Nike'nin hiç suçu yokken sahte kabadayılık yapıp taraftarın gazını almaya çalışıyor akıllı İHO. Nike bu işte 1 numara. Keşke Türkiye piyasasına bizimle giriş yapacak bir firma ile anlaşsak. İlk müşterisi olacağımız için daha fazla özenirlerdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
Ne yapacaktiki yonetim suc bizim diyemezdi nike a atacak sucu normal
umarim bu sene çubuklu yerine aston villa modeli çikarirlar kurulusumuzdaki ilk gydiğimiz forma adidasinda ilk formasina binaen
2.forma bordo 3.forma siyah olursa güzel olur bir de koyu bordo mavi forumun yeni dizayn bordo mavi renkleri çok hoş
Yorum
-
Adidas bize kasımpaşa muamelesi yapmayacaksa güzel. Nike her anlamda üstün tabiki ama kaç yıl oldu efsane diyebileceğimiz set veya forma çıkmadı. Evet bunda yönetimin payı var, bu yüzden belkide adidasa geçmek daha iyi olacak. Açıkcası Nike'ın sadeliğinden ben sıkıldım. Sade olup çok daha iyi formalar da çıkabilirdi ama şöyle geçmişteki beyaz formalarımıza bakıyorum gerçekten sıkıcı.
Adidas'ın en büyük artısı formalarda bol bol renk göreceğiz. 5 yıldır (formayı aşırı güzelleştirmesine rağmen) çubuklumuzda beyaz kullanılmadı. Çok sitem edilen adidasın 3 çubuğu sayesinde en azından beyaz görebileceğiz. Bu diğer formalar içinde geçerli.
Ne yazıkki bir türlü Nike'ta kategori atlayamadık. Bir sezon atladık diğer sezon dibi gördük. Nike'a ara vermenin zamanı geldi. Eğer denildiği gibi A kategorisindeysek ben adidasın güzel bir set çıkaracağına inanıyorum.En son Enisc tarafından düzenlendi; 07.09.2015, 22:47.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNetleşen bir durum yok.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNetleşen bir durum yok.
Yorum
-
Sponsorluk ile ilgili görüşmeler olmuş, fakat netleşen, değişen bir durum söz konusu değil. Dileğim Nike ile yola devam edilmesi yönünde. Zamanında sipariş verilirse adamlar istediğimiz kalite ve modelde forma üretirler, ürettiler. Bu sezonki şansızlık yönetim karmaşası yüzünden zamanında verilmeyen siparişler üstüne, katalogda veya elimizde kalan seçenekler geçen sezonki kaliteyi yakalayamaması. Bu sezonki formalarımız galibiyetlerle süslendikçe gözümüze güzel görünecek.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsorluk ile ilgili görüşmeler olmuş, fakat netleşen, değişen bir durum söz konusu değil. Dileğim Nike ile yola devam edilmesi yönünde. Zamanında sipariş verilirse adamlar istediğimiz kalite ve modelde forma üretirler, ürettiler. Bu sezonki şansızlık yönetim karmaşası yüzünden zamanında verilmeyen siparişler üstüne, katalogda veya elimizde kalan seçenekler geçen sezonki kaliteyi yakalayamaması. Bu sezonki formalarımız galibiyetlerle süslendikçe gözümüze güzel görünecek.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsorluk ile ilgili görüşmeler olmuş, fakat netleşen, değişen bir durum söz konusu değil. Dileğim Nike ile yola devam edilmesi yönünde. Zamanında sipariş verilirse adamlar istediğimiz kalite ve modelde forma üretirler, ürettiler. Bu sezonki şansızlık yönetim karmaşası yüzünden zamanında verilmeyen siparişler üstüne, katalogda veya elimizde kalan seçenekler geçen sezonki kaliteyi yakalayamaması. Bu sezonki formalarımız galibiyetlerle süslendikçe gözümüze güzel görünecek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum