Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan renkdaşlarım lütfen, herşeyi tam bilmeden yorum yapmayın, bakın Afs abi ne diyor, azıcık okuyun, dünyada nike firması hangi kulüplerle nasıl şartlar altında çalışıyor, iş ortaklıkları nasıl
    Bu kulüpte hangi zamandan beri profesyonellik hüküm sürdü de dünya devi nike firması bize tukaka formalar verir oldu
    Şimdi bir kısmımız bizim Barcelona, İnter,Monaco,geçmişte Man.Unt, Arsenal,Juventus'tan ne eksiğimiz var diye de düşünüyor ve dillendiriyor
    Bakınız geçen yıl adam akıllı 'profesyonelce' ne istediğini karşı tarafa ilettiğinde ; 3 farklı modelde, çubuklumuz, beyaz ve mavi formalar gönderildi nike tarafından ki bunlar içinde beyaz olan PSV, mavi olan Atletico Madrid,Monaco,Lille, çubuklumuzda ufak farklarla bize özel üretilmişti,
    Ancakk süper profesyonel biçimde kurumsal bir şekilde yönetilen kulübümüz, zamanında nike firmasına sipariş vermediğinden adamlar, elinde bize uyacak olan seçenekleri sunmuşlardır bize,
    Eğer bu sene için zamanında sipariş geçilseydi Afs abimizin daha önce paylaştığı sarı-siyah renklere sahip bir takımın çubuklusundan ki katalog forması olmayan,bu sene Gs fomalarında da görebileceğimiz yaka ve kol altı kısımlarda kullanılan desenlerden oluşan modelde, yine Stea Bükreş'in giydiği ve bizim Aston Villa modeli dediğimiz forma ve 3. olarak da Lille takımının giydiği beyaz-bordo-mavi detaylı bir formamız olabilirdi, bu saydığım modeller nike'ın bir kaç özel takım haricinde yaptığı geçen seneki gibi katalog olmayan forma modelleriydi...

Yorum

• üstteki mesajımda söyledğim bu sene için olabilmesi muhtemel modeller ancak bizzz bu şekilde yönetildikçe şimdiki giydiklerimiz haktır bize...
      Hertha BSC's second team gave us a first glimpse at the new Hertha BSC 15-16 Third Shirt, which is red.

Yorum

• Nike'ın yıllardır Barcelona'ya bile ne çirkinlikte formalar yaptığını görüyoruz.Nike bu formadan sonraki sezonlarda barcelona'ya resmen hakaret ettiRonaldinho-festejando-en-el-Barça.jpg17336.jpg
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• bu arada beşiktaş maçında giydiğimiz bordo formayı da 2. ligde bandırmaspor da giyiyor...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu arada beşiktaş maçında giydiğimiz bordo formayı da 2. ligde bandırmaspor da giyiyor...
            Abi Ofspor'un formasını giyiyoruz Bandırma'yı giymişiz çok mu?

Bu da mavi formamız.

Yorum

• forma kappadır. Onlarla da belirli sorunlar yaşadık belki ama kumaş kalitesi bambaşkaydı. En kötü formalarımızı puma üretmişti. Kumaş yapıştırıcıyla yapılmış desenler vs.

2001-2015 arası hemen her yıl bir formam var. TS Clob formalarımız dahi bu seneki rezillikten çok daha iyiydi. Nike'ın güzel ürünler yapmadığını söylemekse bence biraz haksızlıktır. İlk dönem Aston villa benzeri formalarımız. Sonra yakalı parçalı forma, Sonra yıldırım biçimindeki çubuklu, presicion bunların hepsi bence gayet iyi formalardı. Bir öncek yıla ait geçişli forma dahi gayet başarılıydı.
              "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• Adidas'la olan anlaşmanın içeriği ne acaba? kimi yerde yıllık 2 milyon dolar alacağımız yazıyor, kimi yerde herhangi bir ödeme almayacağımız, adidas'ın kendi mağazalarında satılan formalardan ise %10 komisyon alacağımız yazıyor.

Bu arada geçen yıl toplamda 70.000 civarı bi forma satmışız. Ben 100.000 barajına yaklaşırız hatta geçeriz sanıyordum ama çok fazla forma satılan bi yılda bile ancak 70.000 bulabilmişiz. 100.000i yakalayabilsek harika olur aslında. satış rakamını bi şekilde 90.000-100.000 bandında bi standarda oturtmamız lazım.

İstanbul takımları için çok uçuk rakamlar geçiyor, 150-500 bin arası gidip geliyor genelde.

Bu tabloda adidas'ın bize para ödemesi, hele hele yıllık 2 milyon dolar gibi bi para ödemesi pek mantıklı durmuyor.

edit: AFS henüz netleşen bir şey yok demiş zaten.
                En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 09.09.2015, 08:09.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adidas'la olan anlaşmanın içeriği ne acaba? kimi yerde yıllık 2 milyon dolar alacağımız yazıyor, kimi yerde herhangi bir ödeme almayacağımız, adidas'ın kendi mağazalarında satılan formalardan ise %10 komisyon alacağımız yazıyor.

