komple bordo forma bana hep 7-1 yenildiğimiz bjk maçını hatırlatır . çok uğurlu görmek açıkcası bu formayı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekomple bordo forma bana hep 7-1 yenildiğimiz bjk maçını hatırlatır . çok uğurlu görmek açıkcası bu formayı
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo forma bana Jaja'yı hatırlatıyor. Bursa maçını. 2011'i
-
gsnin kaleci formaları. Bordo çok güzel. Takım mavi giydiği zaman Onur da bordo giyerdi. Çok yakışırdı.
Ben köseye topu o klasla gönderen baska bi adam görmedim dahakeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Bu hava işi ne menem bir şeydir yahu. Şu rezalet formalar bile sempatik gelmeye başladı...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Forma sponsoruyla daha geçtiğimiz haftaiçi imzalamamış mıydık?
Ben mi göremedim sponsoru formada?
Ayrıca bu formanın sadece rengi güzel, beğenilecek hiçbir yönü yok malesef.
Tek renk, özenilmeden, uğraşılmadan yapılmış bir forma.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum