çıkar.Yazın bir kenara

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X