Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sivil hayatta spor giyim konusunda her zaman adidası tercih etmişimdir ama forma işinde nike daha önde adidastan bence. futboldan da trabzonspordan da bu kadar soğutulmuşken forma çok da umrumda değil açıkcası yine de hayırlı olsun.
    bjk'ye yaptıkları formalardaki tasarım ve kaliteyi bize de verirlerse yeter. chelsea, madrid, münich seviyesinde bir beklentimiz olmasın tabiki.
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
    A Love..Lİke No Other

Yorum

• [MENTION=11506]a f s[/MENTION] abi buralar karıştı Adidas iddiaları var ? Ne diyorsun...
      Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
      Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
      Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sivas ve Kayseri gibi olmasin da.

Yorum

• Allah tan sözleşme 2 senelik,olmazsa değişiriz.birde bu yönetim aralıkta gideceği için formayı seçme işini zevki olan birisi yapsa bari.

Yorum

• Hayırlısı olsun

Yorum

• Adidas konusunda çok güzel iki örnek var önümüzde;

1-Fenerbahçe
              2-Beşiktaş

Adidasın Beşiktaş'a yaptığı formalar sade ve güzel, ama fenerbahçe'ye yaptıkları çubuklular dahil çok çirkin ve ucuz tasarıma sahip.

Sıradan takımlara yaptıkları formalara hiç girmiyorum, umarım hiç gündeme gelmez o ihtimal.

Umalım da beşiktaş çizgisinde tasarımlar yapsınlar bize.

Yorum

• nike ile geçen sezon güzel bir adım atılmıştı ancak iş bilmez yöneticiler yüzünden başladığımız yere geri döndük bu sezon.

nike ın gsye, adidasın bjkye ve fbye yaptığı formaları model olarak beğenirsiniz beğenmezsiniz ancak bu firmaların bu kulüplere özel muamele gösterdiği su götürmez bir gerçek.

biz nike dan adidasa geçip sivas, kayseri, antep muamelesi göreceksek hiç gerek yoktu bu değişime. keşke nike ile geçen yıl ki çizgiye gelinme yolu denenseydi tekrar veya sözümüzü geçirebileceğimiz başka bir firmaya yönelinseydi.
                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Adidasin Turkiye sorumlusu bildgm kadaryla kigiligiller byuzdn unal aysal baskan olur olmaz adidasla fesh etmsti hayrli olsn seneye bu nasl form la? Demeye baslar traftar sivasin formalarindan gorunce ne olursa olsn gecen seneki mavi ve cubuklu gibi forma olmaz muhtesemdi

Yorum

• İlk sene özel forma yapmaları gerçekten çok zor, katalog formalarına şimdiden hazırlıklı olalım yoksa büyük hayal kırıklığı yaşarız.

Yorum

• adidas nıleye 10 basar tartışmaya gerek bile yok nıke ye iyi diyen arkadaşlar buseneki beyaz formanın tshırt ten ne farkı var

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adidas nıleye 10 basar tartışmaya gerek bile yok nıke ye iyi diyen arkadaşlar buseneki beyaz formanın tshırt ten ne farkı var
                        Sıkıntı firmalardan çok yöneticilerin hangi formayı seçtiklerinde.Tasarım olarak ben hala Nike'ı on kat daha fazla beğeniyorum.Bu yönetim kafasıyla gidersek sivasspor'un formalarından giyeceğiz Adidas'a geçersek.

Yorum

• adidas ile 2 yıl anlaştıysak 2 yıl da katalog giyeceğiz o zaman ne anlamı var ?

Yorum

• Bi anlamadin be redbul kardesim bi anlamadin
                            Neden gecen seneki formalarla kiyaslamiyosun bu seneki olanlari kac kere soledik burda
                            Ac ilk sayfalardan itibaren bi bak bence pumadan nike a gecste millet nasl gaza geldyse smdide aynisi oh kurtlduk formalarmz adidas magazasndada satilacakms filan yine hemen erkenden havaya girdik sene sonunda umarim yine BU FORMA NE LA ? Olmayz
                            En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 12.10.2015, 22:12.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adidasin Turkiye sorumlusu bildgm kadaryla kigiligiller byuzdn unal aysal baskan olur olmaz adidasla fesh etmsti hayrli olsn seneye bu nasl form la? Demeye baslar traftar sivasin formalarindan gorunce ne olursa olsn gecen seneki mavi ve cubuklu gibi forma olmaz muhtesemdi
                              Bu nasıl bir Türkçe arkadaş. İnsana zorla yazı yazdırsalar harfleri bu kadar yemez.
                              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• 3 çizgi nedeniyle Adidas'a karşı soğuğum. İnşallah sade ve etkili tasarımlara sahip formalar giyer, beyaz gibi ne idüğü belirsiz alternatif forma renginden kurtuluruz. Kısa vadede beklentilerim yüksek değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X