Bu arada geçen yıl toplamda 70.000 civarı bi forma satmışız. Ben 100.000 barajına yaklaşırız hatta geçeriz sanıyordum ama çok fazla forma satılan bi yılda bile ancak 70.000 bulabilmişiz. 100.000i yakalayabilsek harika olur aslında. satış rakamını bi şekilde 90.000-100.000 bandında bi standarda oturtmamız lazım.

İstanbul takımları için çok uçuk rakamlar geçiyor, 150-500 bin arası gidip geliyor genelde.

Bu tabloda adidas'ın bize para ödemesi, hele hele yıllık 2 milyon dolar gibi bi para ödemesi pek mantıklı durmuyor.

edit: AFS henüz netleşen bir şey yok demiş zaten.
                  dünyada 10. cok forma satan 350 bin satiyor
                  3 ist. kulübüde bu listede olmadigindan hikaye anlattiklari ortada
                  cin sahte forma üreticileride türkiyeden sadece gs formasi üretiyor
                  buda satis gücü belgesidir

bizim 100bini gectigimiz söyleniyordu
                  bu 70 bin sayisi nereden

ayrica o adidas icin gecen 2milyon dolar forma sponsorlugu degildir, reklam panolari ve röportaj duvarlari icindir
                  ayni anlasma nike landa var 1 milyona
                  seneye yeni stad vs olacagi icin bunun degeri cogalmasi normal

%10 komisyonda cok az, satmasinlar daha iyi
                  nedemek forma sponsorlugu yapmayacak ama kendi bayi nde sattigindan %10 verecek
                  nike normal kar payini veriyor storelarinda sattiklarindan
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dünyada 10. cok forma satan 350 bin satiyor
                    3 ist. kulübüde bu listede olmadigindan hikaye anlattiklari ortada
                    cin sahte forma üreticileride türkiyeden sadece gs formasi üretiyor
                    buda satis gücü belgesidir

bizim 100bini gectigimiz söyleniyordu
                    bu 70 bin sayisi nereden

ayrica o adidas icin gecen 2milyon dolar forma sponsorlugu degildir, reklam panolari ve röportaj duvarlari icindir
                    ayni anlasma nike landa var 1 milyona
                    seneye yeni stad vs olacagi icin bunun degeri cogalmasi normal

%10 komisyonda cok az, satmasinlar daha iyi
                    nedemek forma sponsorlugu yapmayacak ama kendi bayi nde sattigindan %10 verecek
                    nike normal kar payini veriyor storelarinda sattiklarindan

Valla Galatarasay-Fenerbahçe için zaten açıklanan rakamlar 300-350 bin civarında oluyor yanılmıyorsam. Ki bizim 70.000 sattığımız yerde onlar için bu rakamlar bence az. Fenerbahçe 2012-13 sezonunda galiba 500.00ini görmüş, rekorları oymuş. onunda nedeni 3 temmuz sonrası taraftar seferberliği vs. dir.

İstanbul takımlar için neden az diyorum, şöyle düşün toplam lig tv dekoder satışında trabzonsporun payı %10 değil. Galatasaray ve fenerbahçeyse toplam satışın %60 civarını oluşturuyor. Potansiyellerine göre 300 bin forma abartı değil bence. belki o kadar satmıyorlardır şişirmedir ama Gs-Fb 500 bin forma da satsa benim için abartı olmaz.

Galatasaray markası dünya çapında bambaşka bi marka zaten, onunla yarışmak imkansız.

70 rakamı bi haberde geçen yönetici beyanı.

ayrıca dünyada 10. çok satan forma için 350. rakamı da görece az bence. ki doğru olsa bile istanbul takımlarının o ayarda gezmesi abes olmaz, misal galatarasayın kombine fiyatları avrupada ilk 3 ya da 5te yanılmıyorsam. o halde bile 40.000 satıyorlar.

Adidas için olan 2 milyon reklam vs. için olabilir.

Yorum

• [MENTION=46337]Hüseyin Ş.[/MENTION]
                      forma sayilari hep hikaye türkiye
                      buna inanabilirsin
                      yilbasi sözde gs 400bin forma siparis etmisde, onlari satmak icin formalari gec satisa sunmus vs...
                      ist, takimlarinin en iyi yilinda 300 bini gecdigine inanmam, gsstore denen zimbirti son 5 yilda 5 milyon tl kazanc getirmis
                      nerde satiliyor bu formalar ( sayiyi adnan öztürk canli yayinda aciklamisdi)
                      simdi dedigim statistigi bulamadim, sanirim yeni forumun arama makinesi daha tam calismiyor
                      ayrica türkiyede biletler pahali olsada formalar avrupaya göre yari fiyatina

stadlara gelirsek
                      burda türkiye bambaska
                      özellikle stad ismi ve loca fiyatlarinda dünyada en önde ülkelerlen bi hizada

Ünal Karaman

Yorum

• Bu yıl kaç forma sattık acaba?
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu yıl kaç forma sattık acaba?
                          bunu gercekden bimek isteyen varmi

Ünal Karaman

Yorum

• Nike yeni bir dönem açma peşinde sanırım

COeVeO6WEAARvb5.jpg

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• nike almanya milli takimina 1 milyar avro teklif etmis 10 yilina

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu yıl kaç forma sattık acaba?

Sitede forma satılmadığına göre oldukça fazla forma satmışız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X