Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim şu an mevcut Nike sponsor(?)luğu da bu şekilde diye biliyorum. Nike'ın bize ücret ödediği husus stadyum reklamları olması lazım. Eğer forma sponsorumuz olsaydı katalogdan forma seçiyor olmazdık. Muhtemelen Adidas'ta da bu durum devam edecek. Büyük ihtimalle de 1.Lig ekipleri ayarında formalar giyeriz gibi geliyor bana.
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• mersinin-2015-2016-sezon-formalari-aciklandi.jpg

adidas bize böyle forma yapacaksa hiç bulaşmayalım.nıkençöpe bile razı oluruz...
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu yilin en güzel tasarimi budur benim icin

su kartal sebolunu hic begenmesemde bu formada estetik
        macron'un Lazio'ya yaptığı formalar çok estetik.
        Özellikle geçen sezonki bordo-mavi forma.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• aydın tonyalı renkdaşım mavi ağırlıklı çubuklu bordo ağırlıklı aston villa ve bambaşka bir renkte alternatif forma.

su kombinasyonları yapacak bir firma olsun lc waikikiye bile razıyım hadi inşallah

Yorum

• Spor toto eklenecekti bir ara formanın arkasına ne oldu o iş.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              umarım haber doğrudur adidas candır
              Nasil yani??? Adamlar bir kurus vermiyor sana böyle anlasma mi olur???

Birde 40lirdan formayi sana verecek..
              Katalogtan daha ucuza alir satarim daha iyi
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• gs maçında ilk defa mavi formayı giydik. Umarım daha da giymeyiz. "Leş" tabiri çok uygun olur herhalde. En azından bordo şort, bordo çorap ile kombin yapılmalı. Bordonun aksine mavi ıslanınca çok kötü oluyor.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Ben de tek parça mavi forma giyilmemesi taraftarıyım..en azından şort bordo olmalı

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de tek parça mavi forma giyilmemesi taraftarıyım..en azından şort bordo olmalı
                    Üst parça mavi veya beyazsa eğer bordo şortla çok güzel kombine edilebilir.
                    Ama Bordo'ysa maviyla tamamlanabilir ya da beyazla.
                    Zaten formalar vasat altı en azından kombinasyonlar biraz renk katsın olaya.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Mavi forma- beyaz şort- bordo konç

Şampiyon olduğumuz son senede sıkça kullandığımız kombinasyonlardan biri de buydu.

Yorum

• Adidasla anlaşma olacak gibi TS Club'ta çalışanlar falan anlaşıldı adam gibi forma giycez falan diyolar da ben "adam gibi" kısmına katılamiyorum adidas bize istediğimiz tarzda formalar yapmaz ...
                        Zaten yukarda bi arkadasin dediği gibi sponsor parasi vermiyecek, formayi 40dan verecek yok üstü kulübün mantığı var ise o iş yaş gözüküyor. Umarım dediğimin tersi çıkar ...

Yorum

• mbia nin özel sponsoruda adidas oldu
                          artik adidas isi bayaga ciddilesdi demektir
                          nike kontrati bitmeden aciklamak istemiyordurlar garanti
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• selam arkadaslar
                            ben almanyadan katiliyorum uzun yillar takip ediyorum bu güzelim forumu
                            Trabzonluyum ..saygilarimi sunuyorum hepinize .. insAllah osmanlisporu yeneriz ve hep birlikte sampionluga ulasiriz
                            benide araniza Kabul edersiniz insAllah
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mbia nin özel sponsoruda adidas oldu
                              artik adidas isi bayaga ciddilesdi demektir
                              nike kontrati bitmeden aciklamak istemiyordurlar garanti

Nerede yazıyor ağabey ?

Yorum

• İlk olarak SametKumbasar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nerede yazıyor ağabey ?
                                Adidas İle 3 Yıllık Anlaşma İmzalandı

Trabzonspor'un da görüşme halinde olduğu Adidas, Mbia ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Stephane M'bia, adidas ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Aynı zamanda Kamerun milli takımı kaptanı olan Trabzonsporlu orta saha oyuncusu M’bia, konuyla ilgili “adidas ile 2018 yılına kadar sürecek bir sponsorluk anlaşması imzaladım. Çok mutluyum. Dünyada en seçkin futbolcuların tercih ettiği adidas kramponları giyecek olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

http://www.haberula.com/trabzonspor/adidas-ile-3-yillik-anlasma-imzalandi-h7162.html
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X