Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• macronun formalardaki yazısı çok büyük. aslında logosu güzel. sadece logosunu koymalı. belli ki reklama ihtiyaçları var. Trabzonspor gibi bir kulübe, macron, new balance, umbro, lotto gibi 2. sınıf markalar yakışmaz. bize nike ya da adidas yakışır. puma'yı denedik, son senesi rezaletti. 6 yıldır nike'yi deniyoruz ki bu sezon tam bir fiyasko. şimdi sıra adidas'ta.

Yorum

• Adidas'la anlaşıldığı söyleniyor ama ne kadar doğru göreceğiz.

Bende NB ile anlaşma yapılmasını isterim. Tabi NB Türkiye'ye bu konuda girer mi bilinmez.

Yorum

• Real-Sociedad-15-16-Away-Kit (1).jpg

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama Sociedad'ın bu deplasman formasına hayran oldum.
        Adamların rengi bordo-mavi bile değil.
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• 4575475756.jpg

Yorum

• t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok güzel abi de bordonun tonu olmamış gibi geldi
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bu sezon formalarımız formalardaki logomuz hariç fiyasko olmasına rağmen ben Nike severim, ama bu Adidas olmuş arkadaş!!!
                Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak fatih çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  çok güzel abi de bordonun tonu olmamış gibi geldi
                  bordo nun tonu cok hosuma gitti mavi az daha acik olabilir ama genel olarak cubuklu forma sevmediğimden ortalama diyorum

bir allahin kulu yok mu bize aston villa tarzi forma hazirlayacak

Yorum

• FORMAYI YAPAN ARKADAŞTAN AF DİLİYORUM FORMA ÇOK GÜZEL RENKLERLE OYNADIM BİRAZ BİR DE BÖYLE GÖRELİM

Yorum

• Bence böyle karabükspor gibi olmuş :P Tabi karabükün mavisi daha koyu...
                      t @Selim_Turan

Yorum

• Alakasız mı oldu acaba şu son

En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 15.09.2015, 18:10.
                        t @Selim_Turan

Yorum

• Adidas ile anlastigimiz yönünde haberler var
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Alakasız mı oldu acaba şu son

tasarımlar güzel siyah beyaz olanın çizgileri juve misali altın sarısı ya da açık mavi olsa daha hoş olur siyah beyaz bjk yi direk anımsatıyor

Yorum

• Adidas hem kalıpları açısından hem de kalite olarak nike tan daha iyidir. Anlaşma olursa bize güzel formalar yapacağından eminim.
                              Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• formalarımızın önüne sponsor(Turkish airliness) yazısı eklenip satışta olduğu bilgisini gördüm facebookta.Gerçek mi acaba? Yakın zamanda ts club'a giden var mı? sponsorsuz forma çok iyi durmuyor maalesef

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X