Galatasarayin formalarini gorunce insanin sinirlenmemesi elde degil,hele musleranın giydiği kaleci forması harika Onur 2 sezondur aynı formayı giyiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ofspor' un yeni sezon forması bugün itibari ile kararlaştırıldı. Tasarım üretime gönderildi. Seneye kısmetse forma tasarımını ben yapacağım.
En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 09.08.2015, 22:37.
Yorum
-
İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo formamız da TSCLUB sitesinden 99TL'ye satışa sunuldu.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOfspor' un yeni sezon forması bugün itibari ile kararlaştırıldı. Tasarım üretime gönderildi. Seneye kısmetse forma tasarımını ben yapacağım.
Renk tonu görseldeki gibi mi olacak yoksa Ofspor logosundaki gibi mi ?
Ayrıca diğer 2 formayı da merak ediyorum. Diğer formaları da Ofspor yapacaktır herhalde ?● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar o kadar amatör ki, kulüp resmi satış sitesinde formaların gerçek görüntüleri değil jpeg tasarımları var.
Pes ama bu kadarı da.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu işi taraftarlara bıraksalar gönüllü olarak bile daha profesyonel işler çıkarırız.
Sadece forma işinde değil bu.
Ndoye sağlık kontrolünden geçecek ama doktorun mesaiye başlamasını bekliyor.
Özel hastaneye bile götürme zahmetinde bulunmamışlar.
Yöneticilikte yeni nokta, çığır açtılar yeminle.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu işi taraftarlara bıraksalar gönüllü olarak bile daha profesyonel işler çıkarırız.
premier league deki bordo mavi takım formalarına sardım aston villa forması almayı düşünüyorum burnley ve westhamında formaları on numara
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum